středa 10. dubna 2013

peklo v přímým přenosu...

tak by se daly v klidu nazvat davy lidí, kterýma jsem se musela prodírat o víkendu na Autosalonu v Brně... to jsem fakt nečekala, že na tuhle akci se pohrnou takový kvanta lidí... převážně 20ti letý děcka, který musí do všeho sedat, všechno ochmatat... co jsem tedy nepochopila byly líbající se páry, který mi stály v cestě a fakt nešly a nešly obejít! Jako nemůžou se cucat doma??? Copak davy tisíců lidí v přetopeným pavilonu jsou romantické prostředí???? Nechápu, asi už se mi nevylučují ty hormony správný.... škoda.... takže jde na mě protivná nálada, na to já jsem expert.... koukám na pěkný auto, kolem jde opocenej připlešlej strejc a říká: "to je ale hnusný auto" "Vy teda nejste o nic hezčí milej pane" slyším říkat sama sebe ....oj, snad nedostanu přes hubu... nedostala, je to dobrý!
 




 
Po dvou hodinách okukování spíš exotů než aut, ke kterým jsem se ani moc nedostala... jsem do sebe lupla studenej párek v rohlíku a začala jsem loudit oběd.
 
"Hele, víš, jak jsme měli to výročí a nešli jsme na tu večeři?
"Hmmmm"
 "Co kdybychom si zašli do Sharinghamu na dobrej stejk??"
"Simtě, je to předražený, Ikea to jistí".....
 
.....Jako Ikea v sobotu v poledne.... myslím, že nemusím komentovat.... když jsem se prodrala na jedno z mála volných míst a zařízla do nevalně vyhlížejícího gordon bleu, nestačila jsem se divit.... jako fakt lančmít plněnej koninou a taveňákem???? Za to jsem jako vyplázla 80 kaček???? Mnu si oči, proplachuju chuťový pohárky... fakt vidím dobře... fakt je to mletý či co....žvejkám, koukám kolem sebe.... sakra, naproti mně sedí bývalá neoblíbená spolužačka.... to snad ne... No, to je panečku výhled.... tak kam teď s očima....
 
"Seš nějak moc ticho"
"Jestli sis nevšimnul, tak se intenzivně snažím to nekomentovat a že mě to teda stojí přemáhání..."
"To jsme si všimnul"
"Já kdybych začala komentovat, tak už bych nemohla přestat"
"No, ty když začneš mluvit, tak než se dobereš ke konci, tak já už nevím, o čem mluvíš..."
(co tak já ti to teda vosladím milej zlatej...)
"Tak fajn, chtěla jsem si pochutnat na výborným stejku v přítmí klidné restaurace na úrovni.... místo toho sedím na stadionu, žvejkám mletej humus, které mají tu drzost nazývat gordon bleu, kdybych nebyla slušně vychovaná, tak to po nich hodím, mám chuť to zabalit a poslat Zdendovi Polrajchovic, myslím, že bych vyhrála nějakou cenu...objev roku.... takovej humáč tedy, fuj! To byl teda dementní nápad toto! Tohle je naposled, to ti říkám, naposled, co tu vyhazuju peníze za takový hnusy, ještě, že jsem si vzala aspoň ty 2 dezerty... to mě trochu uklidňuje. Tohle to, to je fakt horor v přímým přenosu, to jsme se nemuseli na něj včera večer koukat v televizi, dneska ho zažíváme... A to ti říkám, odmítám jet do Olympie, odmítám vidět další tisíce lidí kvůli botám, který si stejně nevybereš!"
 
A tak mi pak Pilot daroval voňavý jaro a jeli jsme k tchýni, která mi nabídla řízek se salátem a udělala čerstvej džus a já byla fakt spokojená!
 
 
 
Já jsem mírumilovná osoba, ale musím být dobře krmená, jinak to fakt se mnou není lehký! :)
 
Mějte se krásně! Meduňka

12 komentářů:

  1. Medunko, tez nesnasim davy. Jsem uplne alergicka, jak se nekdo uprostred cesty zastavi a cumi. No a jidli, jakmile se nenazeru, jsem desne zla a protivna.

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ještě že to dobře dopadlo! Jinak taky nesnáším davy a ocicmávače, a to i v mhd, nezádím jim, nemám co, ale nechápu, proč to má někdo zapotřebí dávat tak okázale najevo.... Chápala bych to tak v 17ti okolo půlnoci někde za tmy... A taky nesnáším mít hlad, naštěstí můj chlap taky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky nesnáším davy. Proto moc nemám ráda nakupování ve velkých centrech. Jinak cucající páry souhlas :D a přeplněný food court u Ikey, to je hell :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nemám ráda davy lidí... A hlad ráda nemám, ale můj drahý naštěstí ještě víc než já, takže to je bez problémů... :D

    OdpovědětVymazat
  5. Teda moc jsi mě pobavila. A naprosto s Tebou cítím - u těch mladých se to jaro projevuje teda intenzivně, a dost to na veřejnosti obtěžuje. Ani já už bohužel nic takového necítím...:).IKEA sobota - děs běs raději nevstupovat - celé rodiny s dětmi, kojenci atd.... taky bych radši ten steak, ale věřím, že bych dopadla úplně stejně. Ještě že máš tak fajnou tchýni :)

    OdpovědětVymazat
  6. Oh sestro, jak já s tebou soucítím! Ale mé škodolibé já se musím přiznat docela pobavilo:-D Nu což, u nás to probíhá obdobně..:-D

    OdpovědětVymazat
  7. Možná by masové kuličky byly jistější;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to je jistá konina a nemusíš moc spekulovat, o který druh masa jde! :-D
      Super článek :)

      Vymazat
  8. Mě ty davy taky moc neba... a to cicmání... jako nic proti, možná závidím nebo jsem stará,a le vážně je potřeba ucpat jedinej volnej prostor na průchod? Ať si stoupnou aspoň někam do rohu, no ni?

    OdpovědětVymazat
  9. ja som strasny clovek ale udierala by som ludi ktory idu pomali,napriklad je 00,40 a ja mam presne 3min aby som presla od metra cez celu Victoriu az na predok vlaku inak nestihnem autobus co mi ide k domu a proste ludia sa tam smeju a NEJDU,proste idu vychadzkovym tempom ako kreteni a este su to zvacsa skupinky takze sa nedajuobehnut aby som nepadla pod vlak to by som ich fakt utlkla po tych vyrehotanych ksychtoch niekdedy...pfuj ale som sa rozstelovala zase :D

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty