neděle 24. května 2015

novinky za duben a květen 2015

zdravím vás,

už docela dlouho jsme o sobě nedala vědět ... Čas hrozně letí, čím jsem starší, tím je to zřetelnější a zřetelnější. Věnuju se poslední dobou tak nějak budoucnosti. Pokouším se uzavřít pár životních kapitol a otvírat další ... a řeknu vám, není to med! Někdy mám pocit, že se topím, dusím nebo aspoň přinejmenším zblázním. Jindy už se mi zdá, že vidím to pověstné světýlko na konci tunelu. A jak se tak věnuji tomu "nitrozpytu", opomíjím úplně kosmetiku. Článek se sice jmenuje novinky za duben a květen, ale vlastně si nejsem vůbec jista, zda jsem si v květnu něco pořídila...
 
Několik kosmetických faktů z poslední doby:
 
Před asi 4 měsíci jsem opět po roce a půl nasadila antikoncepci .... neptejte se proč, byla to souhra několika faktorů a dopadlo to prostě takto. Od té doby mám zase obličej jako člověk, ten skok je obrovský a asi taky proto nemám nějak výrazně potřebu řešit kosmetiku - zejména dekorativní...
 
Před měsícem jsem sundala prodloužené řasy - myslím, že jsem tu ani nezmiňovala, že jsem k prodloužení přistoupila... nechala jsem si řasy udělat loni před dovolenou - tedy někdy v srpnu a byla jsem velice spokojená! Vypadala jsem stále upraveně a ty 300,- za měsíc na doplnění mi nepřišly ani moc. Byla jsem však zvědavá na stav svých řas po 8 měsících nošení .... no, řeknu vám, nestačila sem se divit a myslím, že jsem si i trošku poplakala - byl to šok. Řasy jsem měla tak o 1/3 kratší a hodně rovné. Po měsíční regeneraci a občasném namazání ricinovým olejem, bych řekla, že se dost lepší a vlastně to není tak hrozné, jak se možná v tom prvotním šoku zdálo. Ale je to velký nezvyk, být upravená už od rána bylo fajn a taky brečet, jak se zlíbí :)
 
 
prodloužené řasy

Následující fotka je tak trochu klamavá - postaral se o ni jakýsi filtr (krásná tvář) na mobilu - ale nebránila bych se tak vypadat :D
sundané, avšak nalíčené řasy


nenalíčená, nefiltrovaná :)


A kdyby vás zajímala fotky - nemocná, 2 dny nemytá, nenalíčená a nefiltrovaná, tak taky mohu sloužit! Je fungl čerstvá, pár hodin stará :)




Tak to by stačilo. Teď vám ukážu ty kosmetické novinky, kvůli kterým jste sem patrně zavítaly :) A slibuju, že v dohledné době také plánuji oblíbence a nějaké ty recenze. Je načase se vrátit do života!


Objednávala jsem svoji veleoblíbenou BioAromu! Už mám od nich hodně kousků a zatím jsem se vším spokojená. Momentálně si jejich krétským balzámem protahuji dutiny při chorobě :)

Pár kousků mi přivezla moje milovaná kamarádka Klér z outletu The Body Shop tuším, že ze Salzburgu. Ten peeling je opravdu fantastický!









Proč jsem si objednala tělové mazadlo z Avonu, když se víceméně nemažu a ani to není přírodní záležitost, to mi hlava nebere ... asi sleva nebo co....


Jsem unesena BioAroma obaly a celkovým zpracováním, těmi detaily.... Je to nádhera a za solidní peníze!



A ještě vám sem šoupnu pár bonusovek z posledních dní, ať máte trochu představu, co se se mnou děje... Kdo sleduje můj instagram, ten je trochu víc v obraze :)

oblázky od moře, využití sbírky hrnků, ruční tvorba, kvetení, posedlost - naušnice, posedlost zahrada, miláček - Míša, minerál

nejnovější Kepler, Míša, svačinka, Míša mě léčí, placky tak trochu do námořnického stylu, balzám místo kapek do nosu

když mám depresi, tak peču; amarylis, dala jsem se po letech na malování, Míša, oběd, já a zahrada


Tak to je pro dnešek vše. Užijte neděli.

Meduňka

16 komentářů:

  1. Bych takhle chtela vypadat nemyta, nenalicena a nemocna! Ale je fakt, ze s tema prodlouzenyma rasama je to nadhera, proto je nikdy nemuzu ani vyzkouset bo bych se jich nevzdala... A o antikoncepci mi nemluv, ja ji chci!!! Oblicej sice ukociruju, ale telo se teda vyda vyradit vsude jinde, ze.. Asi budu cely leto nosit rolak az po bradu a dlouhej rukav:-( Doufam, ze nebude moc vedro...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky Dejni, prodloužený řasy jsou pěkný,když nejsou přehnaný, někdy se za ty slečny až stydím, já si nechávala dělat poměrně krátké. 10-11mm
      o HA netřeba mluvit.... já měla nejhorší čelist a krk, takže bez šály nebo roláku ani ránu

      Vymazat
  2. Jeeej, Medunka je spat :) Nausnice su uplne nadherne a novy Kepler? Super. Az na to, ze v slovencine bude mozno pred Vianocami :( Neviem, preco im to tak dlho trva. Prajem skore uzdravenie a tesim sa na nove clanky a recenzie ;)

    OdpovědětVymazat
  3. I nemytá a nemocná vypadáš dobře. Já v takovém případě vypadám jako divá žena a občas se i sama sebe leknu. :D
    Moc se mi líbí náušnice, prozradíš, kde se takové dají sehnat? :)
    Ať Tě Míša pořádně léčí, na další články se těším! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An., díky. Slyšela jsem doma od spolubydlícího úplně jiný kecy.... než že vypadám dobře :D

      Naušnice jsem koupila před rokem v kamenným obchodě CIK CAK ve Znojmě a hodila jsem je do kabelky, tu přestana nosit a našla úplně nové tento týden :))
      ale dá se toho hodně sehnat tu
      http://www.sperkystyl.cz/

      Vymazat
  4. Moc pěkný článek. Máš moc pěknou plet a kočičku :-))
    The body shop mám zatím jen tělové mléko, které si říkám, že bude na léto ideální, ale chystám se tam, k nám na Smíchov.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, i Míša děkuje
      Já jsem měla od TBS celou řadu vánoční zázvorovou s perníčkem, ale minulý vánoce už nějak nebyla. Já se k tomu špatně dostanu, tak sem tam přivezu něco z Vídně.

      Vymazat
  5. Bez mazání medu kolem pusy - i nenalíčená vypadáš dobře. Jsi hezká.
    Ale je fakt, že s těmi umělými řasami je to pecka. Plánuješ, že se k nim vrátíš, nebo ne? :)
    Jasně, je to pro ně náročné, na druhou stranu neoslabují se jaksi "uvnitř", ale jen ty aktuální a ty beztak vypadnou, jen trochu delší :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc. Abych se přiznala, asi se k nim vrátím na léto zase. Dám tomu tak měsíc ještě a zase bych se k nim vrátila, ale asi ne na tak dlouho, dělala bychpravidelné ozdravné pauzy. Jen je to fakt těžký, jak si člověk zvykne.

      Vymazat
  6. Moc,moc Ti to sluší.Co víc dodat,čas letí jako blázen...ale když Tě vidím...tak bych řekla,že běží opačným směrem ...:-D...Ať jsou změny jakékoliv...tak Ti svědčí...vypadáš opravdu báječně...

    OdpovědětVymazat
  7. Ty umělé řasy Ti opravdu sedí, ještě jsem snad tak pěkné (a vkusné) nepotkala, většinou když už jsou, tak to vypadá jako nalepené obr-smetáky... Tady je to jemné, krásné a přitom dost výrazné ;)
    Jinak se připojuju k holkám, sluší Ti to dokonce i bez řas, nenálíčené a nemocné ;) Tak bych se taky chtěla mít. Já dneska zaspala a tak jsem děsila svým nenalíčeným vzhledem široké okolí.
    A dneska jsem si na Tebe zrovna vzpomněla, byla jsem ráno na krvi na hormonální profil, který mi můj aktivní MUDr. sám nabídl, jestli nechci udělat - jsem si říkala - tyjo, tak pokrok nezastavíš :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, ano, chtěla jsme řasy, které budou vypadat hodně přirozeně. Přiznám se, že to na mě nikdo nepoznal. Když jsem šla si je nechat udělat, tak stejný den přišla kolegyně ráno do práce a na 5 metrů jsem si všimla těch umělých smetáků. Hrozně jsem se bála, že tak dopadnu. Ale slečna mi to udělala hodně přirozeně. Byla jsem spokojená.

      Tak to je super, klobouk dolů před osvíceným doktorem! Já jsem ještě stále nebyla .... nějak nejsem schopna si udělat čas dojet kvůli tomu do Brna... mám pořád hafo práce :(

      Vymazat
  8. přeju brzký uzdravení a at se všechno ubírá tím správným směrem :)

    OdpovědětVymazat
  9. Drž se :-* A písni, jak to teď aktuálně vypadá. Myslím na tebe

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty