úterý 4. září 2012

hodinky

pěkný večer,
dnes se mi zase jednou po čase naskytla příležitost, kterou bych zítra ráda náležitě využila a chytila štěstí za pačesy (štěstí se holt někdy unaví.... a sedne si kde kam ) a až se tak stane.... ťuk, ťuk, klep klep na dřevo, ráda bych se odměnila a  koupila si něco pěkného a drahého, co si normálně nekoupím, leda v euforii :) Vybrala jsem si hodinky,ale neumím se rozhodnout a tak bych vás ráda zapojila jako poradní sbor!


zdroj: http://www.gant-time.cz/

zdroj: http://www.gant-time.cz/


zdroj: http://www.gant-time.cz/



Ke kterým byste se přiklonily milé dámy?

Měly byste zájem o prodej kosmetických přebytků???

Mějte se fajn, Meduňka

13 komentářů:

  1. První nebo druhé. Ale spíše první... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda kovové pásky, takže druhé:) A mělas někdy hodinky s kovovým páskem? Já mám hodně masivní a v zimě když jsou mrazy, tak je na ruce venku nesnesu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, mám 2 hodinky s kovovým páskem, nevadí mi... ale ted si nejsem jista, jaky by se mi hodily vic...jako ja je vlastne nepotrebuju....ale to uz je jina otazka, ze

      Vymazat
  3. Já to mám tak, že mě hodinky musí prostě něčím nadchnout, a v tom případě už nemají žádného konkurenta, takže doporučuju vybírat srdcem. (promiň, tohle asi nebude moc dobrý poradní hlas:-D )

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Meduňko, já jednoznačně hlasuju pro ty druhé, ty se mi líbí tuze moc! A jestli bych měla zájem o prodej kosmetických přebytků? No to si piš, že jo!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty první, haha, každá radí něco jiného :D Záleží, jaké kosmetické přebytky ;))

    OdpovědětVymazat
  6. Nie som hodinková, ale prvé :)

    OdpovědětVymazat
  7. vidím, že tu nevládne shoda :) 100 lidí, 100 chutí :)
    já se přiznám, že se kloním k těm prvním!
    děkuji všem za názor

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se líbí hodně ty první. Sama jsem před časem chtěla nějaké s kovovým řemínkem. Bohužel,přítel mi jedny k vánocům koupil a mám moc hubenou ruku a nešly zkrátá,tak sem je musela vyměnit za jiné s právě koženým řemínkem,ale i tak jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty