pátek 16. listopadu 2012

vlasová péče Mythic Oil

ahoj, dnes bych vám ráda dala tip na superextra vlasovou péči. Moje láska k produktům Mythic oil se zrodila před cca 3mi týdny v kadeřnickém křesle. Moje kadeřnice mi ošetřila vlasy těmito produkty a já byla okouzlena - moje vlasy snad nikdy nebyly hezčí, hebčí, lesklejší. Použila šampon a následně masku, do které kápla trochu oleje a nechala cca 5 minut působit pod klimazonem. Při placení jsem pak dostala ještě poměrně velké vzorky (15ml) šamponu, kondicionéru a masky - jejich používáním byl vztah této řady produktů a mé maličkosti zpečetěn navěky! Po dopotřebování vzorečků jsem musela ukrást vzorky mamce a pak hned objednat - zatím jen šampon a kondicionér, o masku jsem si napsala Ježíškovi :) Přitom jsem si jistá, že nebýt kadeřnice, tak tyto výrobky nikdy nezkusím, protože jsem se olejových přípravků dost bála. (mám dost mastné vlasy)

 
Oba produkty mají krásné elegantní a velmi dekorativní balení. Myslím, že jako dárek určitě potěší nejen vlasy, ale i oko. Lahvičky jsou plastové, šampon má balení průhledné, lahev kondicionéru je neprůhledná, zlatá. Oba výrobky jsou opatřeny pumpičkou, která zatím funguje dobře a doufám, že to tak i zůstane.
 
Šampon má objem 250ml, je dost tekuté konzistence a je čirý, má velmi příjemnou parfemaci- já cítím květiny, ale bůh ví, kde je pravda :)
Šampon velmi dobře pění,já osobně používám dvojí pumpnutí, navíc dobře myje. Šampon je založen na bázi  olejů, stejně tak, jako celá řada.
 
I přes to, že jsou produkty založeny na bázi oleje, nejsou vlasy po použití vůbec mastné ani těžké a zplihlé. Já myji každý den, takže nedokážu říct, jak dlouho vlasy zůstanou nemastné a nadýchané.

Jednotlivé přípravky této řady osbahují níže uvedené oleje, samozřejmě, že nejsou všechny obsaženy ve všech produktech.
  • arganový olej: bohatý na vitamín E a esenciální mastné kyseliny.
  • olej z rýžových otrub: bohatý na vitamín E
  • olej ze semínek bavlníku: obsahuje vitamín E, vyživuje a regeneruje.
  • lnový olej: bohatý na omega 3 mastné kyseliny
  • olej z hroznových jader: obsahuje vitamíny a esenciální mastné kyseliny.
  • avokádový olej: bohatý na vitamíny A, B1, B2, D a esenciální mastné kyseliny pro výživu
  • mučenkový olej: zdroj vitamínu C, vápniku a fosforu - pro regeneraci

Kondicionér má objem 190ml, rovněž je velice příjemně parfemován, jeho konzistence je hutná, krémová, používám 2-3 pumpnutí na délku vlasů pod lopatky. Po použití jsou vlasy úžasně dobře rozčesatelné, hebké, lesklé. Já jsem prostě nadšená!
 
konzistence kondicionéru  je krémová poměrně hustá
 
 
Zatím jsem nepoužívala tyto produkty samostatně, mohu tedy soudit a doporučit jako duo. Od té doby, co tyto produkty používám, tak si do vlasů moc ráda sahám, protože jsou o poznání příjemnější na dotyk než dříve. Navíc mi vlasy pochválilo několik žen i mužů, což se dřív nedělo, takže asi bude znát rozdíl....hlavně já ty vlasy teď víc vystavuju a umím je nosit, protože si připadám přitažlivá, holt sebevědomí dělá divy!
 
Ze vzorečku vím, že konzistencí velmi hutná je i maska, vlasy jsou po jejím použití v úžasné kondici, už se moc těším, až mi ji Ježíšek donese, tedy doufám, že mi ji donese :)
 
Tato řada obsahuje i několik druhů olejíčků, které jsem zatím nezkoušela, ale věřím, že budou kvalitní. Já mám vlasy zdravé, takže zatím necítím potřebu si je pořizovat, ale nikdy neříkej nikdy :)
 
Za sebe dávám oběma produktům 1* a co vy, máte s nimi již zkušenost??? Necháte se inspirovat???
 
krásný víkend přeje Meduňka!
 
 
 
 


10 komentářů:

  1. Meduňko, Tyhle Mythic jsem nezkoušela, ale vypadají opravdu báječně a navíc, pokud má člověk sám ze sebe dobrý pocit, je to na jeho vystupování vždycky znát a není nad to se tak cítit:) Já mám ty nejlepší zkušenosti s Miracle Oil pro změnu od Schwarzkopf professionnel:)

    OdpovědětVymazat
  2. kazdopadne hezke baleni :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
  3. No vida! A já jsem myslela, že Mythic Oil pro mé mastné vlasy není to pravé, ale vypadá to, že by mohl fungovat...minimálně si vyptám někde vzorečky :).

    OdpovědětVymazat
  4. Hned mě uchvátilo balení a přemýšlela jsem nich, ale když já toho mám poslední dobou tolik vyhlídlého :( nesmím už číst pozitivní recenze, mě to potom vždy přemluví :D

    OdpovědětVymazat
  5. Podobný článek dnes psala i Rendy (http://ordinarylife-my.blogspot.cz/2012/11/souboj-oleju-mythic-oil-vs-loreal-elseve.html). Tak já nevím, ženy, takže bych taky ještě rychle do toho dopisu Ježíškovi něco dopsala ;-)?

    OdpovědětVymazat
  6. vypadá dobře a téhle značce věřím :))

    OdpovědětVymazat
  7. tiež mám mastnejšie vlasy, a chcem si objednať olejček. Takže dúfam, nesklame ale podľa tvojho článku mu zatiaľ plne verím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přímo olejíček jsem nezkoušela, takže nemohu soudit, ale šampon doporučuji všemi deseti. Nicméně počítej s denním mytím...

      Vymazat
    2. já ho měla, a vlasy se mastí tak o den dřív než normálně. Já mám suché kořínky a mastnější pokožku. Ale krásně vlasy regeneruje :-)

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty