sobota 2. listopadu 2013

spotřebováno za říjen

pěkný víkend přeji,

podařilo se mi najít několik obalů od spotřebovaných produktů za říjen, není to všechno, ještě tam určitě chybí jedna pěna do koupele od Radoxu, sprchový gel a myslím, že ještě něco, ale neřeknu vám co, fakt mám špatnou paměť - myslím, že jsem se nakazila zapomnětlivostí od Pilota :)
 
 
 
Vypotřebovala jsem vlasovou péči od Lee Stafforda, kterou jsem si vyloženě zamilovala! Psala jsem o přípravcích zde a musím říct, že jsem si jistá, že budu jejich nákup opakovat... až přijde čas, kdy dopotřebuji všechno ostatní, co mi stojí doma ve frontě :( takže to bude někdy napřesrok :)
 
Rexona antiperspiranty, myslím, že není potřeba se o nich nějak rozpisovat - Rexony jsou moje stálice,nakupuji je ve slevách např. v Marku, takže mám doma taky pěknou zásobičku... ach jo - zase to moje syslení! Fungují, mohu se na ně opravdu 100% spolehnout, krásně voní, víc mi asi voněla ta černá varianta, ale i ta fialková je mi příjemná, takové lehce sladší, ale fajn.
 
Weleda čistící tonikum 2v1 - toto čistidlo jsem si neuvěřitelně zamilovala, je na pleti příjemné, svěží, nevysušuje mě, ač bych asi neměla, tak sem tam dočistím i oči. Používám na dočištění pleti po mytí mycím gelem. Doma mám samozřejmě ještě další novou nenačatou lahvičku - chachaaa, sysel je mé druhé jméno... ale neberte to po dvou, když to seženete v 50ti% slevě...
 
Fenjal revitalizační pěnová koupel - oficiální popis z webu Fenjal - "Osvěžující vůně přírodního pomerančového oleje a revitalizující účinek zázvoru dodávají svěží energii, vnitřní teplo a obnoví pocit pohody. A navíc - je známo, že vůně pomeranče vykouzlí úsměv na tváři. Živá směs mandarinky, grapefruitu, rakytníku řešetlákového, pivoňky a esencí třtinového cukru „dobíjí baterie“ po pouhých deseti minutách relaxace ve vaně" Tato pěna opravdu krásně pění a pěna hlavně vydrží, s čímž mám u některých pěn problém. Koupu se obvykle ne déle než 20 minut a některé pěny za těch 20 minut stihnou vypařit někam do věčných lovišť, což bytostně nesnáším. Navíc mi tato pěna neuvěřitelně krásně voní, zázvor jak známo miluji ve všech podobách - v nápojích, v pokrmech, tak proč ne při koupeli, že :) No a citrusy nikdy nic nepokazí, vyloženě blahodárně mi působí na duši. Já vím, že to zní možná jako kecy v kleci, ale tato pěna mi opravdu velice zpříjemňovala večerní koupele. Kupovala jsem ji nějak ve slevě, ale i tak mi připadala docela drahá, ani nevím, kolik stojí běžně, ale jsem si jistá, že s mojí spotřebou pěny by mě to zruinovalo, kdybych trvale přešla jen na tuto pěnu, ale na Vánoce si ji jistě pořídím znovu.
 
Oriflame pěna do koupele Sweetheart - "Vychutnejte si romantickou, aromatickou koupel s vůní černého rybízu a fialkových makrónků. Smyslná bublinková pěna s ovocnými a květinovými tóny je to pravé večerní zakončení svátku zamilovaných" (www.oriflame.cz) Tato pěna taky dost solidně pění, vůně není tak intenzivní jako v případě Fenjalu, nijak mě nezaujala ničím navíc nebo jak to nazvat. Prostě pěna, dělá, co má :) Balení má 750ml a plnou cenu 299,-Kč bych za ni nedala, ani kdybych vypila skleničku silnýho šnapsu! Já ji kupovala v nějaké monstr slevě, hlavně pro tu rybízovou vůni, kterou vlastně necítím ....
 
Tož tak to by bylo pro dnešek vše. Jsem ráda, že pěkně spotřebovávám a nepřibývá doma nic nového. Už máme 2.11. a stále jsem si nic nekoupila :) Pravda, dnes jsem se chystala na nový pískáč od GS, ale naživo měl pro mě nepřijatelný odstín... tak jsem si ho odpustila :)
 
Krásný zbytek víkendu vám přeje Meduňka
 
 

8 komentářů:

  1. Myslím, že tu Fenjal pěnu si pořídím jako odměnu za nějaký zápočet, úplně mě to nalákalo... zase tak často si koupel s pěnou nedopřávám, ale když už, tak ať to stojí za to! Tu vůni citrusů a zázvoru cítím i přes monitor. ;-) Můžu se zeptat, na který odstín pískáčů sis brousila zuby? :) Já jsem je ještě naživo nikde neviděla, bohužel. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://bigemptywallet.blogspot.cz/2013/10/novych-9-odstinu-piskovych-laku.html
      líbil se mi ten 3tí a 6tý, ale ten 3tí neměli a ten 6tý byl moc do oranžova na můj vkus

      Vymazat
    2. Fenjal má i variantu fialovou - s mučenkou a ta je snad ještě pěknější, dostala jsem ji loni na Ježíška od maminky (tchýně) a byla jsem nadšená!

      Vymazat
    3. Já si plánuju pořídit ten modrý a levandulově fialový pískáč, uvidím, jak budou vypadat naživo a jestli na mě vůbec nějaké zbydou. :-) Fialový Fenjal s mučenkou, mám poznamenáno, děkuju za tip. ;-)

      Vymazat
    4. Přesně tyhle dva mám a jsou boží, i spolu!

      Vymazat
  2. Já jsem jen takový mírný syslič, ale i to stačí :). Pěna do koupele Fenjal mě zaujala, bohužel ale v Brně nemáme vanu, ale pouze sprchu a doma většinou není čas na dlouhé koupele. Jinak jsem to taky sepsala, jestli si chceš počíst:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/11/spotrebovano-nakupy-zari-rijen.html

    OdpovědětVymazat
  3. Lee Stafford mě teď hodně láká, hlavně kvůli tomu, že ho nabízejí v DMku :) Ale musím si nechat zajít chuť. Předsevzala jsem si spotřebovávat, tak si to nechám na příště :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  4. Ta maska mě moc láká, ale taky mám teď toho doma hrozně moc takže asi až někdy v budoucnu:)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty