neděle 23. září 2012

Jak jsme "neslavili" půlvýročí

V pátek jsem s pilotem měla půlvýročí - 2,5 roku. 2,5 roku je v podstatě moje obvyklá vztahová taxa, pak se to vždy tak nějak semlelo, že jsem skončila sama. Na rozdíl od ostatních partnerů však pilot se mnou již od začátku vztahu pobývá ve společné domácnosti (takže vlastně přesluhuje :), neboť jednoho dne přišel na návštěvu a již neodešel. Vzpomněla jsem si na to před pár dny, kdy jsem se probudila a v posteli se mnou leželo cizí kotě, které k nám přišlo na návštěvu. Musím podotknout, že tato cizí kočka se pomalu, ale jistě stává asi dalším přivandrovalým členem domácnosti a já si kladu otázku, zda nejsme až moc pohostinná rodina :) ...nechat si každýho, kdo k nám zabloudí, hned ho nakrmit a poskytnout přístřeší... no myslím, že má pilot i kotě štěstí, že nešli o dveře dál a nezkoušeli to u sousedů.
 
Já vím, půlvýročí je o ničem, ale chtěla jsem trochu rozproudit vášeň a tak jsem naplánovala víkendový pobyt v Beskydech. Do Rožnova se chystáme už asi 2 roky a vždy se stane něco, co nám to zhatí, jednou se pilotovi nechce, pak je špatný počasí a když přeje počasí, tak je vyhlédnutý hotel plně obsazený...tentokrát pro změnu naše plány zhatila večeře v restauraci, po které jsem strávila 24 hodin s hlavou v záchodové míse....a následně 2 dny na lůžku... tudíž opět nic.


zdroj
 
 
Pilot v předvečer půlvýročí pravil, že stejně o nic nejde a pravda, byly doby, kdy mi i na toto půlvýročí nosil kytky, ale netřeba být zbytečně sentimentální... a nebyl:D Z práce domů mu to trvalo téměř dvě hodiny, i já hloupá pojala podezření, že shání tu kytku a nějaký jídlo, která by předložil svému otrávenému lazarovi, sliny mi tekly, bo jsem už téměř dva dny nejedla a přemýšlela jsem o tom, co by to tak mohlo být, na čem si tak asi večer pochutnám..... nebudu vás více napínat pilot donesl pečivo a sýr, kytka se samozřejmě nekonala, zato mi pro radost koupil čokoládu - hořkou ... nechápu.... jak si mohl za 2,5 roku nevšimnout, že hořká čokoláda opravdu není můj šálek kávy??? Hořkou čokoládu miluju jen ve spojení s chilli. A hořkou čokoládou haslo celé půlvýroční veselí.... posadil se k internetu, pak k Top Gearu, zazvonil zvonec a pátku byl konec....

zdroj
 
 
no a tak nějak to u nás chodí, však moje třicetiny dopadly dost podobně... pilot je milý chlap, pracovitý, chytrý, ochotný....ale ty svátky, ty nějak nezvládá a romantiku tedy v krvi též nemá....


No a nakonec mi vypadl z pusy můstek, takže budu o hladu ještě pár dalších dní :D To byl ale vydařený den....

pěknou neděli všem přeje Meduňka

10 komentářů:

  1. Chlapi nejako nastavený na romantiku nie sú, mne to až tak nevadí, tiež to veľmi nemusím :) Zachviľu budem s frajerom rok a som zvedavá, či si vôbec spomenie.
    Inak prajem čo najrýchlejšie uzdravenie.

    OdpovědětVymazat
  2. Uh, to se někdy stává :) Chlapa je třeba občas popostrčit ;)

    OdpovědětVymazat
  3. :-D jsem ráda že v tom nejsem sama, tak jsme aspoň spolutrpitelky :-D

    OdpovědětVymazat
  4. já na začátku vztahu slavila každý měsíc (nejsem moc vztahový maratonec) a slavili jsme první pulrok a pak do toho vždycky něco vlezlo.. takže letos v listopadu to bude 7 let a já myslím, že další oslavou bude až svatba, pokud se někdy rozhoooooooupe.

    OdpovědětVymazat
  5. Přiznám se, že na tohle slavení různých výročí také moc nejsem :-) Mně stačí Vánoce, narozeniny a svátek a jde mi z toho hlava kolem, hlavně stále vymýšlet, co za dárek, chlapovi, který nic nechce, nepotřebuje a když ano, koupí si to sám hned :-D Navíc mám skvělý talent na všechny tyto dny zapomínat. Takže to už řešíme tak, že si "slavíme" tak různě bez ohledu na datum, podle toho, koho něco zrovna napadne, tak se mi i občas povede mu darovat něco dřív, než si to sám koupí ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to chápu, já též nerada slavím, vůbec nešlo o dárky, svíčky a takové ty věci, ale kytku dostanu ráda! a to jídlo by se též šiklo :) hlavně, ale udělat si čas na druhé, nesedět u telky jak pecka :)

      Vymazat
  6. Tak tohle se ve vztahu zkrátka někdy stává :). Někdy i ze strany ženy :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Mno, ta kytička by potěšila :) Vůbec se divím, že taková maličkost a oni se s ní neobtěžují, co je rok dlouhý... však to nemusí být nákladný pugét - jedno kvítko by stačilo (aspoň mně), a kolik udělá radosti!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  8. Tak koukám, že ti chlapi budou stejní. ;)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty