úterý 1. ledna 2013

na co se můžete v brzké době těšit

pěkný den,

přiznám se, že jsem si dneska dost přispala :) Sice jsem nebyla včera nikde na "tahu", jen jsem se povalovala a četla detektivku, ale i tak mě to ponocování nějak zmohlo ...
 
A protože jsem celá taková nějaká přešlá a přejedená a tak vůbec, tak vám dnes ukážu jen pár obrázků, abyste věděli, nač se můžete těšit v následujících týdnech. Jsou to zbrusu nové úlovky - tedy pleťové tonikum používám asi 14 dní a jsem moc spokojená, tvářenka a primer jsem dostala včera poštou. Koupila jsem je v Outlet Madalen a už se moc moc těším, jak je budu používat.
Jinak musím říct, že jsem s tímto shopem moc moc spokojená - velice rychlé dodání, zboží skvěle zabalené, ceny víc než přijatelné.... opravdu doporučuji. Už se moc těším na naskladnění Revlonu, určitě si něco hned objednám.









No a pak se vám musím prostě pochlubit - podařilo se mi vypěstovat a přivést ke květu tuto krásnou Katleju. Mám jí již asi 4 roky, kvetla mi už loni, ale neměla zdaleka tolik květů! No není to nádhera???



Tak ať se nám rok 2013 vydaří! Zatím o tom pochybuju - Pilotovi dnes vypověděl harddisk...takže přišel o všechna data :( No a už dříve jsem věděla, že tento rok asi nebude úplně nejveselejší...
 ale musíme se snažit brát všechno s nadhledem a optimismem (bohužel mi to není úplně vlastní), ale dám si to jako jedno z předsevzetí - intenzivně se snažit o obrat k optimismu :)
 

7 komentářů:

  1. Moc hezké. :)
    Katlejím se u nás ale vůbec nedaří. :( :) Tak přeju hodně optimismu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ji hodím na jaře na dvorek, do záhonku a v říjnu ji dám domů, jinak se o ni vůbec nestarám, asi jí to letnění prospívá, což mě těší. Letos taky čekám 2 květní stvoly na Cymbidium, an to se vůbec těším, protože s těmi mi to nejde :(

      Vymazat
  2. Krásná kytička :) já nemůžu mít žádné pořádné kytky kvůli kocouřiskům. A Revlon taky vyhlížím :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. náš kocourek si kytek nikdy nevšímal a koťouš zatím taky kytky cíleně nevyhledává, pravda nedávno před pár dny shodila 3 květináče s orchidejema najednou, myslela jsem, že ji přetrhnu.... ale holt kytky byly doma první, tak se jich nebudu vzdávat :)

      Vymazat
  3. těším se na článek o MUA primeru :) strašně by mě zajímalo, jestli je dobrý nebo ne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Podobně jako Rendy se vyloženě třepu :) na článek o MUA primeru, možná bys aspoň mohla nastínit, jestli jako jo, nebo vůbec :)

    Jinak gratuluju ke krásné kytce.

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty