sobota 2. února 2013

Oblíbenci měsíce ledna

pěkné odpoledne,

dnes si užívám takového odpočinkovo-ozdravného dne, už několikátý den se napájím teplým čajíkem a držím se detektivky :) Měla jsem sice na dnes původně mnohem lepší plán, na který jsem se těšila.... ale jak víme už z průběhu týdne - není každý den posvícení! :)
 
Protože máme leden za sebou (toto letí, milé děti....), přichází na řadu článek o přípravcích, které jsem používala v lednu úplně nejčastěji a nejraději a které jsem si prostě oblíbila...
 
Dekorativní kosmetika







 
1. Holika Holika Baby Bloom - už jsem o něm psala asi milionkrát, je to úplně ten nejlepší krém, jaký jsem zatím vyzkoušela, nadšení z něj mě stále neopouští. Barva super, konzistence super, krytí super, výdrž super,vypadá super... není co dodat... brzy budu muset objednávat další balení
2. Sleek paletka - v zemitých odstínech; většina stínů je matných, všechny jsou moc krásně pigmentované, dobře drží, zejména tedy na bázi, moc se mi líbí i jeho balení, je kvalitně zpracované a má ohromné zrcátko, což mi vyhovuje a hodnotím to jednoznačně kladně.
 
3. Artdeco báze pod oční stíny - koupila jsem si je nedávno a jsem z nich nadšená, pokud mi báze od MUA připadala fajn, tak tato báze je excelentní. Opravdu nechápu, proč jsem ty 200 neobětovala už dávno, protože nic lepšího jsem si snad nemohla přát.
 
4. Lancome hypnose star - řasenka, kterou jsem dostala od Ježíška tatínka a moc jsem se na ni těšila, nicméně zatím se s jejím kartáčkem docela peru a moc mi to s ním nejde...připadá mi, že nabírá moc barvy, protože prostě má takový tvar, který nelze dobře otřít o ty stěny hrdla...ale nevzdávám to a snažím se z ní vytřískat to nejlepší.
 
5. Sephora rozjasňovač - zase jednou po x měsících jsem sáhla po rozjasňovači a ten efekt se mi moc zalíbil i na zimu. Dodává mi šmrnc na tom mém zeleno nemocném xichtíku.
 
6. Gabriella salvete - Enamel - lak se zpevňovačem v odstínu 156 - je to taková velice zvláštní šedohnědá barva s maličkými zlatými třpytečkami. Má téměř stejný odstín jako svetřík, který jsem si po Vánocích koupila, takže se mi moc moc hodí! Má i dobrou výdrž, vydrží i několik dní bez olupování špiček.
 
7. Rimmel 60 seconds - 210 ethereal - lak, který rychle schne, není nikterak barevně originální, prostě velice jemný čistý odstín, ve kterém se cítíte upraveně a neřešíte případné uloupnutí špiček, protože to není moc vidět.... ale tento lak velice dobře drží, takže nemám žádné námitky.
 
8. Nivea pure and natural - tvářenka, kterou jsem tu již také několikrát zmiňovala, má velice příjemnou barvu, dobře drží, je šetrná k přírodě.
 
9. Carmex - balzám na rty, miluju jeho štiplavost i to já, jak hydratuje rty. Jsem s ním moc spokojená. Někdy se snad dostanu k recenzi.
 
10. Crazy rumors - ananas a peprmint - balzám na rty, který je opět štiplavý, navíc voňavý a ochucený. Jsem velká milovnice peprmintových balzámů, miluju peprmint i v čokoládě :) Navíc miluju ananas, takže když jsem objevila tuto variantu balzámu nemohla jsem odolat. Rty často odbývám, ale s tímto balzámem je mazání radost.
 
11. štětce - UBU a ELF - štětce, se kterými teď pracuju úplně nejraději, oba stály pár kaček a jsem s nimi spokojená. Docela přemýšlím, jestli bych poznala rozdíl mezi těmito levnými a např. Sigmou. Uvidíme, třeba se někdy dočkám, ale zatím mě to netrápí a neláká.
 
 
Pleťová kosmetika + náušnice
 





 
Co se pleťové kosmetiky týče, leden se nesl v duchu testování přípravků od Natura Siberica. Používám tedy pleťové mléko na dočištění pleti a odlíčení očí, oční krém a sérum na mastnou pokožku. Místo krému používám BB Holika Holika a na noc se mažu vlastně jen tím sérem, noční krém nepoužívám. Ale uvažuji o tom, že bych si taky jeden pořídila.
Pro uklidnění pleti jsem nejvíc používala Jariše s naloženým hřebíčkem. Tento týden se mi šíleně osypalo čelo - vůbec netuším z čeho, prostě jsem se ráno probudila s totálně osypaným čelem - měla jsem zanícené snad každý druhý pór na čele - ale jen na čele....tak teda nevím.... uklidňovala jsem pleť pak obklady z jariše a mazala jsem na noc pityolem.
 
Ještě na sebe musím prozradit, že jsem veliká milovnice náušnic, mám jich opravdu hodně a stále si pořizují nové a nové. Tento měsíce jsem si nejvíc oblíbila tyto čtvery.
 
Přeji vám krásný víkend! Meduňka

10 komentářů:

  1. mám ráda tyhle články, já je nepíšu, protože mám pocit,že používám dokola ty samé produkty

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný seznam! Ani nevíš, jak ti závidím ten rozjasňovač!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám taktiež paletku Sleek v odtieni Storm a tie paletky sú božské!♥ Hneď som si ju zamilovala,je skvelo pigmentovaná :) A Carmex,čo dodať,druhá láska♥

    OdpovědětVymazat
  4. tá riasenka a paletka ma zaujali najviac..:) inak, super článok
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  5. mne sa najviac páčia ten naušničky-korálkové-bielo-farebné, raz som si na jednom workshope vyrobila jedny podobné, ale ani zďaleka nie také super farebné kombinácie...a nakoniec som ich za 2dni stratila, takže tieto ti závidím:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to jsem ráda, že ti nakonec ta Artdeco báze sedí. Podle mě je výborná, až na to gumovatění zbytku báze, ale i tak ona vydrží opravdu dlouho a ubývá pomalu, takže zase ten nedodělaný zbytek nemusí mrzet.
    Lak 156 GS jsem si taky na podzim koupila a je bezvadný, taky jsem s ním spokojená. V dekorativce to máme podobné:)

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek, máš krásné nehty:)

    OdpovědětVymazat
  8. Samé dobré věci! Hodně mě zajímá rozjasňovač Sephora - potřebuji nutně rozjasnit :). Rimmel lak taky "užívám" a překvapila mě ta tvářenka značky Nivea, to jsem netušila, že dělají i dekoračku. A posedlost nášnicemi - to mi povídej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, Nivea dělá i dekorativku, třeba v Rakousku mají celé stojany, nicméně na náš trh se údajně nechystají, nebo aspoň nechystali před pár lety - psala jsem jim ohledně toho :) Já jsem tuto tvářenku kupovala u Plum v eshopu.

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty