pondělí 16. prosince 2013

můj velký objev!

Zdravím vás moji milí!


Tak už tu máme zase pondělí, nevím čím to je, ale mám intenzivní pocit zrychlování času a celého kosmíru :) Vánoce se nezadržitelně blíží, obchody jsou plné lidí, já však již mám nakoupeno, uklizeno a něco i napečeno, takže se mohu v poklidu zítra vydat vlakem vstříc předvánoční pohodě ve Vídni :) Ale ještě před tím, než tak odjedu, se s vámi podělím o velký objev na poli kosmetiky...
 
Tento objev je dílem velké náhody, opravdu netuším, jak mě napadlo koupit si přípravek, který slibuje liftingové účinky, ale stalo se.... Hodně jsem toho četla o kyselině hyaluronové, kde kdo ji chválil do nebes, je to také hojně používaný reklamní tahák pro koupi kde jakého krému, prostě mě kyselina hyaluronová nenechala klidnou a když jsem si přečetla, že je vhodná i na pleť s akné, tak jsem si naplánovala její nákup, plánovala jsem koupit sérum od Nobilis Tilia, které bylo letošní podzimní novinkou... nuž, ale osud tomu chtěl jinak - jednoho krásného dne, tuším, že to byla neděle - hned po té, co jsem v kavárně posnídala obloženou zapečenou bagetu s kuřecím masem a kořeněným sýrem a výborné kapučínko, jsem v DM drogerii procházela kolem regálu s přípravky Balea, které mě nechávají naprosto chladnou a z 95ti% jim nevěnuji žádnou pozornost.... avšak tento sváteční den byl jiný a já pohledem zavadila o kapsle s kyselinou hyalurovonou, které stály směšných cca 110Kč... no a minulou neděli jsem pospíchala pro další balení!
 

Jedná se o liftingovou kúru, která slibuje vyhlazení - vyplnění vrásek právě prostřednictvím účinků kyseliny hyaluronové. Dále slibuje vypnutí pleti a takové ty věci, které chcete slyšet a vidět, když vám začíná na pleť působit gravitace :)


V balení naleznete 7 kapslí o obsahu 1ml lehce gelovité čiré tekutiny. Kapsli rozlomíte (což mi nejde, musí mi ji lámat přítel), vylijete na prsty a vetřete do pokožky obličeje (v návodu píší i krk a dekolt - já používám jen na obličej.) Právě proto, že nanáším jen na obličej, mi 1 ampulka vydrží na 2-3 použití.
Po koupeli, odlíčení nanesu na čistou pleť, pořádně vetřu a nechám být, už nenanáším žádný krém, nemám potřebu, ačkoli by to pleti možná prospělo, nejsem si jistá.
 
Účinky tohoto séru jsou pro mě osobně ohromující, pleť se mi velice rychle regeneruje. Jelikož mám v současné době s pletí opravu problémy, hodně se mi dělají pupínky a mám různé jizvičky a barevné nejednotnosti - fleky po pupencích!, je pro mě tento přípravek vyloženě požehnáním! Pleť je ráno dočista proměněná, nejen, že je opravdu napjatá, mám hlubokou vrásku na čele, která je snad jako vyzmizíkovaná, což je samo o sobě zázrak - i když účinek je opravdu krátkodobý, dočasný... ale pleť je skutečně ozdravená, vypadá mnohem lépe, některé menší pupínky úplně mizí, flíčky a jizvičky se rychle hojí. Opravdu jsem takové účinky nečekala. Jedno balení mi tedy vydrží na 14-21 dní. Zpočátku jsem dávala kapsle celé, ale bylo to jakési pak ulepené na tom obličeji a první balení bylo rychle pryč - pak jsem si dala týden pauzu, ale na pleti to bylo strašně moc znát - po nasazení dalších ampulí, jsem viděla opět nebetyčný rozdíl a ověřila jsem si, že původní pozitivní dopad na pleť byl opravdu způsoben používáním tohoto přípravku.


 
 
To by bylo pro dnešní den vše :) Nějak jsem vynechala pojednání o tom, že podle některých lidí jsou přípravky s kyselinou hyaluronovou spíše dehydratující, neboť vlhkost se naváže na kyselinu, nikoli na pleť.... ale já stejně nic podobného nepozoruji...
 
a jak jste na tom vy?
 
Mějte se krásně, Meduňka

12 komentářů:

  1. Teeeda, to zní jako zázrak... A podle popisu máme stejnou pleť! Četla jsem i pozitivní recenzi a kys. hyaluronovou v lahvičce ze stejné řady... Docela mě to láká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem tu řadu zatím nijak moc nezkoumala, ale prohlídnu ji, hned jak bude v drogeriích trošek méně lidí, teď je to peklo na zemi :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Kapsle vypadají zajímavě. Já věcem od Balea věnuju pozornost, ale taky ne moc velkou. Ale čas od času mě něco zláká. Od Balea mám oblíbený antibakteriální gel.

    Můžu se zeptat, co to máš za kartičku z DM ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je kalendář :) dostala jsem ho od slečny na kase, navíc mi doporučila koupi slevové knížky, no tam byla akce 30% na to, co jsem právě kupovala a pak mi dala ještě dalších 15% slevu sama od sebe, takže mi ušetřila cca 300Kč! Nevídané!

      Vymazat
  4. vypadá to super, myslím, že by se to líbilo hlavně mamce :)
    Vánoční giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za ty peníze... poklad :) tak jsem si koupila svoje první color tattoo, nedaly mi spát od té doby, co jsem viděla u tebe ta krásná líčení! :)

      Vymazat
  5. DM nemám nějak ráda, ale tohle asi budu muset zkusit :-)

    OdpovědětVymazat
  6. muzes zkusit i cisty hyaluron, treba ten od juju (kdyztak recenze nekde na blogu)
    jinak to vysusovani imo nepozorujes kvuli tomu, ze hyaluronat je az nekde v pulce slozeni a pred nim je mocne glycerinu .. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no vidíš, tos na to asi kápla :) rozhodně vyzkouším i jiné přípravky či čistou kyselinu, myslím, že to stojí za to! Na recenzi se podívám, díky!

      Vymazat
  7. Co začala topná sezona, tak se ráno budím vysušená jak treska a tento článek mi kápnul do noty. Naběhnu do DM na Proseku a hledám v regálech tuto řadu. Zdráhám se tomu uvěřit, ale měli bohatě všechno (cca 12 druhů této řady) jen tyto kapsle se tam válely v posledním balení. Náhoda?
    Nakonec jsem si koupila eye lift serum a taky fajn, dělá přesně to co slibuje.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak mi to nedalo a taky jsem to musela vyzkoušet-v poslední době zase vypadám jak puberťák:(
    Používám ampule pár dní a přijde mi, že opravdu pomáhají hojení a likvidují červená místa po beďarech. Určitě stojí za zkoušku! Eva

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty