neděle 11. listopadu 2012

růžovošedé líčení

pěkný nedělní den všem,

dnes přináším krátký post s fotografiemi fialovošedého líčení s paletkou Manly.

Jako podklad pod stíny jsem použila NYX Jumbo Eye Pencil v odstínu 608 - Cottage Cheese,která je na internetu velmi chválena, ale já  z ní nadšená vůbec nejsem. Musím přiznat, že na ní stíny krásně vyniknou a odstíny jsou syté, nicméně po několika hodinách se mi tužka i stíny slévají z oči, zalézají do vrásek, no prostě to vypadá opravdu, ale opravdu škaredě!!! Zkoušela jsem to několikrát, ale fakt nejsem spokojená a určitě ji nekoupím znovu!!!

Dále jsem použila 3 odstíny z paletku stín Manly - bílou do vnitřního koutku, dále fialovorůžovou a tmavě šedou (metalickou) do vnějšího koutku a jako linku. Linku jsem pak zvýraznila ještě tekutou linkou od Elfu v odstínu Stardust.






Líčení vypadá naživo docela pěkně, vůbec na to, že mám obě ruce levé :) Ale přiznám se, že do práce bych tak určitě nešla, protože jsem v této oblasti dost konzervativní a mám ráda spíše nahé líčení. (Ono to na fotkách nevypadá, ale líčení je poměrně tmavé a výrazné)
 
Navíc mi rodiče od malička do hlavy cpali, že tak či onak vypadají prostitutky - takže modrou řasenku nosí jen prostitutky, stejně tak červené punčocháče a jakékoli oční linky - doufám, že milá děvčata půjdete do sebe :D Já jsem chodit musela celou pubertu :D Takže asi tak :)
 
Mějte se krásně! Meduňka!

7 komentářů:

  1. Já mám zase ráda výrazné líčení a tohle se mi líbí.To já si dám tmavě modrou a na to růžovou a černý linky a černou řasenku a pak jdu do Perlovky:-D Nene,ale já se dost šminkuju.Dřív jsem si vystačila s řasenkou,tak někdy nechápu.Je fakt,že do práce spíš beru nějaké ty světle hnědé stíny,anebo jen linky a někdy,když zaspím ;-P,tak jen řasenku.Ty máš tak krásný řasy,že tohle líčení vypadá,jak nějaký motýlci.Paletka vypadá skvěle,ale na mě moc pastelových barev,já jsem spíš na ty tvrdší barvy.

    OdpovědětVymazat
  2. Líčení se mi líbí. Nevypadá to jako prostitutka. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná líčení a hrozně mě zaujal název těch stínu Cottage Cheese:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi to líčení líbí a myslím, že bys tak měla chodit! Moc ti to sekne!

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Meduňko, Ty bavíš:-)
    Líčení je moc hezké, ikdyž fakt vypadá asi mnohem jemněji než ve skutečnosti. Ale stejně boží:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se to líčení moc líbí, jinak taky dávám přednost nahému líčení :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty