úterý 5. srpna 2014

kosmetické new in za červenec

zdravím moji milí,

dneska se připravte na pořádnou nálož novinek. Musím se přiznat, že v červenci jsem se dost rozšoupla, až se skoro stydím... Ale znáte to, máte narozeniny, dostanete nějakou tu kačku navíc od příbuzenstva a taky se chcete za leccos odměnit a potěšit a najednou to dáte na hromadu a koukáte jak puk. Tak v srpnu si asi dám tak trošek oddech od nákupů :)
 
 
Dekorativní kosmetiku zastupují 3 kousky na pleť -
lehký makeup s minerály od Oriflame - čekala jsem asi 6 měsíců, než bude ve slevě, možná i déle - holt rodinné zatížení na akce a slevy se nezapře :) Barevně vypadá moc pěkně, i na pleti vypadá krásně, jen na té mé odporné mastné pleti teď opravdu nic moc nevydrží, takže je potřeba během dne odsávat mastnotu a lehce přepudrovat.
 
CC krém Oriflame - opět barevně moc povedený, i krytí solidní, tak asi střední, na pleti vypadá krásně, ale lesknu se rozpíjím ještě rychleji než s makeup (výše).
 
Lioele Dollish vita BB zelená varianta - moc jsem po tomto BB krému toužila. Už jsem zkoušela několik BB od firmy Lioele a byla jsem spokojená a příjemně překvapená, proto jsme si od tohoto krému hodně slibovala. Barevně je mi bohužel trošek tmavší a letos se nějak neopaluju a máte srpen, tak to vypadá, že o moc lepší už to nebude. Opět jsem po něm hodně rychle mastná :(
 
Myslím, že zakopaný pes u všech výše uvedených produktů na pleť může být v dobrém matujícím denním krému. Loni mi taky minerální makeup nedržel na obličeji, dokud jsem nenašla AKNko od Biodermy. Teď jedu třetí balení a výsledky už bohužel nejsou, co bývaly :( Na cestě mám nového kandidáta... tak mi držte pěsti.
 


 
Vlasovou kosmetiku nekupuju tak často, měla jsem docela dost zásob - vlastně ještě mám :) ale projížděla jsem jednou eshop a do očí mě praštila kosmetika od ECO hysteria. Pořídila jsem šampón pro rovné vlasy a objemový kondicionér. Zatím jsem nezkoušela, tak nemám žádný názor, hádám, že na ně brzy dojde. Stávající šampón mi dojde tak ke konci týdne, pak uvidíme...
 
Dalšími zástupci vlasové péče jsou masky - mini cestovní maska od Lorealu pro barvené vlasy, kterou jsem používala už několikrát a dále pak maska od Natura Siberica pro růst vlasů, na tu jsem extra zvědavá. Ne snad, že bych si od ní slibovala zázraky, ale zvědavá jsem moc!
 




Pleťovou kosmetiku zastupuje pouze peeling pro mastnou pleť od Natura Siberica (nojo, byly slevy :)
Peeling už používám a musím říct, že mi vyhovuje, je docela jemný, příjemný, navíc je ho hodně a za velice solidní cenu... zatím nemám důvod si stěžovat.


Štětce - v záchvatu jakéhosi šílenství okořeněného špetkou zvědavosti, jsem si pořídila sadu štětců z ebay ... je to hrozný, ale zatím jsem zkoušela jen jeden - beru si ho do kabelky na pudr a je příjemný. Co tedy musím říct, tak všechny šíleně chemiky páchnou, takže je asi vhodné je před použitím pořádně proprat... nebo jsem paranoidní??? Celá sada stála něco přes 300Kč, což nebyl zase až tak drahej špás a některé z nich vypadají i vcelku použitelně!







Další várku štětců jsem objednala od Real Techniques. Zatím jsem žádný jejich štětec nezkoušela a měla jsem prostě chuť je porovnat s mým oblíbeným Hakurem, tak jsem si je nadělila k narozeninám. A musíte uznat, že ta malá sadička do kabelky je opravdu rozkošná :) Opět zatím nevyzkoušeno ... je to normální?


Vůni jasmín s růží jsme dostala jako dárek k narozeninám od jedné úžasné čtenářky. Těch dárků mi poslala mnohem víc, ale ta vůně mě odrovnala!

Zeštíhlující sérum od Oriflame jsem používala s velkým úspěchem loni - on ten úspěch byl patrně dán i tím, že jsem nežrala v noci a nesnídala jsem čokoládový koblihy... no... ale tak pro velký úspěch jsem koupila hned 3 balení ve slevách :)




Tak to by bylo za červenec téměř vše, zapomněla jsem vám vyfotit 2 tužky na oči - modrou a bílou, bohužel to vypadá, že nejsou nic moc :( Třeba si k sobě najdeme cestu, uvidíme...

Jak jste na tom se zkoušením nově pořízených produktů? Vrháte se na ně hned nebo se jimi kocháte a používáte až na ně přijde řada a chuť? Strašně moc mě to zajímá...

Mějte se krásně! Meduňka


 

15 komentářů:

  1. Já jsem se celý červenec držela s nákupy zkrátka... a dneska je šestýho srpna a mám na cestě tři balíčky, ach jo. :-D A co se toho kochání se novými produkty týče, já vždycky posoudím, jestli na tom bude vidět, že jsem do toho hrábla nebo ne, protože to chci nafotit nové a neopatlané, pokud možno na pěkném denním světle. :-D Takže dekorativku nezkouším a trpělivě čekám, až ji vyfotím, naopak třeba krémy na ruce, srpcháče a tak, ty zkouším většinou hnedka, žádný odklady. :-) Ale jinak jsem úúúplně normální. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, tak ty umíš fotit, to bych taky fotila :D jinak já dneska taky dostala balíček :) a včera taky jeden :D

      Vymazat
  2. No jo, já si moc nezanakupovala, ale zase jsme byli na dovče. :)
    Jsem moc zvědavá na Eco Hysteriu, doufám, že se podělíš o pořádnou recenzi! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An, doufám, že bude o co! Snad to nebude propadák

      Vymazat
  3. ta štětcová sadička je kjůt :))

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm zajímavé nákupy, jsem zvědavá na recenzi Siberici a blendru na makeup:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele, nejak se mi ten blender nechce otvírat, momentálně mám nějak pocit, ze mi nepomuze stejne nic na svete :D

      Vymazat
  5. Ten šampon mám taky, zatím jsem si s ním umyla hlavu jen párkrát. Jsem zvědavá co na něj řekneš :) Musím říct, že poměr cena ve slevě a velikost balení by byl dobrej i na holení noh.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hezky řečeno, já si s ním myla vlasy teprve včera, tak těžko soudit, ale zatím musím říct, že pocitově jsou vlasy pěknější něž s posledním Lee Staffordem, kterýho jsem dopoužívala,ale ten mi vyloženě nesedl

      Vymazat
  6. No já když mám něco novýho, tak to použiju, až dopotřebuju to co mám rozdělaný, nemám moc ráda, když mám rozdělaných 20 věcí :D. Ty štětce z ebay se mi líbí, budu se těšit na recenzi :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Mě zatím RT štětce zklamaly, ale ta mini sadička je boží:-D zato ty rádoby EDM vypadaj zajímavě...

    OdpovědětVymazat
  8. já mám též štětce z ebay a taky šíleně páchly, tak jsem je vydrbala a dobrý :) ovšem parádička je, že jsou fakt luxusní, třeba flat top je tak perfektní (i mnohem lepší než flat top o moc dražší), že uvažuji o koupi dalšího. fakt se to nezdá, za těch pár korun :D

    OdpovědětVymazat
  9. Štětce by mě zajímaly, já pořídila jeden ze Sephory a jinak asi nic nového nemám, ale koukám po nějakých produktech na vlasy a plánuju zkoušet pár vzorků BB krémů a ještě nějaký balzám na rty asi pořídím :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ani nehovor o mastnote. Ja sa v poslednej dobe cítim ako natretá maslom (tvár, vlasy). Dobre, keď si odmyslíme, že som začala používať levanduľový olej - testujem, či mi pomôže s akné, ale keď si idem dať make-up, tak si dám normál krém a tak nahodím make-up, ale prd mi to pomôže, lebo sa mi ten make-up, tak divne zgrčkuje a vyzerá fujky. Takže teraz neviem už aký make-up si kúpiť, aby vyzeral normálne a nezgrupoval sa do kamarátskych skupín na mojej tvári.
    Ale najradšej by som bola keby som sa zbavila akné a make-up nemusela používať.
    OMG. Čo mi to robíš. Tie malé štetce od RT. No tie musím predýchať. Už som pokukovala po nejakých nových štetcoch, že by sa mi zbierka rozrástla, lebo veď štetcov nikdy nie je dosť - napríklad na čierny tieň, hnedý tieň, na lícenku, na bronzer... Ale povedala som si, že ja nie som kozmetiková a ja nepotrebujem milión štetcov už tieto čo mám, tak niektoré z nich nepoužívam, lebo ani netuším načo by mi boli, ale RT je pre mňa pokušiteľ. Síce ma štetce jemne škriabu, ale to už je chyba mojej pleti, že som citlivá na všeličo, ale inak sú úplne chutné a farbené a milujem ich :)
    Ty pokušiteľ!!! Už ich musím googliť a už nad nimi aj slintám, že taký drobci by sa mi páčili na cestovanie, či už dovolenkové alebo k priateľovi. A aj cena je lákavá. Síce ten zlatý štetec by som nevyužívala, ale môžem ho posunúť ďalej. Ach. Hanba ti :D Ja to hovorím zase bude mať Ježiško čo robiť a zase mu budem musieť pomáhať. Ale tak čo, žijeme len raz (aj keď ja verím aj na reinkarnáciu:). A verím aj sebe, že dokážem odolávať.
    Keďže si nerobím zásoby kozmetiky, tak ju skúšam hneď. Lebo niečo miniem niečo iné kúpim, ale nájde sa aj u mňa pár veci v zásobe (čo som dostala alebo vyhrala) a s tými mám často pokušenie otvoriť a skúšať, ale potom si poviem, že nemám rada načaté veci, keď dlho čakajú a mať zase otvorených viac veci to ee, takže poctivosti čakajú. Ale teraz sa musím priznať, že som s tým levanduľovým olejčekom zhrešila a otvorila ho skôr než som minula krémiky na tvár, ktoré mám načaté už dlho, ale s ostatnými vecami sa držím, aspoň sa snažím, aj keď ma pokúšajú.
    Pekne nákupy. Nech všetko dobre slúži :) A dúfam, že si prežila tak dlhý komentár, ale ups :D

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty