čtvrtek 24. května 2012

vyhlášení giveaway

pěkný čtvrteční den přeji,
o víkendu jsem slibovala vyhlášení giveaway, nerada bych vás nechala moc dlouho čekat, takže jdeme na to.
obecné informace: rozdány budou 3 - 4 ceny

pravidla:
nikoho nenutím, aby se stal mým následovníkem či jak se tomu říká, nicméně budu ráda, když si blog projdete a sami posoudíte, jestli by to nestálo za to :)
  • musíte zanechat pod tímto článkem komentář, ve kterém napíšete, který článek se vám nejvíc líbil a o čem byste si rády/i přečetly/i.
  • musíte zanechat nějakou formu kontaktu na sebe
můžete a nemusíte napsat, co byste si přály/i vyhrát

způsob rozdělení cen:
  • první cenu vylosuji ze svých pravidelných čtenářek a "komentátorek"  (samozřejmě jen těch, které splní výše uvedená pravidla) - cenu přizpůsobím výběru výherkyně (pokud jej uvede)
  • další cena poputuje k tomu, jehož komentář se mi bude nejvíc líbit (ano, je to subjektivní, souhlasím)
  • následující cena/y bude/ou rozdána/y na základě losování (forma losování zatím není rozhodnuta)

ceny jsou následující:

oriflame - peeling proti celulitidě - to se na léto hodí, ne? :)
loreal - čistící krém se samohřejivým účinkem
avon - body sprej s vůní švestky a vanilky

+ jedno překvapení z kosmetiky z USA - mám ho objednaná už 14 dní, ale stále nepřišlo, pakliže přijde, rozdělím, pakliže nepřijde, nechám na následující giveaway.  

Tato giveaway bude ukončena v pátek 1.6. v 19:00.
Přeji všem hodně štěští a doufám, že se vám budou ceny líbit.

vaše Meduňka

49 komentářů:

  1. Mě se teda osobně líbí takové ty souhrnné články, třeba jak hodnotíš více krémů, řasenek najednou. Určitý oblíbený článek, ale bohužel nemám.

    kejtymail@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. mám ráda tvoje srovnávací články a nebo články o něčem, co neznám. vždycky se ráda dozvím něco nového :) Líbilo by se mi, kdyby jsi dekorativní kosmetiku ukazovala víc na sobě ne jen na ruce (viz makeupy). Víc si pak o tom udělám obrázek o daném produktu :)

    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, pokusím se to ukazovat na sobě :) ale celý obličej v zájmu zachování soukromí ukázat nesmím, mám zakázáno od "manžela" :D

      Vymazat
  3. Moje milá Meduňko :-)
    Takže: "následovník" být nemusím, ale jsem (což určitě víš) :-)
    nejvíc se mi nelíbil žádný článek, ale video, protože mě baví tvůj klidný stoický hlas :-) Takový bych chtěla mít. A pak se mi líbily článečky o cviční a hubnutí a čistících čajích :-)
    Kontakt je evelinsbook@gmail.com (však víš).
    A pokud mohu být neskromná, tak strašně moc toužím po tom peelingu ne celulitidu :-) Bo tu mám a docela mě zlobí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky patřím mezi následovníky :)
    Ceny jsou krásné a v poslední době se mi nejvíc líbil článek srovnávající řasenku Lancome a Oriflame, přijde mi to užitečnější než se zaměřit jen na jeden produkt, takže takových srovnávacích recenzí bych chtěla určitě velkou hromadu, samozřejmě v rámci možností :)
    Kontakt na mě je: lucie.martinakova@email.cz

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jako první se mi vybavuje článek, díky kterému jsem se nedávno dostala k tobě na blog a to o luxusních make-upech od channelu (http://medunka-b.blogspot.com/2012/04/chanel-vitalumier-aqua-lancome-teint.html). A asi to bude tím, že se jedná o kosmetiku, ke které se já běžně nedostanu a proto kdybych už si něco podobného chtěla pořídit, ráda si nechám poradit, který výrobek je nejlepší.

    A jinak zaměření tvého blogu se mu líbí. Najdu zde vždy to co hledám a proto bych jej nijak výrazně neměnila :).

    Kontakt - můj mail: Anuska.33@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tak, následovník jsem už delší dobu a nebudu na tom nic měnit. :)
    Tvůj blog se mi líbí, hlavně i proto, že píšeš jak o té běžné masové tak někdy i méně běžné kosmetice. :)
    Nejvíc se mi líbil článek o make-upech a taky srovnání levná vs. drahá řasenka. :)
    A jinak se mi líbí tvůj blog. Děláš si ho dle sebe a navíc mi ladí moje komentářová ikonka s tvým dizajnem a to už něco znamená! :))
    Z cen bych si přála peeling na celulitidu nebo sprej od avonu. Je to na stejném místě, radost bych měla z toho i z toho. :)

    karamba.lou@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, tak na tento blog jsem se dostala úplnou náhodou :)Pravda je, že obecně články nekomentuji, na to moc nejsem .) takže jsem si ho prohlížela zpětně a kdybych měla napsat můj názor, napíšu ho takto :D 1.) Moc se mi líbí tvé velké srovnávání krémů na ruce, na tělo, make-upů, které jsou i cenově dostupnější(některé :D). Přece jenom raději si přečtu článek o kosmetice, kterou si budu moct dovolit a třeba značku Dove mám opravdu ráda:) Super je, že mám taky tak světlou pleť jako ty, takže třeba ty make-upy mi pomohly při výběru. 2.) Líbí se mi ty BB creamy z Koreje :D ty obaly jsou krásné a skutečně jsi mě na ně nalákala .) teda asi nebudu objednávat z Koreje, ale asi se vážně po nějakém kouknu :) 3.) Líbí se mi tvůj styl psaní. Narozdíl od spousty blogů píšeš jasně, věcně srozumitelně a hlavně účelně (myšleno jako pochvala toho, že nemáš potřebu popisovat a fotit každý svůj den a co zrovna momentálně jíš a kudy chodíš atd.). Třeba tvé recenze se mi čtou jedna báseň :) A zdá se mi, že jsi ohledně recenzí a výběru kosmetiky praktická, a to jsem přesně hledala! Nepotřebuji výrobek za spoustu peněz, když vím, že někdo má pozitivní zkušenost i třeba s méně známými značkami .) 4.) Nemáš jenom beauty blog-článek o čistících čajích mě donutil k tomu, abych si zase uvařila kopřivový čaj:/:) 5.) Miluji čaj z měduňky! :D Tu její vůni! A ještě poznámka-bylo by super udělat si nějaké menu na horní liště, protože zpětně proklikávat všechny stránky je časově náročné (a já se mám učit na zkoušky!:D) plus nechtěla by jsi nafotit BB creamy a i obecně kosmetiku více na tvé pleti, na tvých fotkách totiž většinou ani nevidím, kde na té ruce ten BBcream je .) A ráda bych si přečetla více o péči o vlasy a taky by se mi líbila další recenze čajů, to se málokdy vidí :D

    hanik005@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za vyčerpávající komentář...
      přiznám se, že horní menu na liště bych udělala ráda,ale absolutně netuším jak...stejně tak si neumím udělat ani jiné úpravy ve vzhledu, vždy jsem si zakládala na tom, jak jsem technicky zdatná, avšak nyní vidím, že s léty dost zaostávám :D :D
      vidíš a já myslela, jak krásně nebude z těch fotkách pochopitelné, že když není BB krém na ruce vidět, že prostě dokonale splyne s odstínem pleti :D

      Vymazat
    2. Meduňko, pokud potřebuješ poradit se změnami blogu, napiš mi na email, ráda poradím, pokud budu vědět :)

      Vymazat
    3. Meduňko, pakliže je ten BBcream tak dokonale splývající jako na těch fotkách, tak si ho vážně kupuju :D a když jsem měla blog já, tak jsem si nechala celý design udělat na zakázku (ne, že bych za něj platila:)), protože můj vlastní vzhled byl vážně odporný :D takže určitě využij nabídek zkušenějších, i když zase proč měnit tvůj jednoduchý vzhled jenom kvůli menu .)

      Vymazat
  8. Milá Meduňko,
    nejvíc se mi asi líbil porovnávací článek o řasenkách, který mi dokázal, že přece jenom tu Lancome řasenku mít nepotřebuju, protože se srovnatelná, ne-li lepší, dá sehnat daleko levněji u Oriflame.
    Jinak mám moc ráda i Tvá videa, protože máš vážně moc příjemný hlas a mluvíš k věci. Nejvíc se mi asi líbilo to, ve kterém jsi nám ukazovala, co nosíš ve své kosmetické taštičce. Takže já se přimlouvám za další video, ale klidně i článek na téma, co nosíš ve své kabelce :)

    Kdyby se na mě usmálo štěstí, tak mě zaujal čisticí krém kvůli svému samohřejivému účinku :)

    spicedchocolate(at)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokusím se zase něco natočit, ale ona to jde jednou rukou blbě :) a kdyby mě točil přítel, tak bych se celou dobu smála, i když to by taky mohlo pobavit :D

      Vymazat
  9. Nic nechci, ale líbí se mi, že jako jedna z mála nenutíš nikoho do sledování blogu. Je mi to moc sympatické. Skoro tak, že bych Ti poslala nějakou cenu já :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A víš, co? Ozvi se mi na oiran@centrum.cz a napiš mi, jaký máš typ pleti a adresu.

      Vymazat
  10. Tvůj blog už nějakou dobu sleduju a obecně se mi líbí recenze na různé produkty, ale třeba i takové odpočinkové příspěvky (například balkon a kos :-) A moc ráda si přečtu i další tvé tipy na různé kožní problémy (zatim mě nejvíc zaujal ten neemový prášek, protože ten bych mohla opravdu využít, takže děkuju za tip ;-)


    bubak8756vseznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Líbily se mi skoro všechny články od tebe! :D Hlavně ty krémy na ruce a srovnání řasenek :)
    Asi je mi jedno jakou cenu bych vyhrála.
    Od tebe si ráda všechno přečtu :)

    chiarlottes@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Máš zajímavý blog, jsem tu poprvé a líbí se mi tu.
    sk8jtacka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Páčia sa mi články tipu recepty :D Je to také osvieženie spomedzi kozmetických recenzíí :D)
    Timus3ka@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Absolutně nejvíc se mi líbí tvoje videa (Jak uskladňuji svoje šperky aj...)!!!! Máš strašně příjemný hlas a umíš se dobře vyjadřovat:-)
    Takže, prosím, přidávej videa!! Vážně super.
    Můj e-mail: lehnertova.eva@gmail.com
    Ty videa jsou tak skvělý, mám z nich takovou radost, že už mi ani nejde o výhru, našla jsem parádní blog!
    Ahoj.

    OdpovědětVymazat
  15. Mám nejradši určitě různé hodnocení kosmetiky atd..:)
    avon - body sprej s vůní švestky a vanilky
    ajapolacek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Pekný blog fajn ..:)
    Nechem vyhrať ..nemusím :d ale narazilas om na super blog to mi stačí :D
    izurka357@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  17. Taktiež ako väčšina mám rada tvoje porovnávacie články. A čo sa týka nových článkov, tak hocičo o kozmetike, typy, rady... :))
    paula.kulichova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. precitala som u teba uz viacero clankov a ja mam najradsej porovnavacie clanky, kedze sama nakupujem vela kozmetiky, tak ich citam rada a pomahaju sa mi rozhodnut. velmi pekne bol spraveny clanok o riasenke od lancome a od avon, clovek aspon vie, ze za kvalitu nemusi vyhadzovat nehorazne peniazky a radsej si kupi nieco ine ;)
    a z vyhier sa mi paci peeling proti celulitide a celkom som zvedava aj na to prekvapenie :)
    prajem vela krasnych clankov a spokojnych citatelov ;)
    mishellaway@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ceny jsou opravdu skvělé :) Nejlepší článek byl asi "moje mazadla".
    v.kusalikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, hezké ceny. Láká mě vyzkoušet ten tělový sprej od Avonu. Líbí se mi souboj řasenek a taky byl super ten článek s receptem na ovesné sušenky, doufám, že budu mít brzy čas ho vyzkoušet. :)
    Na tvých článcích mám taky ráda, že jsou docela dlouhé, takže mám příjemné počteníčko, nesnáším na blozích fotku a k tomu pět řádků textu, jen aby se neřeklo. Přeju hodně úspěchů v blogování! ;)
    Key.Es@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Asi nejvíce se mi líbí giveawey :D, protože ráda soutěžím a nikdy jsem nic nevyhrála, tak pořád zkouším štěstí a jsem ráda když mám možnost zkusít tu smůlu v soutěžích porazit. Dále se mi líbí články kde popisuješ např. všechny lesky či řasenky.. člověk si podle toho může vybrat jaká věc by se mu nejvíce líbila a hodila

    aleachim15@seznam.cz
    http://michaellelove.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. zuzanagrajciarova@gmail.com
    Síce som na tvoj blog narazila len teraz, ale mám veľmi rada recenzie, takže sa stávam tvojím nových pravidelným čitateľom :) Zaujal ma článok, v ktorom si porovnávala riasenku od Avonu s jednou od Lancome, pretože som o tej od Lancome uvažovala, že si ju kúpim, keďže som na ňu čítala dobré recenzie, ale veľmi ďakujem za tento článok, úplne súhlasím s vetou "protože 700Kč x 70Kč, to je sakra rozdíl..." :) a nebyť takýchto blogov so super recenziami, nakúpila by som veľa produktov, pri ktorých by som sa buď sklamala, alebo by som zaplatila zbytočne veľa peňazí :) Takže len tak ďalej, ja si určite nechám rada poradiť! :)
    Z cien by som sa asi najviac potešila tomu krému od Loreal pretože celulitídu nemám a od Avonu som už týchto sprejov vyskúšala pár a obľúbila som si jahodovú vôňu a tú pravidelne používam :) Len ak by sa na mňa náhodou usmialo šťastie a mala by som možnosť si výhru vybrať :)
    Nech sa s blogom darí :)

    strayalley.blogspot.com
    Zuzi

    OdpovědětVymazat
  23. Ten recept na ovesné sušenky se mi opravdu líbil.. A bylo by super kdybys psala více takových "zvláštních" receptů..
    katul.d4@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Nejraději mám tvá videa :) Máš totiž tak úžasně uklidňující hlas, že si k nim vždy s chutí sednu a oddechnu si od náročného dne :) Pak jsou super články o přírodní kosmetice, protože já ji mám celkem ráda a o ní zrovna moc blogerek nepíše. Takže to je určitě fajn, že se ti mezi obyč drogérkovou kosmetiku zatoulá i něco takového. S tím určitě nepřestávej, o tom si vždy ráda něco přečtu :) A nakonec jsou skvělé určitě i tvoje recepty, tu tvoji mexickou tortilu už dělám pravidelně, zabodovala i u přítele :) No a odpověď na tu druhou část tvé otázky je vlastně zakomponovaná v tom co jsem napsala výše :) Např. video na téma "Co sebou tahám v kabelce" by bylo fajn :)

    Jinak celkově máš moc příjemný blog, máš skvělý styl psaní, zajímavé témata článků a ve videích se mi tě moc dobře poslouchá a navíc miluji zelenou a žlutou barvu x) Já se sem vždy moc ráda vracím, tak jen tak dál, přeji hodně úspěchů, ať se ti v blogování daří :)

    sunlineska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc moc děkuji, velice si těch milých slov vážím. úplně mi to vlívá chuť do nových článků :)

      Vymazat
  25. paci sa mi porovnanie lancome a avon spiraly, take strucne a k veci :)

    bubbles269@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Nedovedu si vybrat pouze jeden článek - líbí se mi všechny. Tipy na kosmetiku tělová mléka, vlasy.. Všechno podáváš tak osobitě :-) Co hledám na různých blozích, jsem našla na tom tvém :-) Jen tak dál :-)

    simonka-td@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Zdravíčko, Meduňko.
    Po pečlivém pročtení a uvážení jsem se rozhodla začít blog sledovat :-) a mezi ty "nej" články, co jsem tu potkala, řadím únorové shrnutí - protože jsem ještě u nikoho neviděla ty skvělé šipečky s popiskama přímo na fotce, potom neemový prášek - protože o něm čtu poprvé a jsem si téměř jistá, že moje hysterická pleť a kvasinkové lupy se s tím práškem velmi rádi seznámí a já jim to samozřejmě ráda dopřeju, video s čiperným kosem bylo pak pomyslnou tečkou za příjemným čtením na celém blogu...kdoví, čím to je :-)
    možná hned tím sympatickým pozadím, které jsem nějaký čas měla také na blogu, pak jsem ho vystřídala tím druhým podobným, co bylo v nabídce...což můžeš zjistit na placataplaneta.blogspot.com (jsi zvána).
    Původně jsem ještě chtěla připsat radu, jak si udělat horní menu - tedy alespoň, jak se to povedlo mně, jsem myslela, kdovíjaká budu hvězda, když ti napíšu, že mně menu samo vzníklo tím, že jsem začala články štítkovat, ale pak jsem si všimla, že ty máš štítky taky...a velmi moc, proto z toho nejde udělat to menu, co mně :-D
    ale možná by to vypadalo ještě jinak, kdybys dala tu miniaplikaci "štítky" v rozvržení v bloggeru nahoru (jako pod záhlaví) místo na bok. Ale netrvám na tom :-) ani netvrdím, že bys to měla změnit..to jen kdyby se ti to zalíbilo. Já jsem tad spokojená i bez menu. Měj se krásně, blogování na-zdar!
    plasssma@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéééé, na tvůj blog se určitě podívám a děkuju za rady, pokusím se s tím vyhrát, až budu mít trochu víc času a mozek vyladěný :D

      Vymazat
  28. Na tvůj blog jsem narazila až dnes a hned mě zaujalo několik článků (vlastně všechny:D). Líbí se mi jaké děláš recenze na produkty, jsou inspirativní a já takové články miluju, protože se díky nim rozhodnu zda si výrobek koupit či ne, nebo si díky takovým článkům vyberu např. tu nejlepší řasenku, o kterých tu máš napsané také. Prostě se mi líbí i tvůj styl psaní a ty sama seš moc sympatická!:)) Ceny jsou krásné, kéž bych už konečně někdy vyhrála!:)) Hodně štěstí s blogem, pokračuj dál, ráda se sem budu vracet!:)

    veirauchova.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. nejvíc se mi líbí asi videa a taky recenze
    vendulajustova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Sledujem ťa,aj keď nemusím :) Najviac sa mi páčil súboj riaseniek,tvoja zbierka leskov na pery,krémov na ruky,video so šperkami,jednoducho všetko!! Vážne sa mi tvoj blog zapáčil a určite sa sem budem rada vracať.Zaujímal by ma článok s tvojimi naj blogmi,či už českými,slovenskými,zahraničnými alebo článok s tipmi na nejaké eshopy,odkiaľ nakupuješ a tak :) Vybrala si krásne ceny a aj to,ako ich rozdelíš sa mi páči,je to super.Mňa by najviac potešil ten sprej,na leto je to veľmi príjemné osvieženie.
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  31. ja absolútne milujem recenzie. mám rada také ktorú sú aj trošku vtipnejŠie podane nie veľmi vážne. :) ale aj tak milujem tovje RECENZIE
    icka.gazdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Zbožňuji recenze, tak mě zaujala ta s řasenkami od Loreál.. Také mám ráda projekty DIY.. :)
    papouch86@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ahojky, mám ráda jakékoliv recenze, ale nejvíce mne zaujala ta o kakaové masce na vlasy, vyzkoušela jsem jí a je vážně super. Ráda bych si přečetla víe o lacích na nehty, ale nemusí to být:)
    Lucie.Stocesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj ;) Jsem pravidelná čtenářka ;)) Nejradši mám recenze o kosmetice, baví mě DIY, protože mám potřebu něco vyrábět! ;)Ale nejvíc mě zaujal http://mybeautyworldofcosmetics.blogspot.com/2012/05/dalsi-upozorneni-na-giveaway.html protože jsem přemýšlela o nákupu a moc mi to pomohlo ;) Jinak tvůj blog mě strašně baví a hrozně ráda ho čtu! Děkuju za inspiraci a všechny tvé příspěvky! ;)
    Chtěla bych buď ten Oriflame peeling, nebo ten krém od Loreálu! ;)
    Hezký den! barunka.ladna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Vim že to tedďkon bude vypadat že tu sem poprví :DD Ale to nejsem! Článek co se mi nejvíc líbil byl právě ten co si napsala teprv pře nedávnem a to recept na tysušenky :DD
    Mám tady rádajak když děláš recenzi tak děláš jako víc věcí např. ten souboj řasenek. Takže mám porovnání oproti jinýmu výrobku. Jinak jediný co mi tady ne vadí ale spíš je mi líto tak je ten dess chtělo by to něco lepšího. Ale to je jenom můj názor takže když se ti to líbí tak si to tam klidně nech :DD
    No jinak co se mi tu ještě líbí asi ty články o tvym životě jako kde si byla atd.... Baví mě číst jak si někdo prožívá svůj život :DD No takže bych tu mohla psát jěště hooodně dlouho co se mi tu líbí protože to je skoro všechno :DD tak to ukončim :DDD

    Jinak sorry za chyby když píšu tak si to po sobě pak nečtu a čeština mi moc nejde :DDD

    zizkozuz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. nejvíce se mi líbily srovnávací články, hlavně řasenky, to je moje:)

    anna.kaplanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. pirkovavendula31@seznam.cz
    líbí se mi články formou deníčku.Prostě zajímavé zážitky, když mi to umožní nakouknout (lehce) do života blogerky.Líbí se mi že píšeš články takovou poutavou formou, prostě mě zaujmou :) jinak co se štítků a článku pod nimi týká vlasová kosmetika je jednoznačně tím, co jsem četla první! :D na vlasech jsem si zakládala a ráda si počtu čím je vyživit a udělat lesklejší krásnější :D jinak co se vzhledu tvého blogu týče jednoduchý a moc pěkný! v jednoduchosti je síla!:) líbí se mi že píšeš články o kosmetice v různých cenových oblastech. některé blogerky si zakládají jen na hodně drahé kosmetice a ti v některých případech připadá trochu cenově nedostupné, každý si moc rád počte o něčem co si může koupit častěji a dřív než o něčem na co musí dloooouho škudlit!no nic :) hodně zdaru při blogování :) krásný den
    Miau

    OdpovědětVymazat
  38. Asi len zopakujem to čo mnoho slečien predomnou, ale najviac sa mi páčia porovnávacie články o rôznych výrobkoch :)
    Inak ceny sú krásne a originálne :)

    lucia.kukurovalm@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. nejvíc se mi líbí tvoje recenze a tak doufám, že v nich budeš pokračovat :) recept na ovesné sušenky mě naprosto dostal, vyzkoušela jsem je a jsou strašně lahodné :) krásná giveaway i krásný blog! :)
    veronika.penkava@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Milá Meduňko, já jako naprostý maniak do kosmetiky, hlavně tedy dekorativní, mám ráda snad všechny články, ve kterých popisuješ, či srovnáváš takové produkty. Takže jak vidím paletky očních stínů, pudry, lesky na rty, řasenky ...tak se mi mozek neřízeně přepne do módu "čti a hltej" a já mu musím vyhovět :). Nejvíc mě asi dostávají makeupy, tudíž článků o nich asi nikdy nebudu mít dost :). Ale přece mám tvůj blog ráda i z jiného důvodu a to, že máš smysl pro humor, který mě velmi baví a také máš takový lidský přístup ke všemu a občas uvolníš i nějaký střípek ze života, který nám tě přiblíží, proto se tady vždy ráda vracím okouknout novinky, inspirovat se i pobavit. A taky se přidávám k fanouškům tvého hlasu, pokud tvému Drahému čteš před spaním, tak musí usínat jako mimino:-))). Pěkný den

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty