úterý 9. dubna 2013

jarní wishlist

pěkný den všem,

dnes bych vám ráda představila několik kosmetických i nekosmetických záležitostí, které bych si na jaře moc ráda pořídila. Pokud by mi je pořídil někdo jiný, tak bych se taky nezlobila, ale nějak se mi tyto záležitosti nedějí, nejsou na to lidi nebo co :)
 
Něco z uvedeného si pořídím zcela určitě, něco asi zůstane spíš v rovině přání než v rovině realizace... i když kdo ví....
 
 


Ráda bych si koupila pár nových přípravků pro čištění pleti - nějaký olejíček od saloosu - asi Atopikderm, minule mi dělal moc dobře, když se mi podařilo pleť přesušit a měla jsem ekzém... byla jsem moc spokojená a věřím, že budu znovu! Nejvíc ze všeho mě na tomto olejíčku dostala vůně, už si nepamatuju co jsem z něj cítila, ale pamatuju si přesně ten pocit zamilovanosti do té parfemace :)Docela mě taky láká značka Primavera, jen nevím, jestli za ty peníze stojí.... ráda bych vyzkoušela nějakou květovou vodu nebo tonikum, ale tonikum mi připadá fakt drahé....100ml za skoro 500Kč... no prostě jsem na to asi moc lakomá :) Bych si musela být jistá, že to bude pecka!!!
 
Opravdu bych potřebovala nějakou dobrou hydratační masku! Ta od Bachovek mě láká už delší dobu... ale pokud mi poradíte jinou kvalitní, nejlépe přírodní nebo BIO, tak budu jen a jen ráda!
 
Žlutý pudr - když jsem ve stresu, když se naštvu, když je  mi vedro, tak hrozně červenám, taky mám na obličeji nějaké červené žilky a sem tam červená místa po ekzému. No a doslechla jsem se, že tenhle žlutý pudr od Clinique je na tyto záležitosti přesně dělaný, pokud je to pravda, tak bych byla i ochotna do něj investovat. Ráda bych to červenání nějak redukovala...zvlášť to, které je spojeno s nervovým vypětím!
 
Tvářenka Bourjois - nejlépe v nějakém jemnějším odstínu, nic extra výrazného. Slyšela jsem o těchto tvářenkách jen to nejlepší, tak bych prostě ráda jednu vlastnila :)
 
tak a teď se přesuneme do nekosmetických vod.....
 
Rozhodně nutně potřebuju barevné botičky na nějakém pohodlném podpatku. Něco v pastelových barvách třeba .... růžovoučká, mentolová, modrá.... klidně všechny a k nim i nějakou pěknou kabelku...
 
Čaje tulsi  jsem vám představovala nedávno a moc ráda bych je zkusila všechny, minimálně tu růžovou variantu určitě!!!
 
Odšťavňovač Catler si přeju už nějaký ten rok, ale nějak jsem nebyla přesvědčená, že bych ho využila...navíc ta cena.... ale o víkendu mi ho detailněji představila moje tchýně a udělala mi v něm úžasnej džus a já jsem se definitivně zamilovala!!! Stačily asi 4 mrkve, 6 malinkých jablíček a 2 pomeranče na 1,5l výborného džusu. Myslím, že výtěžnost tohoto stroje je opravdu velice solidní a jak jsem se přesvědčila na vlastní oči, tak i čištění je jednoduché a poměrně rychlé.... tedy pokud se praktikuje hned!
 
Ale úplně nejvíc ze všeho si přeju zdraví pro svoje blízké! A aby bylo doma hodně veselo a pohoda!
 
Tož to by bylo tak asi zhruba všechno, co bych si na toto jaro přála :) A co si přejete vy?
 
Meduňka
 

21 komentářů:

  1. Barevne boticky k jaru patri! Tak s chuti na nakupy do nejake obuvi :-) A tvarenky od B.jsou proste dokonale! Krásný wishlist mas! Jen ten odstavnovac bych nekupovala,lepsi je celé ovoce,hezky i s vlakninou ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ovoce nejím, nějak mě to nebaví....takže asi tak.... a už vůbec ne zeleninu, takto bych byla schopna pozřít aspon mrkvovou šťávu

      Vymazat
    2. No fuj,styd se! Malo vody pijes,ovoce a zeleninu nepijes... Ty ty ty! Ze ua dojedu dat te do "rychtiku" :-)

      Vymazat
  2. Ty první botky mám úplně stejné ale v černém :))
    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  3. Tvůj wishlist se mi moc líbí a musím říct, že máme podobná přání...Modré botičky na klínku už mám, a klínek mám moc ráda, je strašně pohodlný, takže bych ráda ještě jiné - nejlépe barevné. Až na nějaké krásné narazíš dej, prosím, vědět! Jinak olejíčky Saloos je moje přání taky, zrovna si budu objednávat a tvářenku Bourjois mám taky na seznamu, i jejich stíny....J,jo jen ty lidi furt nejsou, tak mi nezbývá než si to časem koupit sama..

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně barevné botky na podpatečku mají v CCC a jsou překvapivě pohodlné - některé skoro jako tenisky. A navíc jsou poměrně levné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky nic nevydrží :( aspoň z mojí zkušenosti

      Vymazat
    2. já mám z CC boty vpohodě 2-3 roky, nemá jich teda moc,protože mám CCC daleko, ale jsem spokojená, za ty prachy...

      Vymazat
  5. Hezký wishlist... :) ty tvářenky bourjois jsou vážně skvělé :) mám právě růžovou... :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten odštavnovač bych taky brala :). Doma sice už jeden máme, ale to čištění je pak taková otrava, protože se nějak moc zanáší, že si freshe radši kupuji venku :).

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezká,jarní přání.Doufám,že se Ti všechny vyplní.Tvářenky Bourjois mám zatím dvě a jsou super.
    Ráno,když není moc světla,tak Cendre de rose brune je fajn,ještě se mi nepodařilo,abych přišla do práce a lekla se.Jsou malinké,skladné,mají zrcátko a já občas využiju i štěteček.Takže myslím,že se za ty peníze oplatí.Jo a botičky,ty k jaru prostě patří,taky se těším až si nějaké pořídím(ne,že bych teď chodila bosa),ale prostě k jaru patří krásné,barevné...

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mám růžovku o Bourjois a je opravdu skvělá. Já jí navíc kupovala s kupónkama DM, takže vyšla asi na 170,-...za málo peněz opravdu hooooooodně muziky. A barevné botičky na jaro jsou nutností! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsme vcelku naladěná na koupi Primavery, mají tak pěkný design...ale ty ceny mě pořád nutí košík na greenwavu zase vysypat :-(

    OdpovědětVymazat
  10. Ty modré botky mám :). Doufám, že brzo bude tepleji, abych je vytáhla.
    Delší dobu pokukuju po tvářence od Bourjois, ale zatím žádnou nemám, i když už mám předběžně vybrané dva možné odstíny.
    Budu se těšit jaký odstín koupíš případněty :).

    OdpovědětVymazat
  11. ja chcem Bourjois a odstavovac, ale aj keby som nan mala, neviem kam by som ho v nasej pidi kuchynke postavila... Ale ked raz budem velka, a budem mat ten rodinny dom....

    OdpovědětVymazat
  12. tak to máme stejný problém, bohužel mám taky malou kuchyň, vůbec nevím, kam bych ho narvala.... asi to udělam tam, že na něj navnadím mamku a budu si džusy chodit dělat k ní :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  13. Pod takový wishlist se taky podepisuju, brala bych asi vše ... (i když třeba bourjois už mám).
    Já jsem poslední dobou nějak posedlá čistícím balzámem od Darphinu, ale ten mi za ty peníze určitě nikdy nikdo nekoupí :-(
    Taky by se mi líbil čistící prášek na vlasy od Eliah Sahil, taky to není věc úplně za hubičku, ale do rodinného rozpočtu by se nějak nenápadně vešel :-)

    OdpovědětVymazat
  14. aj ja sa stále červenám takže ten púder by sa zišiel aj mne!

    OdpovědětVymazat
  15. S tím odšťavňovačem to máme stejně, také po něm už nějaký ten pátek koukám a uvažuju o něm úplně stejně jako ty. Také si nejsem jistá, jestli bych pro něj našla uplatnění. Navíc se bojím, že bude moc práce s údržbou a poslední, a to asi nejzásadnější, pochybností je to, že nevím, kam bychom ho dali. Potřebovala bych nějakou skladnou verzi. Ale miluju freshe, takže je to tak trochu můj sen!

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty