sobota 8. září 2012

moje dnešní radosti

pěkný večer všem,
posledních pár dní bylo pro mě docela psychicky náročných, změna místa, spousta čachrů, machrů, pomluv, nepřejícnosti a intrik okolo.....vždycky jsem se bránila myšlence, že lidé jsou zlí, zastávala jsem názor, že v každém je velký díl dobra, který nás pohání dopředu....v posledních dnech si nejsem jista, jsem strašně moc smutná a zklamaná tím, kolik zla je i v lidech, kteří se živí v pomáhajících profesích, v lidech, od kterých by člověk očekával značnou míru morálních hodnot a vytříbené charakterové vlastnosti!
Já jsem taková naivní bytost, mám ráda lidi, pořád beru ohledy na druhé, trápím se výčitkami kvůli věcem, na které ostatní ani nepomyslí... asi bych se měla léčit. Maminka mi říkává, že žiju přesně dle hesla "Kdo po tobě kamenem, ty po něm chlebem", musím říct, že mě tím potěšila, nikdy mě to nenapadlo, ale fakt jsem ráda, že mě maminka vidí takto, protože je to hodná a upřímná žena!
 
No a protože já "ráda" zaháním splíny a různá nepříjemná duševní rozpoložení nákupy, pořídila jsem si dnes v rámci "šopinkterapie"pár nových kousků...
 
Úplně největší radost mám z této kabelky! Byla jsem do ní zamilovaná snad 4 roky, chodila jsem se na ni dívat do obchodu, slíbila jsem si ji za kde co....třeba za Mgr., ale nikdy jsem sama sebe nepřemluvila vydat za ni téměř 4000Kč. No a protože už je fakt dost "stará" a asi z módy, tak mi ji v obchodě zlevnili o 50% :) a když jsem si ji šla koupit, tak mě předběhla moje drahá maminka a koupila mi ji k Vánocům...... ale nakonec jsem ji dostala dnes, protože prostě viděla, že nějaký pěkný kousek by dneska přišel vhod :)
Na fotce je moje nová kabelka + moje stávající peněženka!
 
 
 
Nový svetřík má velký podíl elastanu a je moc příjemný na těle. Původně jsem měla v ruce ostře fialkový, ale velikost S bohužel vypadala hůř než M :( a v Mku ho neměli, tak jsem si pořídila tento šedý- je takový elegantní a určitě se mi bude hodit. A pro dlouhé podzimní večery snad přijde vhod i kniha.... obvykle čtu jen na dovolených....ale letos (já roky nepočítám kalendářně, ale školně) se pokusím číst víc - ono v té televizi je stejně věčně prd (pardon).
 
 
 
Další nový kousek je levandulový sprchový olej - co jsem se vrátila od moře a nemažu se, tak mám nějakou suchou pokožku a od tohoto oleji si slibuji její zjemnění a ozdravení, navíc miluji levanduli, dělá mi dobře na nervy, takže je to dokonalé spojení.
 
 
 
A protože jsem přišla na to, že jsem téměř nechala propadnout slevové kupónky z DM, tak jsem udělala jeden větší nákup a ušetřila jsem asi 350 Kč! To potěší! Na fotce chybí prací prášek, ale to není moc zajímavý kousek :)
 


Původně jsem chtěla s mamkou jet do Brna na dny Marianne, ale nějak jsme na to neměly dost energie a chuť se někde s někým přetahovat a navíc autobus a MHD.... takže letos zase nic.... ale nevadí. Doufám, že vy ostatní jste příležitosti využili a něco super si nakoupili!
 
Tak jak jste na tom vy s nákupy?
 
pěkný den a málo podlých lidí v okolí přeje Meduňka!
 

9 komentářů:

  1. No vidíš :-)! Kabelka i svetřík jsou moc krásné! :-*

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za inspiraci. Berryho čte mamka, takže tuhle nejspíš dostane buď k narozkám nebo od Ježíška :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jůů na tyhle sprchové oleje od Saloosu už mám dlouho zálusk, nechtěla by ses o něm někdy zmínit v článku jaký je? :) Nakoupila sis krásné věci, dělat si radost je důležité a ty máš očividně úžasnou maminku!! :) Jinak závist, nepřejícnost a pomluvy jsou snad to úplně nejhorší, co lidé plodí a v pomáhajících profesích je to vážně smutné:( Já jsem psala bakalářku na duševní hygienu a dotkla jsem se i syndromu vyhoření a často Ti lidé mluvili o šikaně, což mi v takovéhle oblasti připadá ještě nemyslitelnější než jinde, je to síla:( Přeju ať je ti brzy zase do smíchu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc za milý komentář. Určitě napíšu recenzi na ten olej, budu ho teď používat denně, takže recenze by nemusela na sebe dát dluoho čekat.

      Vymazat
    2. Tak to je skvělé, díky:)

      Vymazat
  4. Achjo, a já si zrovna změnila jeden obor na Soc.práci :D Lidé jsou různí... Já jsem také dobromilka naivka ;) Víc nás takových!! :)) A svetřík je krásný, jen se do něj zachumlat .)

    OdpovědětVymazat
  5. Lidé jsou různé, blbé a pitomé :) Já jsem cynik... Ale je třeba si dělat radost! Krásně jsi nakoupila..

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty