pondělí 12. března 2012

LUMENE arctic aqua

pěkný pondělní večer,
dnes se s vámi podělím o svoji velkou radost - svůj nový krém od Lumene - arctic aqua. (což ti bystřejší z vás pochopili už podle nadpisu, že :D ...)
Dnes jsem měla takový divný den, cloumala mnou zimnice, venku ošklivo - od oka bych tipla přelom října a listopadu, už od rána jsem se vrhla na svůj nový fit životní styl, takže jsem si místo nutelový croisant dala k snídani kornšpic s lučinou a po obědě jsem si nekoupila dezert .....hladina cukru v krvi zcela pod průměrem....umíte si jistě představit ten absťák, třesavku a nutkavé myšlenky na sladké :D ... no nic, posuňme se dál. Podařilo se mi dokončit monitorovací zprávu svého projektu, přílohami si sice nejsem jistá,ale s tím už nic moc nenadělám :D a pak jsem se rozhodla, že bych se měla něčím odměnit a koupit si něco "lukcusního", co si vlastně normálně nekupuju, bo si to nemůžu dovolit....jala jsem se tedy hledat něco, co by mě uspokojilo.....a našla jsem -  make-up od dioru za skvělou cenu...když už jsem se začala radovat, jak malé dítě, všimla jsem si, že prodejce neposílá do ČR. To zklamání je těžko popsatelné :D
Už jsme si myslela, že dnes odejdu po práci domů s nepořízenou ....ale nestalo se tak! Po cestě domů jsem se stavila ve svojí malé oblíbené drogerii, kde jsem si zakoupila nový hydratační krém od Lumene. Vím, že dle wishlistu jsem měla zálusk na krém od avene.... ale Lumene je moje láska z teenagerských let. Když se ještě u nás tato značka prodávala běžně, používala jsem téměř jen jejich výrobky - péči o pleť i dekorativku. Milovala jsem jejich krémy hydradrops a ještě víc gelkrém z rybízu...kde je jim dnes konec....milovala jsem jejich make-up, rtěnky a pudry. No a tak jsem se tedy pod tíhou vzpomínek rozhodla koupit hydratační krém pro mastnou pleť.
Dle výrobce krém napomáhá k rovnováze pleti a redukuje nečistoty, zanechává ji matnou  a hydratuje ji tam, kde je to nejvíc třeba. Složení neobsahuje oleje, zato obsahuje xylitol (netuším, co to je...musím se zeptat strejdy googla).

moje první dojmy:
krém má velice jemnou texturu, připomíná mi spíš gel-krém. Velice snad se roztírá, ihned se vstřebává, velice jemně a příjemně voní. Pleť je po nanesení opravdu hebká, není mastná. Zatím jsem z krému nadšená, mám z něj velice příjemný pocit.

Navíc uvažuji, že bych si došla zítra ještě pro peeling, protože mi právě došel a jsem navnaděná na jejich další produkty.


Jak jste na tom vy s kosmetikou LUMENE? Znáte, máte, používáte? Jste spokojeni? Nebo se zatím jen chystáte?

P.S. tak strejda google řikááál, že prej je xylitol náhrada cukru, která chrání zuby před zubním kazem...no tak moc nevím co to má s krémem společného, že by byl multifunční a používal se i na zuby????? :D
Pěkný zbytek večera, Meduňka

5 komentářů:

  1. Kosmetiku Lumene znám krátce, ale nepoužívám ji. Objevila jsem ji díky mamce, která si teď od nich koupila celou sadu proti vráskám, tak to musím omrknout, až přijedu domů :)
    Máš moc hezký blog, jsem tvůj nový follower :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeeee, moc děkuju :) tak už je vás 18 :) to je pěkné! mám radost jako malé dítě.
      A tu lumenku fakt omrkni, skoda, ze uz se tu neprodává dekorativka...

      Vymazat
  2. Máš krásné a upravené nehty:)

    OdpovědětVymazat
  3. Závidím ti nehty a oči! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, ty tukový prstence kolem břicha bys mi myslím nezáviděla :)

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty