neděle 30. září 2012

záříjoví oblíbenci + splněné přání

ahoj všichni, tak neděle je téměř za námi, říjen před námi, doufám, že bude k nám všem vlídnější a příznivější něž právě končící září!!!
Zítra bych měla popsat novou pracovní smlouvu a vrhnout se již definitivně na novou dráhu, jsem z toho lehce nervózní... ale vlastně se i těším :)
 
Září byl opravdu divný měsíc, začaly mi padat vlasy, kazit pleť, odrovnala jsem si žaludek, pak kotník... a moc jsem toho nenakupovala, takže zářijoví oblíbenci jsou vlastně oblíbenci už i letní, ale rekapitulace neuškodí, takže pojďme na to...
 
 
 
Gel od Clinique - zabiják pupínků a nečistot pleti! Recenze zde
 
Lumene hydratační gelkrém - recenze zde
 
Tvářenka clinique - postupem času ji mám stále raději a raději, nicméně na zimu si asi budu muset pořídit něco ne tak lesklého a třpytkatého... recenze zde
 
Chanel Vitalumiere Agua - odstín B10  - tento měsíc ve fázi testování, ale zatím jsem spokojená, recenze se určitě dočkáte, pokud mi zachováte přízeň :)
 
Lancome - řasenka Hypnose - postupem času ji oblibuji stále více a více, se svýma řasami mi sice stačí i vyloženě levné řasenky,ale je pravda, že tato neslepuje, líčení je s ní rychlejší a navíc krásně vypadá...
 
Labello - Mint a Minerals - příjemný, ne příliš výživný balzám na rty, je chladivý díky přítomnosti mentolu a hodí se spíš na léto, na zimu jej vyměním za Astrid; rty po něm nejsou umaštěné ulepené, rychle se vsákne, nehodí se na příliš suché rty.
 
Noooo a teď první úlovek z podzimního wishlistu - boty! Obávala jsem se cesty do Brna pro vysněné boty od Tamarisu....no a dopadlo to celé úplně jinak - objevila jsem u nás na náměstí stejné boty od Tamarisu, které jsem koupila vloni (sice jsem je durch prochodila, ale nosila jsem je od podzimu do jara víceméně každý den, neb jsem si je fakt moc oblíbila) .... měli poslední pár, navíc moje číslo a ve slevě.... takže cesta do Brna vyřešena :)
 
Další kousky jsem pořídila dnes, pár přípravků proti padání vlasů. Jsem ráda, že se ty Klorane přípravky na vlasy dají koupit v tomto malém zkušebním balení ( 138,- Kč)
 
 
Tamaris - cca 900,- Kč
 
 
 
 
 
 
Toť pro dnešní den vše, zítra se těšte na vyhlášení vítěze giveaway a přeji vám všem krásný začátek měsíce října.
 
vaše Meduňka!

21 komentářů:

  1. Lobello nebo Labello :-)?
    Moc ti držím pěstičky na tvé nové pracovní dráze! S novou pracovní smlouvou se přimlouvám za příchod inovativního, trošku drzého a sebevědomého přístupu! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš recht drahá, Labello :)
      nojo, chtělo by to trochu sebeprosazení a nenechat si kálet na hlavu nebo jinam :)

      Vymazat
  2. ani jeden produkt neznám, ale asi nejvíce mě láká řasenka, mám doma mini verzi a je vážně super! :))
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  3. gratulujme. produkty sú super hlavne labello :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tesim sa na recenziu chanelu, klorane som skusala minuly rok, ale bolo to ako za trest, takze som zvedava na tvoju recenziu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a zkoušela jsi tuto řadu? nebo jinou? já měla někdy v zimě řadu tuším, že s ovesným mlékem a byla jsem moc spokojená, právě proto jsem sáhla po Lorealu zase jednou ke Klorane

      Vymazat
    2. Pamata si len, ze to bol biely sampon, takze nic z toho, co je na fotke, tak snad dopadne testovanie lepsie ako u mna ;)

      Vymazat
  5. Nádhera! Ta řasenka Lancome musí být úžasná!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak přeju, aby byl další měsíc o něco lepší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky se mi v září příšerně zkazila pleť a začaly dooost mastit vlasy, takže taky super:D

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké, hezké... Tu řasenku asi budu muset vyzkoušet.... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jojo, aby září nebyl divný měsíc, když jím končí léto :-((((! Mě padají vlasy snad každé září! Divím se, že ještě nějaké mám. A nejhorší je, že jak dorůstají, tak jsem jak jezinka, protože mi z hlavy odstávají ty kraťounké vlásky, které rostou... A pleť se mi taky zhoršila. Ne moc, ale trochu jo. A myslíš, že to proti padání vlasů funguje? Že bych to taky zkusila! Já jsem teď někde v časopise měla vzorek Viadermu proti padání vlasů, tak přemýšlím o výživě zevnitř! Po každém mytí vlasů mám strach, že mi na hlavě nic nezůstane a o mých dlouhých hnědých vlasech po celém bytě už ani nemluvím :-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeeee,ja mam doma taky tema vlasama podestláno :D pořád se musí vysávat, jak na to není čas, tak to je doma jak u čuňat.
      Myslím, že vnitřní výživa je super, před pár lety jsem měla silný zánět ledvin, byla jsem v nemocnici, pak dlouho doma, tělo jsem měla ze všech léků úplně rozhozený, děsně mi padaly vlasy, tak mi mamka koupila revalid a bylo to super, padaly méně a navíc i rychleji rotly, nebo to tak aspon působilo. Je to drahé, ale dobré..

      Vymazat
  10. Přízeň zachovám a těším se na recenzi Chanel Vitalumiere Agua :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se teda udělaly na bradě dva pupeny a bolí mě noha, už jenom kočku na záda a čarodejnice může začít zaklínat. Děs. Já hodlám pošmourné dny rozjasnit hlavně nakupováním. Má jízda začala v září a bude pokračovat!! Jinak gratulace k pracovnímu polepšení:-)) to by bylo, aby říjen nebyl lepší měsíc:-))

    OdpovědětVymazat
  12. Také se přidávám, a těším se na recenzi Chanelu :) Ty boty se mi moc líbí, jsou takové originální, opravdu zajímavé. Já jsem si původně chtěla koupit kozačky v Deichmannu, ale když vidím tu kvalitu, jak na to každý nadává, tak už jsem z toho upustila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem se též dívala v deichmanovi, ale ty boty se rozlepovaly už v obchodě....

      Vymazat
  13. Už se moc těším na recenzi Chanelu, já ho zkoušela jen párkrát a zdál se mi celkem fajn :) Atahle řasenka od Lancome je můj sen, jen mě odrazuje ta vyšší cena :(

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj :-) ten gel je úžasný, sice mi kamarádka co má odtud permanentní make-up říkala, že když to použila, tak jí šítpaly ty místa, kde PM měla. Tak nevím, mě vyhovuje. A funguje :-) To mátové Libello má potenciál :-) Lenka

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty