úterý 11. září 2012

Loreal delicate color šapon

ahoj, dnes krátce poreferuji o šampónu od Lorealu Delicate Color. Jedná se o šampon na barvené vlasy, který je určen speciálně pro vlasy barvené do červena, švestkova a měděna. Šampon obsahuje bezsulfatovou technologii, má jemně čistit, předcházet blednutí a vymývání barvy.
 
Pokud mě sledujete déle, tak jste si asi jistě všimli, mám vlasovou kosmetiku od Lorealu velice ráda, hojně a s chutí ji používám, nedám na ni dopustit, proto je mi líto, že mě právě tento šampon tak zklamal :(
Šampon jsem používala poměrně dlouho, zpočátku jsem byla vcelku spokojena, ale brzy mi přestal úplně vyhovovat.
 
Přejděme tedy k věci:
 
 
 
parfemace:  velice příjemná, já cítím ovoce a květiny...což není úplně směrodatné :)
 
balení: ekonomické - 500ml, dá se pořídit menší i větší - dle libosti, mám balení s pumpičkou, které je praktické a oceňuji ho
 
konzistence: velice řídká čirá
 
 
další informace:
  • Šampon velice mizerně pění, což mi vadí, na fotce vidíte množství šamponu, které odpovídá 1 pumpnutí - potřebuji alespoň 3, abych měla pocit, že na vlasech mám nějakou pěnu, abych měla pocit, že myju (což se mi u žádného jiného šamponu od Lorealu nestalo)
  • Již při smývání šamponu mám pocit, že mám vzadu na hlavě úplně mastné vlasy a nejsem schopna s tím cokoli udělat, vlasy v těch místech i velice mizerně schnout a ihned po uschnutí mám pocit zmaštěných ulepených "hnusných" vlasů, které nemohu nechat rozpuštěné....přikládala jsem to zpočátku špatné technice mytí, zkoušela jsem střídat šampony a toto se mi stává opravdu jen u tohoto konkrétního přípravku.
  • Vlasy jsou po použití takové neobjemné, připlácnuté k hlavě.... no žádná velká hitparáda se nekoná ...
 
celkové hodnocení: tento šampon bohužel absolutně nemohu doporučit, je to jeden z nejhorších přípravků, které jsem zatím vyzkoušela!
 
Zkoušeli jste tento šampon? Byly jste spokojené????

užívejte zbytky léta! Meduňka

6 komentářů:

  1. S tímto zkušenosti nemám, nebarvím si vlasy, ale s pěněním jsem měla problém u řady Force Vector, hrozně mě to štvalo a spotřebovala jsem asi 3x větší množství než normálně. Nejradši mám řadu Intense repair:).

    OdpovědětVymazat
  2. A to jsem po něm už pokukovala :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. třeba bys byla spokojená..... jestli chceš, tak ti ho klidně pošlu...

      Vymazat
  3. Tenhle přímo nemám,ale mám Lumino contrast - uplně stejné růžové balení a je to taky hrůza. Nepění, vlasy jsou po něm suché a strašně špatně se rozčesávájí i s použitím balzamu na vlasy.
    Mám to přímo od kadeřnice- přitelovo ségry a řikala,že se má pumpnout jednou,umejt,spláchnout a na podruhý už by to pěnit mělo- že tim prvnim umytim se splachne mastnota a to druhy to jako umeje. Ale já s ní jsem tak nespokojená,že horší kadeřnici jsem neviděla:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Jen malá poznámka k (ne)pěnění - ne každý šampon musí nutně pěnit, u některých je to dokonce nežádoucí. U mnoha výrobků je dokonce "pěnivost" uměle přidána jen pro efekt. A také je pravda, že někdy šampon pění až při opakovaném myt, pokud jsou vlasy třeba příliš mastné.
    Horší samozřejmě je, když přípravek vlasy nemyje, to už je horší :-)

    PARIS-LONDON giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano ano, chapu, souhlasím, já však nepěnivé šampony nerada, to je muj subjektivni problem

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty