sobota 31. března 2012

rimmel 60 seconds 400 starlet

ahoj, dneska rychlovka - nový lak na nehty. Já nejsem vůůůůůbec odbornice na laky, poslední dobou barevné laky téměř nepoužívám, vlastně ani rimmel produkty nekupuju, ale vždy, když jsem šla kolem jejich stojanu, tak mě tento lak praštil do očí a magicky přitahoval. Už několikrát jsem jej držela v rukou, dokonce měla i v košíku a pak jsem jej vrátila, protože ho nepotřebuju a ani jsem si jej neuměla na sobě představit....k čemu ho budu nosit??? budu ho vůbec nosit???? atd atd.
Dneska jsem zase šla kolem stojanu, naštěstí jsem nebyla sama,ale s mamkou a ta mě vždy přiměje, abych si koupila, co se mi líbí....nevím, jak to dělá, ale zbaví mě vždy té nejistoty... "ti půjde k tričku" a bylo :)


A tak ho mám a líbí se mi. Je to taková růžovofialková barvička, velice příjemná, tlumená, nic vulgárního, prostě decentka, krásně rychle schne a to i ve 3 vrstvách, takže jsem spokojená. Pevně doufám, že výdrž bude obstojná - to je totiž důvod, proč barevně téměř nelakuji.

Mějte pěkný den, Měduňka.

4 komentáře:

  1. Mně se tenhle odstín taky moc líbí, přesně jak píšeš, je to příjemná decentní barva. Asi o něm zauvažuju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Starleta mám taky a je to prostě srdcovka <3 Musím přiznat, že i kvůli názvu, ale také proto, že tím, že je takto jemný a decentní, mi přijde, že jde skoro ke všemu. Pokud ti nedrží barevné laky, tak vřele doporučuji Rimmely s lycrou, ty ve větších flaštičkách. Teď mám nalakovaný šeříkový odstín a drží mi už 6 den a to mám jenom maličko ošoupané špičky. Jako topcoat používám vytvrzovač laků od Four Seasons, který krásně prodlužuje výdrž laku a stojí pár kaček.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta barva je krásná a ještě lepší tvoje nehty :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty