úterý 9. října 2012

avon tužky na oči

pěkný večer všem, dnes jsem strávila krásných 13 hodin v práci, jsem utahaná jako kotě, živý přivandrovalý kotě mi zasedlo houpací křeslo, takže jsem se stala bezkřeselcem ....a tak jsem se rozhodla sednout za stůl a napsat vám pár řádků o tužkách na oči od Avonu.
 
Tužky jsem si objednala, protože byly nějaké zlevněné, něco kolem asi 80ti korun stály, tak jsem si řekla, že je vyzkouším a uvidím. Vybrala jsem si odstíny z řady chromes, které slibují, že linky budou nádherné v každém světle a to prosím po dobu 12ti hodin.
Vybrala jsem odstín Vivid Grey a Mocha Flash - tedy šedou a hnědou barvu. Musím přiznat, že když jsem vivid grey dostala a vybalila, tak jsem se lekla, protože jsem myslím, že celkem logicky, čekala šedou tužku a ona přišla fialová. Odstín je docela pěkný, výrazný, z určitého úhlu je opravdu šedý, ale z většiny úhlů je prostě fialový. Mocha Flash je hnědý odstín dle mého názoru ze všech úhlů - nevidím rozdíl.
 


 
 
Tužky jsou hooodně měkké, musím říct, že jsem při tomto focení zlomila fialovou tužku a to jen tím, že jsem jí takto moc vysunula.... byla jsem z toho docela přešlá....na druhou stranu jsem ulomený kousek v prstech rozehřála a zase to nějak naplácla na zbytek a celé to prostě slepila :) docela to drží - zatím....
Nevyhovuje mi, že jsou z tužek hned takovéto kopáče, vždy jsem si myslela, že by ty tužky měly být samoořezávací, ale přiznejte - připadají vám ty tužky ořezané???? Já z nich ten pocit nemám, jsou to fakt kopáče, tenkou linku s nimi nakreslit neumím...
 
Na očích mají tužky dobrou výdrž, vydrží celý den v práci a to bez obtiskávání, nemám s nimi problém. Ale při zkoušce odolnosti na ruce měly výdrž mizernou - 2x jsem je přejela lehce prstem a z linek zbylo toto:
 
 
Jak vidno, Vivid Grey má výdrž téměř nulovou, Mocha Flash je na tom o chlup lépe....
 
Jak vypadá Vivid Grey na očích vám mohu demonstrovat, hnědý odstín zatím nemám nafocený.... ale je to prostě jen hnědá, žádný šmrnc v ní nevidím....
 
Ano prosím, vím, že na fotce mám otřesně slepené řasy, robila jsem to na doma a řasenku jsem pak vyhodila, fakt už nebyla OK. Přesto se omlouvám.
 
 
 
 
Toť asi vše na téma těchto tužek. .... znovu bych si je nekoupila, ale chybami se člověk učí :) Tak to já budu za chvíli tuze vzdělaná :)
 
pěkný večer, Meduňka.

14 komentářů:

  1. Škoda že si nevyfotila, které to konkrétně jsou, já mám teď nové 2 druhy tužek od Avonu a obě jsou skvělé, jedna drží jak gelové linky a i ta druhá má slušnou výdrž, mázne se maximálně ve vnitřním koutku. Pro mě úlovek měsíce, takže jsem překvapená...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přihodila jsem fotku tužek z netu, můžeš se mrknout.

      Vymazat
    2. Díky moc, tak já mám Diamonds - ta mi vydrží neporušená tak půlku dne ,pak se trošku smaže ve vnitřním koutku. A pak mám tu SuperShock a ta drží jak přibitá, chystám o ní brzy článek. S čím ale souhlasím je to ořezávání, já jsem ze začátku ani nepochopila jestli se dá nějak ořezat nebo co:) Teď jsem už ale aspoň vykoumala, jak s ní tu linku kreslit tak, aby se z ní nestával takovej špalek, ale dobře vymyšlený to teda nemaji!!!

      Vymazat
  2. No jo, ale ten šedý/fialový odstín vypadá hezky.:)
    Nicméně asi si je nekoupím, tužek mám doma hromadu...
    Jinak mě napadlo s tím strouháním - strčit tužtičku do mrazáku, za chvilku vytáhnout a lehce ořezat špičku na velmi mírně vysunuté tuze.
    Možná by to mohlo fungovat, je to jen takový momentální nápad. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, je to pěkný nápad, asi by to fungovalo, ale když mně vadí, že je to tak nepraktické...

      Vymazat
  3. Máš náádherné oči! Jak studánky! A ty řasy nejsou vůbec slepené, moc Ti to líčení sluší;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, očka jako kočka, s tím souhlasím a obdivuju je od začátku, co tvůj blog sleduju:)
    K věci: mám podobné tužky z jiné řady (Glimmerstick Diamonds), co obsahují třpytky, ale jinak jsou asi to samé - mám švestkovou, temně zelenou a modrou. Jsou krásné, ale taky málo vydrží. A to i na tom oku. Obvykle nemám problém strávit celý den s linkou na horním víčku stále ve stejném (tj. bezchybném) stavu, nicméně tyhle se mi už po cca 5 hodinách vytratí neznámo kam. Zbyde jen pár třěch flitříků. Škoda toho, protože jinak jsou skvělé a na oku vypadají fakt nádherně!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  5. zlepené riasy??? skôr extrémne vytočené a dlhé :D
    s tými ceruzkami úplne súhlasím, jednu z nich mám a sú dobré akurát tak na milú kedveš...

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dlouhé řasy máš! Super! A ty tužky jsou hezké. Ale mám úplně stejný problém jak ty - všichni tvrdí, jako jsou samoořezávací a po pár použitích je z toho kopáč jak blázen :-(

    OdpovědětVymazat
  7. Slepené řasy? A já si zrovna říkala, jak je máš hezky načesané a že bych se měla stydět:-D (tak se stydím!)

    A k tužkám - taky jsem dost skeptická k těm samoořezávacím, neboť se neořezávají samy, naopak jsou z nich brzo tupé kůly. Ale Tobě ta širší linka sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, děkuji, ony jsou ty řasy spíš tak s cuckama polepené - hlavně dole....holt lancomka doslouzily :(

      Vymazat
  8. tužky z avonu jsou super, mám je hodně ráda pod dolní řasy hodně používám

    OdpovědětVymazat
  9. Everyone loves what you guys are usually up too.
    This type of clever work and exposure! Keep up the good
    works guys I've incorporated you guys to my personal blogroll.

    Also visit my web blog :: cheat for castleville

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty