sobota 19. ledna 2013

Co nosím v kabelce

pěkný den,

dnes jsem si pro vás připravila článek o tom, co nosím ve své kabelce. Sama mám tento typ článků moc ráda, docela se zajímám o to, co všechno dokážeme my ženy nosit v kabelkách a doufám, že nejsem sama a že vás bude tento článek zajímat.

Nejdřív vás musím upozornit, že kabelku používám teprve chvíli, takže jsem ji nestačila zaneřádit. Časem bude mít tak o kilo víc a budou v ní rukavice (které si stejně nikdy nenasadím), čepice (kterou taktéž na hlavu nedám), igelitku, sušenky, které dostávám v kavárně ke kapučínu, sem tam zapomenutou snídani ...
 
 
peněženka - základ všeho, bez ní by to nešlo!
 
deštník - je tam víceméně náhodou, obvykle nejsem tak disciplinovaná a většinou zmoknu
 
kapesníčky - nepostradatelná součást - spolu s nimi nosím i kapky do nosu, ale ty jsem dala na noc k posteli....
 
léky na alergii - bez nich by to taky nešlo!!!
 
prášky proti bolesti - nejsou nezbytnou součástí kabelky, obvykle je ani nepoužívám, ale sem tam je tam přihodím, když mě chytnou zuby nebo si přeležím vnoci krk
 
stravenky - se hodí vždycky, i když na obědy chodím obvykle domů
 
balzám na rty - v současnosti Carmex
 
oblíbený parfém - momentálně Lancome midnight rose
 
 
 


pytlík čaje - jen tak pro strýčka příhodu

pilník na nehty - neustále někam zakládám a musím kupovat nové a nové....

sluchátka - obvykle jsou zamotaná, nepoužitelná a vždy se rozčílím do nepříčetnosti, když se je pokouším rozmotat!

telefon - obvykle jsou tam 2 - soukromý a pracovní

žvýkačky - když je někam nezaložím ...




 
 
V kabelce nikdy nenosím:
 
klíče - všechny klíče tahám zásadně po kapsách - v zimě od bundy, v létě od riflí; kdybych je nosila v kabelce, nikdy bych je v normálním čase nevylovila, protože bych nebyla schopna je dávat na stejné místo.... úplně stejně to mám s mobilem....taky ho nidy nemůžu v kapelce najít.... v kapsách taky nosím mraky drobných a sem tam i papírovky, vždycky se moc těším, když je všechny spočítám a dělá to třeba i 200Kč :) Kolegyně se mi směje, že nikoho takového jako jsem já, nezná; přítel se taky diví, že ze mě neustále padají drobáky :) ale víte, jak se hodí, když v peněžence není dost, zašátráte po všech kapsách a víte, že vždy něco vylovíte :)
 
antibakteríální desinfekční gely - já ty antibakteriální záležitosti nějak neprožívám.... v kanceláři mám antibakteriální chirurgické ubrousky,ale to spíš pozůstatek po práci s klienty...člověk osobám bez domova rád pomůže, vyjde vstříc, ale snad není neetické si po nich vydesinfikovat kliku od kanceláře...
 
 
Sem tam nosím v kabelce taky nákup, ale do této by se nevešel :) nejrůznější papírky, poznámky.... a bůh ví, co ještě :)
Když se chastám na cesty, tak přihodím ještě nějaké malé vydání časopisu.
 
Jak jste na tom s kabelkami vy? Nosíte v nich klíče nebo je taky taháte po kapsách???

Mějte krásný zbytek víkendu, Meduňka

 

17 komentářů:

  1. Jakože nosím to samé co ty, ale drahá - pYlník????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéééééééžišš, já jsem krááááva

      Vymazat
    2. To teda nejsi! Nicméně - nosím v kabelce, ale to i včetně klíčů bo ty moje mají asi tak 2 kila, takže by mi kapsy roztrhalo :-)

      Vymazat
  2. Tak mám to podobně - jen tam mám ještě klíče, někdy i foťák, krém na ruce a taštičku se základními malovátky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. krémy a malovátka mám v kanceláři stabilně a obvykle jinam než do práce a z práce nechodím přes den, takže to už netáhám....dřív jsem to tahala a mělo to půl kila :)

      Vymazat
  3. Já se po přečtení názvu článku těšila, že na tohle téma bude video a ono prd :) Mimochodem, dlouho už tu žádné nebylo :) Ale tak nevadí, pěkný článek. Já klíče nosím v kabelce, nevím, kapsám moc nevěřím, určitě by mi je někde nevytrousily, kapsy jsou zákeřné :D Ale popravdě občas bych za to byla ráda, kdybych je měla v bundě. Někdy, když odemyká přítel, je zapomenu pověsit na věšák a nechám je v kabelce a vždy mě dokáže maximálně nas***, když se celá obleču, obuju, slezu dolů (2 patrový barák), že půjdu se psem a zjistím, že klíče jsou někde v útrobách kabelky nahoře v ložnici.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, já zase někdy lituju, že je nenosím v kabelce, když si ráno nemůže vzpomenout, který rifle jsem den předtím měla a kde ty blbý klíče mám :D
      s videama mám resty no....když já nevím, ja t s tím foťákem kutit, aby točil, co potřebuju, když potřebuju mít volný ruce...ale tak snad se zase poštěstí :)

      Vymazat
  4. ty tam toho máš :)
    chystám tiež takýto článok, tak obsah svojej tašky odhalím tam

    OdpovědětVymazat
  5. Klíče dávám do kabelky, jenže pak přichází do puntíku Tvůj scénář, nikdy je nedám na stejné místo a pak hledám a hledám. Navíc si totéž užívám ještě s klíčema od auta. Jsem prostě nepoučitelná:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to si můžeme podat ruce :) já naštěstí nemám klíče od auta, nemohu se stále donutit řídit...což je asi štěstí mých spoluobčanů :)

      Vymazat
  6. Mám to podobné, ale tahám ještě nějaké další věci, takže to mám potom pěkně těžké :)

    OdpovědětVymazat
  7. Klíče si dávám do malé kapsičky na zip, která je většinou z venku na zadní straně kabelky. Peníze nosím zásadně jen v peněžence, nemám naopak ráda nacpaný kapsy, mám pak dojem že mě to děla tlustější, hlavně kapsy od bundy :d ale to je asi jen moje úchylka :D
    Jinak mám v kabelce děsnej bordel, že se to nedá ani publikovat :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jééé - jsi jak - oslíčku, otřes se :)

    Já mám klíče vždy v předem dané kapsičce (i doma mají své jasné místo), v druhé kapsičce je peněženka, mobil a papírové kapesníčky, v malé kosmetické taštičce mám šminky (včetně malého parfémku, léků a žvýkaček). Všechno musí být urovnané a v pořádku - abych se pak v tašce nepřehrabovala... je to trošku úchylka :D A v kapsách zásadně nic nenosím, maximálně papírový kapesníček :)

    Lil

    OdpovědětVymazat
  9. Já si dávám klíče spíš do kabelky, v zimě proto, že má kabát docela mělké kapsy a v létě prostě proto, že nemám žádnou vhodnou kapsu... :))

    OdpovědětVymazat
  10. Já diář taky nikdy nepoužívala, ale teď si nesmím synchronizovat v práci kalendář s ipadem a telefonem (protože citlivé informace:/), takže je to nutnost. Ale mám obyčejný z práce, nějak nemám potřebu kupovat si barevné. Možná tam někdy dojdu.
    Klíče a mobil nosím v kabelce... protože na sukních a hodně kalhotech nemám kapsy a džíny nosím jen tmavé a přijde mi, že by mi to na nich vydřelo kapsy.
    Bibi

    OdpovědětVymazat
  11. Klíče v kabelce jen při extrémním nedostatku kapes! :-D Nejvíc mě inspiroval čajový sáček, už kolikrát jsem si říkala, že bych měla chuť, voda je, ale čaj ne...!

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty