sobota 22. září 2012

rozjasňující korektor AVON

Pěkný den všem, dnes přináším takovou menší recenzi korektoru od Avonu, který jsem si pořídila v akci za 29,- Kč. (díky bohu za to)
 
Jedná se o korektor,který by měl krýt drobné nedostatky pleti či tmavé kruhy pod očima, dále má rozjasňovat. Korektor je opatřen jemným štětečkem, který by měl zajistit přesnou aplikaci. Aby do štětečku tekla rozjasňující tekutina, musíme otáčet druhým koncem korekturo, bohužel se mi však nepodařilo zjistit, jak moc intenzivně točit, někdy stačí otočit párkrát, někdy točím jak o život a pořád nic neleze ven.
Se štětečkem se sice docela dobře pracuje, ale nelze jim korektor dobře rozetřít do stracena, musím použít prst. Pracovat se však musí opravdu rychle, protože korektor rychle zasychá a pak jej nelze rozetřít, spíš tak cuckovací, trhá se a drolí!!!
 
Prodává se ve 2 barevných variantách - light a medium. Já mám variantu light, která má pěknou barvu, nicméně nemám pocit, že by korektor nějak extra kryl nebo zkrášloval. Navíc asi neumím pracovat tak rychle, takže se mi vážně nedaří ho nanášet tak, aby to vypadalo přirozeně a pěkně.
 
 
 
 
Jednou jsem se bláhově pokoušela jej v práci aplikovat po těžkém dnu (na namalovaný obličej - tedy nad makeup), no se zlou jsem se potázala - celé se to cuckovalo, vypadala jsem pak hůř než předtím a docela jsem si nadávala!!!
 
Za plnou cenu 159,- Kč bych ho nedoporučila nikomu. Za těch 29,- Kč to není zase taková hrůza... ale určitě si jej nekoupím znovu. Byl to můj první korektor pod oči, ale musím říct, že jsem ji jej představovala jinak :)
 
Mějte se krásně! Meduňka.

3 komentáře:

  1. Už jsem na něj četla recenzi tady u Lady: http://kosmetickerecenze.blogspot.cz/2012/09/avon-invisible-light-nejhorsi-korektor.html a má na něj podobný názor... Takže jsem asi ráda, že jsem si jej nepořídila...

    OdpovědětVymazat
  2. přesně takovou otřesnou recenzi nedávno psala i jiná slečna, myslím, že je to ten odkaz výše a fakt se divím, že dekorativku od Avonu ještě někdo nakupuje :) to je fakt rovnou na vyhození z okna :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, ale třeba s tužkama na oči jsem spokojená... člověk nikdy neví :)

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty