pondělí 12. listopadu 2012

fialové metalické líčení+výherce giveaway

ahoj, i dnes jsem si připravila fotopost s líčením očí. Opět je vytvořeno stíny z paletky Manly a jako podklad je opět použita světlá jumbo tužka od NYXu.

Použila jsem metalický stříbrný stín, dále tmavě fialový metalický stín a na linku matný černý stín. Na těch fotkách jsou stejně prd vidět ty barevné nuance....mi řekněte, proč já se vlastně snažím....kdybych na to oko flákla jen tu fialovou, tak to na těch fotkách bude ve výsledku vypadat stejně tak...





 
Musím se přiznat, že naživo se mi moc moc líbí ty barvy, ale nelíbím se sama sobě. V těch tmavých stínech na očích vypadám strašně smutně, tak trochu jako smutné zatoulané kotě nebo jako bych se měla každou chvíli rozbrečet...ale ono to bude i tvarem oka, kterej je fakt "nešikovnej" a nepraktickej.....jsem ukazovala minule Pilotovi, jak si ty oči nechám přešít (bo jsem se na omlázku dočetla, že advent je ideální pro plastické operace), ale netvářil se chápavě (jako myšlenku pochopil, ale nějak pro ni neměl pochopení). Loni jsem se ptala mamky, jestli Ježíšek nosí liposukce - hleděla a pak si ťukala na čelo....z toho jsem vydedukovala, že mi Ježíšek operaci nenaježí....a nenaježil :) stehna zůstala, břicho též!!! grrrr
A asi kvůli tomu divně ušitýmu tvaru oka mi opravdu světlé líčení očí sluší mnohem víc. Během týdne se pokusím vytvořit další líčení ve světlejších odstínech a byla bych ráda za vaši zpětnou vazbu!

A teď tak nenápadně a lehce přejdeme na veselejší téma - na vyhlášení výherce GAč.5.

A výhercem, respektive výherkyní poslední GA se stala:


Finské hrdince tímto moc a moc gratuluji!!!! Jsem ráda, že štěstí se usmálo právě na ni, neb mi její příspěvek byl moc sympatický!!! A doufám, že to taky ještě chvíli nezabalí :D

 
Přeji vám pěkný pracovní týden. Meduňka!

13 komentářů:

  1. Na mě je to líčení už moc metalické a lesklé. Docela zvýrazňuje vrásky a záhyby na víčku. Na tobě zatím nepatrně, na mně by to bylo vidět hodně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano ano, máš asi pravdu, je to trochu moc, teda hodně moc lesklé, což není vždy ku prospěchu!

      Vymazat
  2. Ty barvičky ti jdou skvěle k barvě očí! Ale zdá se mi, že dělají tvůj pohled starší... Nevím, nemůžu si pomoct... Ale to je fuk, ty se mně budeš líbit ve všem :-*!

    Gratuluju výherkyni!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. milá Evelin, máš pravdu, dost mě to zestařilo, už takové experimenty nebudu robit :)

      Vymazat
  3. Mně se to taky zdá trošku tmavé, ale dokud nejsi v důchodu, tak si to můžeš dovolit. ;) :D
    Gratuluji výherkyni! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Je to sice tmavé, ale i tak se mi to moc líbí, občas je potřeba se trošku odvázat :)

    A vítězce velká gratulace :)

    OdpovědětVymazat
  5. úžasne to vyzerá ;)
    škoda že som zas nevyhrala el gratulujem! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Meduňko, jsem ti neskonale vděčná - a randomovi taky, ale ty jsi to celé vymyslela, takže tobě víc :-) Nedokážeš si představit, jaký mám za sebou hrozný víkend, fakt se skoro povedlo mě tady úplně psychicky zničit, ani o tom nedokážu zatím ještě napsat. No a teď vidím, že to utrpení nebylo zbytečné, protože jako "odškodnění" tady na mě čekala taková báječná zpráva, až mě z toho zaštípalo v očích, fakt. Jak jsem pomalu sjížděla na konec článku, tak jsem si pořád říkala: "co kdyby, třeba...za ten hrozný víkend bych si to zasloužila...to by bylo fakt bezva..." a pak jsem se tam opravdu uviděla! Kouzlo!!! :-)
    A krásně jsem se pokochala těma stínama, jedna hezčí barva než druhá :) Já perleťové líčení můžu, dokonce i preferuji, protože mi brejličky trochu potlačují přirozenou jiskru v oku ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. já bych dala černou tenkou linku místo té silnější světle šedé - a do vnitřního koutku více bílého stínu a víc přechodově stínovat do nejtmavšího směrem k vnějšímu - a pak by se mi to líbilo
    takhle mi to přijde trochu moc jednolitě šedé a bez té černé linky to vypadá opravdu trochu smutně protože odstín spývá s barvou oka (která se mi ale strašně líbí, nosila bych k němu jen černočerné stíny, aby pěkně vynikla)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za radu :) ono to na živo vůbec nevypadalo šedě, spíš hooodně fialově, ale i tak to bylo takové nevím, nesedlo mi to. Ale právě jsem moc ráda, když mi někdo poradí :)

      Vymazat
  8. No vidíš to, a co já bych za tva Tvých očí dala :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty