pondělí 15. září 2014

dovolená a tak všelijak podobně i nepodobně

ahojte všichni,

tak se mi ta pauzička trošek protáhla...no, prvně jsem byla moc pracovně vytížená a neměla jsem sílu a popravdě ani chuť psát, no a pak jsem si zase udělala krásnou dovolenou - čtenářský kroužek :)... tudíž zase nebylo kdy se blogu věnovat. Ale pokusím se to napravit a zase se vám věnovat, pokud o to máte ještě zájem :)

dovolená....

Někteří z vás si jistě budou pamatovat, že jsem tu loni hudrovala, že autobusem již nikdy! Už to fakt nemám zapotřebí a moje kolena to nedávají a nemám na to nervy a tak celkově prostě ne a ne a ne... No, tak během roku se mi to tak nějak zase rozleželo a co byste řekli.... no jasně, že jsem jela... opět jako vždy stejné místo, stejný čas... jako na chalupu :) Letos se nám bosenský seladon nevěnoval a dokonce i  osazenstvo autobusu nebylo nijak výrazně zajímavé a prudivé... takže až na extrémně málo místo na nohy při cestě tam, si nemám nač stěžovat!
Počasí se sice nijak extrémně nevydařilo, prakticky každý den několik hodin lilo, ale na procházky a čtení to bylo počasí dostačující, hlavu jsem si pročistila, takže opravdu spokojenost veliká!
 

 




 
 
 
 
Dovolená byla opravdu skvělá a moc se těším na další :) Jak ráda bych si jednou pobyla někdy u moře aspoň 14 dní... mořské klima a klid velice blahodárně působí nejen na moje dutiny, ale také na moje nervy a celkovou spokojenost těla i duše :)
 
 
Výlet....
 
Po dovolené jsem si udělala s partnerem pěkný výlet do Pardubic a okolí, kde se konal takový malý sraz vozů Toyota Celica. Na programu byla škola smyku a já se přiznám, že ani při ní jsem se nemohla odtrhnout od Písečného muže od Keplera. Náš vůz tedy dostal přezdívku "čtenářský klub" :) Na fotce to není moc vidět, spíš jen když víte, na co se díváte...
Akce byla fajn, seznámili jsme se s milými lidmi, kteří mají stejnou zálibu jako můj milý a jsem ráda, že jsme strávili tak krásnou sobotu...
 


 
 
Co bych vám tak ještě pověděla.... mám teď opravdu moc moc hroznou pleť. Nechce se mi koukat ani do zrcadla a chodit mezi lidi... akné se mi dělá podél čelistí a na krku, takové ty velké hluboké boláky, které se slévají dohromady a nezabírá na ně nic... ani oblíbená kosmetika, ani antibiotika a jiné drijáky od doktorky... ale znáte to, když nejde o život, tak jde o hovno a tak se pokouším si z toho tak moc nedělat. Veselá mysl půl zdraví!
Ale o tom vám popovídám příště...
 
Zatím se mějte pěkně a já jdu hodit nohy na stůl a koukat na Mentalistu.
 
Těším se na vás příště! Meduňka

9 komentářů:

  1. Pokud se ti akné předtím výrazně nedělalo, může jít o něco jiného než kožní problém. Vše souvisí se vším, pokud v těle něco nefunguje tak, jak má, projeví se to na pleti. Nemusí to být jen z hormonů, já HA nikdy nebrala a s pletí problémy nemám, sem tam pupínek v PMS, ale to je vše. Může to být problém lymfatických uzlin, štítné žlázy, ledvin, jater nebo střev, může být někde v těle zánět, de facto cokoli. Být na tvém místě, nechala bych si udělat kompletní krevní rozbor (pokud ti ho už nedělali).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leniesku, obávám se, že je to opravdu jsou hormony, mám určitou diagnozu, nerada bych to rozpitvávala, nese s sebou spoustu jiných a horších problémů než akné, ale to je takové nejviditelnější...

      Vymazat
  2. Krásné fotky :) Na té na balkoně a u moře Ti to moc sluší :)
    VERU-LIFE

    OdpovědětVymazat
  3. První a pátá fotka je prostě woooooow!

    OdpovědětVymazat
  4. Všude ti to moc sluší! Je vidět, že moře ti fakt prospívá:-)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty