pondělí 3. září 2012

zářijové novinky

ahoj všichni,
 
pomalu se začínám zapojovat do pracovního procesu a aby to nebylo tak strašný, tak jsem si pořídila pár nových kousků dekorativky. Navíc mě na stole dnes v kanceláři čekal dáreček od kolegyně v podobě tělového másla a laku na nehty z HaM. Ani jsem nevěděla, že mají í kosmetiku...to bude asi tím, že tam nechodím :)
 
Tak vám ty nový kousky ukážu, abyste věděli, co budu v nejbližší době recenzovat.
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Koukám, že se mi většina fotek zase pootáčela a nejde mi to zaboha opravit. Tímto se vám všem omlouvám, až budu psát recenze, dám si na to pozor!!!
 
Vím, že avon pro hodně z vás není žádná hitparáda, ale já se docela těším, až to všechno vyzkouším - musím se totiž přiznat, že korektor pod oči jsem ještě nikdy neměla, tak jsem zvědavá, jak se tento kousek promítne na mém vzhledu moravské krásky :) a tužku z téže kolekce už 1 mám jsem spokojená, tak doufám, že i tato hnědá se osvědčí. Jen se tedy přiznám, že jsem čekala větší divočinu od toho odstínu - očekávání pramenilo z odstínu, který má již doma a navzdory názvu grey je po nanesení fialový a do šeda vypadá jen v některých úhlech dopadu slunečního světla. Navíc všechny 3 kousky od avonu vyšly na 220,- kč, což je na vyzkoušení krásná cena :)
 
Tak se těšte na recenzi řasenky, určitě ji zařadím brzy!
 
pěkný den, Meduňka.
 
 

9 komentářů:

  1. Jéé taky jsme si s mamkou zrovna objednaly tyhle fialové řasenky a tužku na oči, jsem dost zvědavá, co na ni říkáš ty, takže se těším na recenzi:) A k tomu HM, já mám odsud štětečky na oční stíny a ty jsou úplně úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu řasenku a korektor mám, taky si je objednávala v akci řasenka za 119 a k tomu korektor za 29? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten lak na nehty má dokonalou barvičku! Moc se mi líbí! A na recenze se těším, jsem zvědavá, jak ohodnotíš tu řasenku, taky jsem v testovací fázi :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem zase zvědavá na korektor :)) A krásný nový design, ach!:))

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíce mě zajímá ta řasenka. Od Avonu pro mě byly zatím zklamáním.....

    OdpovědětVymazat
  6. Tento korektor som mala uz asi 3 balenia a som s nim spokojna, nezakryje sice nejako uzasne kruhy, ale pokozku pod ocami rozziari krasne a hlavne prirodzene !!! Co sa tyka tych ceruziek, tak mam z rady Diamonds asi 2, som s nimi velmi spokojna a premyslam uz dost dlho nad nejakou z rady Chromes? Aka je vydrz? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem byla spokojená, mám tužky chromes 2 a obě mi vydrží celý den..

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty