čtvrtek 22. srpna 2013

Mixa dvoufázový odličovač

pěkný den všem,

po delší době si dáme zase jednu recenzi. Tentokrát se jedná o přípravek, který mi byl doporučen kamarádkou s tím, že je to fakt ten nejnej odličovač očí, který měla a to je prostě slovo do pranice, to musíte uznat! Protože jsem právě odličovač potřebovala, tak jsem pro něj hned cestou z práce letěla.
 
S očními odličovači to mám tak, že je moc nepoužívám, odličuju se obvykle ve vaně, mycím gelem nebo krémem, takže řasenku stáhnu najednou se vším ostatním. Obvykle mi tento způsobe vyhovuje, ale teď, co používám řasenku od Benefitu, mám problém s tím, že vylezu z vany a vypadám jak panda, Benefitka fakt drží jak přibitá. Odličovač jsem tedy potřebovala. Dvoufázové odličovače já vlastně ani nemám ráda, pokud si dobře pamatuji, tak jsem měla 2 - Ryor a Astor a byla to katastrofa. Astor sice krásně odlíčil, ale do rána jsem měla opuchlé oči, Ryor mě pálil kolem očí, v očích, všude, což je dost divné, protože já oči pravidelně stírám i pleťovým tonikem s alkoholem a nemám s pálením a podrážděním problém.
 
Ale když ho ta Klér tak chválila, tak jsem ho musela vyzkoušet a neprohloupila jsem!
 
Odličovač je určen na citlivé oční okolí, neobsahuje alkohol, ba dokonce ani parabeny. Odličovač obsahuje odličovací oleje a zklidňující výtažek z růže. Díky olejové fázi je prý schopen odlíčit i voděodolná líčidla. (nepoužívám, nepotvrdím, nevyvrátím). Je určen i pro nositelky kontaktních čoček.
 

 
Obě tekutiny se po smíchání docela rychle vrací do původního stavu,  takže je třeba pracovat rychle, žádné lelkování, pěkně promíchat, kápnout na tamponek a na oko.
 
Chvíli nechám na oku přiložené, aby přípravek působil, tak začnu jemně stírat.
 
po jemném přiložení na oko - rozpouští se linka i řasenka
 
Tento odličovač krásně stáhne všechnu řasenku dolů a to bez toho, aby štípal, podráždil oční okolí nebo zanechal až příliš mastný film kolem očí. Samozřejmě, že kůže je mastná, ale docela rychle se mastnota vsákne do pokožky, nevím, jak lépe to popsat, oční okolí je jakoby vyživené, ošetřené. Jsem moc ráda, že na rozdíl od Astoru nemám po tomto odličovači ráno opuchlé oči. Krásně se odličuje i již zmíněná řasenka od Benefitu, za což jsem ráda. Jediné, co jsem nevyzkoušela je řasenka voděodolná, neb je již pěknou řádku let nepoužívám. Mám pocit, že tyto řasenky nedělají na očích absolutně žádný efekt, ale to už je jiná pohádka.
 
Co se týče balení, tak to je plastové, tedy úplně obyčejné, žádný luxus, ale zato praktické na cesty, trochu hůř se mi otvírá a zavírá, ale není to žádná tragédie a doufám, že při cestování nic nepoteče ven.
 
Složení:
880057 2 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, ISODODECANE, ISOPROPYL PALMITATE,CI
61565 / GREEN 6, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, HEXYLENE GLYCOL, POLOXAMER 184,
POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, POTASSIUM PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE. (F.I.L.
B54234/1). (zdroj)
 
Objem činí 125ml
 
Cena ve slevě byla kolem 120,- Kč, což je více než přijatelná suma
 
Abych to tak nějak shrnula, tak jsem spokojená, svoji službu odvede velice dobře a to za pěkné peníze, balení sice není superkrásné, ale zatím funkční a snad to tak i zůstane.
Jsem spokojená!
 
Děkuji Ti milá Klér!
 
Mějte se moc moc pěkně a napište mi, jaké odličovače preferujete vy,  Meduňka.
 
 

17 komentářů:

  1. ja mam dvojfazovy od nivei ale niako moc ho nepouživam skor mam radšej mlieko na odličovanie:)

    OdpovědětVymazat
  2. Už několik let nedám dopustit na dvoufázový odlakovač Mary Kay. Po všem ostatním mi vždycky otekly oči. A jak to děláš, že tě ve sprše mycí gel v očích neštípe, když to používáš k odličování? Já bych zešílela...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslela jsem gel určený na obličej, oči zavřu pořadně, nikdy mě nic neštípe:)

      Vymazat
  3. Tiež ho mám a je najlepší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Medunko, nemas vubec zac. Pro doplneni...s vodeodolnou rasenkou si hrave poradi :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Používám na odlíčení voděodolné řasenky a linek - oboje stáhne v pohodě - takže spokojenost.

    OdpovědětVymazat
  6. Bohuzel, i po vicero pokusech me po nem pali oci :(. Ale odlicuje skvele. Zustanu u sve milovane Mary Kay.

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem na něj zvědavá, taky jsem ho kupovala v akci, ale ještě dodělávám Ryor. Dvoufázováky používám jen viděodolné ŕasenky (pravda, mívají menší efekt, ale pro mě je to v létě nutnost, často mi slzí oči), na klasické preferuju Biodermu sensibio.

    OdpovědětVymazat
  8. já mám moc ráda od garnieru ten dvoufázový odličovač, ale i tento vypadá suprově

    http://onceuponatimeside.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. No tak tú Mixu vyskúšam. Ja už totiž neviem, čo na tie oči dať, z drogérky som vyskúšala už snáď všetko, všetko štípe ako čert, k tomu, aby som spotrebovala aspoň 3-5 tampónov len na oči (a to používam spíš decentné líčenie) a ráno sa aj tak budím ako mýval... Ružová Bioderma teda neštípe, ale tá si s očami tiež moc dobre neporadí. Teraz som ešte skúsila ten Ryor, ale ten štípe tiež.. a najviac mi vadí, keď mám z toho zahmlený zrak aj pár minút, asi je to u dvojfázových normálne, keďže je tam tá olejová zložka, no... Najlepšie podľa mňa odličuje odličovač Saloos (mám neutrálny), ale zas mi robí ten pohľad ako skrz mliečne sklo :) Takže fakt neviem. Vyskúšala by som aj drahšie, ale zas nechce sa mi kupovať mačku vo vreci za drahší peniaz, no. Aj keď asi budem musieť. PS. Inakšie moc sa mi páči tvoj blog, je taký pozitívny a ukľudňujúci, v GFC som už nejaký čas, ale mám pocit, že toto je moj prvý príspevok - a ešte tak dlhý :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je smůla, že máš s těmi odličovači takový problém, je to stejné hrozně divné, jak každému vyhovuje něco jiného, že :)
      Jinak moc děkuji za příspěvek, moc mě potěšil a povzbudil, někdy nevím, jestli má blogování vůbec ještě cenu, jestli mám, co předat a takový komentář člověka zase nakopne! děkuji

      Vymazat
  10. Tak ti teda pěkně děkuju... musím si ho hned dneska koupit :D Já měla dvoufázový Alverde aka vypalovač očí, a pak Sephora - fajn, ale cenově nic moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klér tvrdí, že tento je lepší než Sephora, zejména asi tou cenou :) já nevím, já byla v Sephoře asi jednou v životě a odličovač jsem nekupovala :)

      Vymazat
  11. a mně to balení nevadí, nevypadá nijak špatně :) jinak jsem s ním spokojená i já a moc, řekla bych, že je srovatelný s mým oblíbeným Ryorem :)

    OdpovědětVymazat
  12. Můj neoblíbenější odličovač! Zatím nejlepší ze všech :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  13. Je asi teprve druhý, který jsem vyzkoušela a vím, že asi i poslední. Naprostá spokojenost:-)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty