neděle 25. března 2012

Loreal Nature Couleur Botanique

ahoj všem, tento týden jsem byla nějak moc zaneprázdněná a neměla jsem vůbec čas a energii psát. Ve své honbě za zdravím trochu pokulhávám, pilates a vacushape proběhly bez problémů, stále piji 2x denně odporný bylinkový čaj....nevím, jestli je to jeho práce,ale na obličeji mi už vyrašilo kde co - exémem počínaje, akné konče.... nevím, snad je to přechodný stav a signalizuje čistění organismu. Mimo jiné se mi na bradě udělal opar velkosti střední Evropy, otekly mi uzliny na krku a bylo mi tudíž doporučeno odložit druhé sezení na té ultrazvukové liposukci....neprospěla by mi ta lymfatická masáž.... jinak se musím přiznat, že jsem si dopřávala, dostala jsem čerstvá vejce a vždy, když dostanu čerstvá vejce, tak z nich dělám tiramisu....no a dnes jsem nutně potřebovala zpracovat 2 pařížské šlehačky, tak jsem ráno upekla lísko-oříškovou piškotovou roládu plněnou pařížskou šlehačkou a banánem.... 3 x fuj ! :D

ale abych se dostala k dnešnímu tématu. Tento týden jsem obdržela zásilku vlasové kosmetiky na barvené vlasy. Brala jsem si  Loreal Expert Delicate Color šampón - samozřejmě větší ekonomicky výhodné balení :)jak jinak. Od kadeřnice jsem se dozvěděla, že by snad měl být určen speciálně na červené odstíny vlasů, které se prý nejrychleji vymývají. Já mám teď na hlavě tmavě hnědou s výraznými fialovočervenými odstíny a jelikož si vlasy myji denně a barvená jsem přelivem od Metrixu, byla bych ráda, aby co nejdéle vydržel. Tento šampón jsem ještě neměla, takže pro mě novinka.
Dál jsem objevila novinku v sérii Loreal Nature - řadu určenou taktéž na barvené vlasy, nemohla jsem odolat a objednala jsem si ji taktéž.


Loreal Couleur Botanique šampón - jedná se o šampón, který by měl chránit zářivost barvy vlasů, obsahuje lněný olej, který by měl vlas obalit a vytvořit mu jakou neviditelnou bariéru.  Šampon neobsahuje parabeny ani silikon.
Maska ze stejné řady opět slibuje uchování zářivosti barvy vlasů.
Oba produkty voní po orientálních citrusových květech, na což jsem se extra těšila, nicméně mě tato vůně neoslovuje, řekla bych, že mi i docela smrdí....škoda.... asi mám divný nos, když mi voní gestil wonder a citrusové květy ne :)

Zatím jsem zkoušela jen první šampón - tedy delicate color a jako péči pak tu novou masku. Byla jsem příjemně překvapena, protože jsem vlasy neměla vůbec zatížené, mastné a to dokonce ani druhý den...toto spojení se zatím jeví jako fajné, asi bych si vlasy mohla umývat ob den. Dokonce i třetí den vlasy vypadaly obstojně, když jsem je měla stažené do culíku.

Dnes mám v plánu vyzkoušet šapón Couleur Botanique.

Na všechny produkty jistě napíši ještě recenzi, samozřejmě po důkladném vyzkoušení. Zatím jsem však opravdu mile překvapená a spokojená.

Abych nezapomněla - produky jsem kupovala v e-shopu vlasy-loreal.cz a moc jej doporučuji. Objednávala jsem ve středu, platila jsem převodem a ve středu jsem měla balíček perfektně zabalený doma. Objednávám zde opakovaně a vždy jsem byla spokojená.
Přeji pěkný zbytek nedělního slunečného dne, já se vrhnu zase na zahrádku, včera jsem celý den sázela a náramně jsem si to užila :)

vaše Meduňka

4 komentáře:

  1. Už se těším na recenze :) Já od L'Orealu měla vždycky jenom ty drogerkové šampony a s nimi jsem byla moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám jejich šampony moc ráda, miluju tu žlutou solar řadu a i ta kakaová je fajn, moje mamka je zase moc spokojená s fialovou řadou liss. Měla jsem i vitamino color,ale po něm se mi dost mastily vlasy, byly takové těžké.
      Moc děkuju za komentář :)

      Vymazat
  2. Já mám nejraději tu fialovou řadu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fialová je taky fajn, ale tyto mi dělají líp, fialová mi je lehce víc mastila

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty