sobota 31. března 2012

BB - Missha Vita matte

Ahoj, dneska vám představím se značným zpožděním svůj úplně první BB krém, který mi doputoval z Koreje. Jedná se o BB od firma Missha a je určen na mastnější typ pleti.
Má SPF20 PA++, měl by obsahovat 7 vitamínům chránit pleť atd, atd.však to znáte.... Mám menší cestovní balení a myslím, že na cesty fakt super.
Co mě nadchlo je jeho balení, hrozně se mi líbí ten plastová tuba, připadá mi to jako zvláštní krásný plast. Je to hloupost, ale já mám ráda pěkná balení.

K dispozici byl jen jeden barevný odstín, ale perfektně mi sedl, hodně pěkně se přizpůsobí. Po rozetření opravdu není na pleti vůbec vidět, avšak ten rozdíl ve vzhledu pleti je vidět, neumím to popsat, prostě jsem výrazně upravenější, ale není vidět, čím je to způsobeno. Pleť je taková jasnější, pěknější. Občas trochu zápasím s tím roztíráním, řekla bych totiž, že je dost hutný, jako když se snažíte rozetřít takovou tu starou dobrou modrou niveu (tak hrozný to není, ale trochu mi ji připomíná). Ale když rozetřete, tak to fakt stojí za to.

jen lehce rozmáznutý, aby byla lépe vidět barva

po rozetření

Čím si teda nejsem úplně jistá, je ten matující efekt, tak nějakou dobu ano, ale že by to fungovala na celý pracovní den, to určitě ne, alespoň na mám obličeji ne. Ale to mi zase tak moc nevadí, jsem zvyklá se občas trochu poupravit, použít matovací papírky a přepudrovat.
Nemám pocit, že by zanášel póry nebo nějak zhoršovat například exém nebo akné. Co se mi na něm ještě moc moc líbí je jeho příjemná parfemace. Já neumím popisovat vůně,ale tato mi připadá jako něco mezi niveou a čistě vypraným prádlem, zkrátka krásná krémovočistá vůně.
Cena na ebay se pohybuje za toto menší balení kolem 8-9ti dolarů, což je prostě paráda.
Za sebe tento BB krém rozhodně doporučuji, neboť je příjemný, voňavý, na tváři není vidět, ani cítit, ale cítíte se s ním krásná. Kdo potřebuje velkou dávku krytí a matování, ať raději sáhne po jiném produktu!

Máte tento krém, jste s ním spokojené?
krásný zbytek soboty, Meduňka.

2 komentáře:

  1. Já si plánuju taky od Misshy objednat BB cream, ale můj odstín zatím nemají v e-shopu na skladě :(

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud tak hezky voní jak píšeš, tak jdu do něj! :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty