středa 2. ledna 2013

Aussie - hydratační kondicionér

pěkný den přeji,

nedávno jsem vám slíbila, že vám představím přípravek od Aussie, se kterým jsem na rozdíl od slavného 3 minute miracle spokojená. Jedná se o hydratační kondicionér.
 
Jak začalo venku přituhovat, začaly mi strašně elektrizovat vlasy, nevím, jestli je to tím, že jsem začala víc nosit pleteniny a roláky... nicméně jsem se dočetla, že by to mělo být způsobeno suchostí vlasů a nedostatkem hydratace. Ta suchost mě překvapila, považovala jsem svoje vlasy za bezproblémové velice rychle se mastící, suché mi teda nepřipadaly ani u moře a na sluníčku... nicméně jsem se dočetla, že by měla pomoct hydratační péče o vlasy, tak jsem zapátrala a objevila jsem u Plum hydratační šampon a kondicionér. Jelikož jsem právě potřebovala nějaký kondicionér, který bych připadala k šamponu od Klorane, tak sáhla jsem po variantě kondicionéru.
 
 
 
Kondicionér má takovou zvláštní, řekla bych, že tuhou gelovou konzistenci. Velice příjemně mi voní, absolutně nedokážu říct čím, nic mi to nepřipomíná, já jsem na tom s těmi vůněmi fakt bídňácky :)
Ale ta parfemace mi připadá docela výrazná, příjemná, na vlasech vydrží. Barevně je kondicionér lehce tělově béžový.
 
 
 
Vlasy jsou po kondicionéru lehké, nezatížené, nezmaštěné. Přiznám se, že absolutně nevím, jak vypadá zhydratovaný vlas, fakt ne, takže vám neřeknu, jestli má přípravek skutečně hydratační účinky. Nicméně se vlasy vcelku dobře rozčesávají a co je hlavní, vlasy mi opravdu téměř přestaly elektrizovat, což přisuzuji právě tomuto přípravku. Když o tom tak přemýšlím, tak možná mi tento kondicionér připadá fajn, protože jsem od něj narozdíl od 3minute miracle nic moc neočekávala, jen eliminaci toho elektrizování, což mi splnil.... a nebo to byla veeelka náhoda.
 
Cena přípravku je 220,- Kč za 250ml, což není málo, ale za to odstranění  elektrizování mi to zatím stojí. Zatím nedokážu přesně říct, jakým směrem se bude náš vztah dále ubírat.
 
Co se týče složení výrobku, tento obsahuje např. aloe a makadamiový olej. Kondicionér obsahuje i silikony, nicméně ve složí není nikde na přední příčce, takže to nebude až taková tragédie. Já osobně tedy silikony nesleduji, ale vím, že někomu by vadit mohly.
 
Je mi líto, ale zaboha tam tu fotku nevložím tak, jak má být...prostě to nejde, nechápu důvod...
 
 
 
Suma sumárum jsem s přípravkem spokojená, rozhodně spokojenější než s jeho slavným bráškou, i když možná je to jen z důvodu nepřehnaných očekávání hned od počátku našeho seznámení a vyvíjejícího se vztahu....
 
Pokud vám není líto dát 220,- Kč za vlasový přípravek a nečekáte zázrak, stačí vám lehkost, dobrá rozčesatelnost, nerozlítanost, tak můžete být spokojeni, stejně jako já.  Pokud ale toužíte po nějakém extra ozdravení vlasů, toto asi nebude úplně ono, neřekla bych, že dokáže nějak opravit poničené vlasy, na to mi připadá slabý. Rozhodně to není nic, bez čeho byste nemohli žít a z čeho padnete na zadek. Předpokládám, že byste na elektrizování vlasů našli něco dobrého i v drogerii... já ale drogerkové přípravky na vlasy nepoužívám, protože mi šíleně mastí vlasy, takže holt asi budu v zimě investovat tímto směrem.
 
 
Minule jsem se chlubila, jak mi kvete katleja, těšila jsem se, že mi konečně po 5ti letech snažení vykvete i cymbidium.... no, tak nepokvete, Hermína mi dnes zlomila květní stvol... fakt jsem myslela, že ji přerazím!!! Ach jo ... kéž by se na ni mohl aspoň člověk zlobit.... ale nemůže, protože ona se pak tak sladce podívá, vyvalí ty svoje kukadla jak pětikačky a člověk zapomene, že se zlobí... aspoň do chvíle, kdy zase něco vyvede, což bývá cca každých 10 minut....
 
 
Mějte se krásně!
 
Meduňka
 
 

11 komentářů:

  1. Ten se mi zamlouvá víc než 3 minutový zázrak... :)
    A cymbidium vykvete. Pokud je připravená, tak vyžene další stvol... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za recenzi, byla jsem zvědavá na další výrobky od Aussie a bála jsem se, aby to nebyla jenom silikonem nabitá hrůza. Tenhle kondicionér vypadá hezky, docela by se mi teď něco hydratačního hodilo.

    OdpovědětVymazat
  3. Já už moc Aussie nevěřím po tom debaklu s 3 minute miracle. Dodělám všechny drahé šampony a kondicionéry a pokorně se vrátím zpět k mému Dove Repair Therapy :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, já bych Dove fakt na vlasy nedala, já ty drogerkový kondiše na hlavě fakt nesnesu, leda garnier nebo ultra doux nebo jak se to ted jmenuje...

      Vymazat
  4. Hmm, že bych ho zkusila?? Jeho bráška mě taky bohužel moc neoslovil..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele, že by to byl přípravek, bez kterého bych nemohla žít, tak to taky není...

      Vymazat
  5. Zajímavá recenze. Mě by se právě hodilo něco, aby se mi neelektrizovaly vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
  6. tento by sa hodil. teraz mám len šmejda od cien a dávam na končeky lebo to je hrúza des :D

    OdpovědětVymazat
  7. A co takhle nějaký video zase? Dlouho jsi nic nenatočila, a máme slíbený čepice!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to máš pravdu, čepice jsou slíbeny :) já jsem je teda nenašla všechny a co jsem našla, to kotě ukradlo :D ona je nějaká zatížená na čepice, protože jsou z králíka :D jak je vidí, tak je čapne do huby a uteče :D
      Ale jo, jestli bude čas, tak natočim i video, jen ještě nevím o čem :)

      Vymazat
  8. taky jsem slyšela, že to elektrizování je, protože vlasům chybí hydratace. Aussie produkty mě celkem lákají, ale teda ten tří minutový zázrak nevím jestli mám zkusit nebo ne :D někomu vyhovuje, někomu zase ne.. a pomalu za 300 to není zrovna levná sranda :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty