pondělí 5. března 2012

únorové shrnutí - co koupím nebo nekoupím znovu

pěkný večer, dne přidávám takovou rychlovku. Ráda bych shrnula svoje únorové novinky, většinou už jsou odzkoušené, tak už vím, po čem sáhnu příště znovu a co nebyla tak úplně šťastná koupě.




Úplně nejspokojenější jsem s BB krémem od SKIN FOOD, tímto krémem jsem nadšena, i mamka jej moc ráda používá a je spokojená. Nelituji investice - navíc to nebyla investice velká, o to je moje nadšení větší :)
Dále jsem moc moc spokojená s gelovými linkami od essence - mám fialovou barvu a na očích vypadají opravdu krásně. Navíc jsou jedním z mála voděodolných produktů, které jsou opravdu voděodolné a drží jako přibité! Fajn je i ten štěteček, který k nim essence prodává, za ty peníze jako zadarmo.
I s většinou dalších produktů jsem byla spokojená, s výjimkou pleťové vody od alterry, která mi po čase užívání začala tak divně lepit na obličeji, neumím to popsat,ale není mi to příjemné. Používám ji teď příteli na záda, tam poslouží dobře :)
Pak už bych si nekoupila Balea pěnu do koupele s marulovým olejem. Tahle pěna opravdu nádherně voní, nevysušuje pokožku, ale příliš nepění a pěna rychle opadá. Nevím, možná, že někdo jiný by s ní byl spokojený, já většinou používám pěny od radoxu a s těmi se prostě nedá srovnávat. I když některé ty radoxy jsou taky tragické!!!

Toť krátké shrnutí únorových nákupů.

Tak a jako malý bonus vám ukážu svoji večerní "prasárnu" :D
tortila se špenátem a balkánským sýrem

úplná prasárna na noc....moje tukové prstence si chrochtají blahem :D



Příště se pokusím napsat něco smysluplného, doufám, že mě políbí múza :)

přeji pěkný zbytek dne, vaše Meduňka

2 komentáře:

  1. Super tipy a "večerní prasárnu" bych si s chutí dala :)
    Zvu tě na moji 1.giveaway:)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty