čtvrtek 7. února 2013

Gabriella Salvete - Enamel 156 + ze života

pěkný večer všem,
 
dne vám přináším jeden lakovací post. Nejsem žádný lakovací maniak ani guru, většinou nosím jen průhledný shellak, případně nějakou nenápadnou růžovou či jasně červenou. Tento lak jsem už ukazovala v postu o oblíbených produktech za měsíce leden.
Jedná se o lak se zpevňovačem, který se barevně přesně hodí k mojí garderobě :) Neumím tu barvu úplně dobře popsat; řekla bych, že je to hnědošedá barva s maličkými zlatými třpytečkami. Osobně je mi tento odstín strašně moc sympatický, není moc řvavý, působí elegantně.  
Lak má šikovný štěteček, konzistence laku je akorát, zasychání je rychlé - jsem moc spokojená. Lak docela dobře kryje i v 1 vrstvě. Na fotografiích mám lakováno jen jednou vrstvou.
Jsem spokojená i s výdrží laku.





 

 
 Jinak vám musím sdělit, že tento post mi dal zabrat - mám nově přeinstalovaný NTB a najednou mi stávkuje Picasa a nemohla jsme ty fotky za boha do něj dostat; byla jsem vytočená, rudá, používala jsem velice neslušné, ba až vyloženě sprosté výrazy pro vyjádření svého duševního rozpoložení. Docela se mi zvednul krevní tlak a pak se mi udělalo šoufl z pizzy, kterou jsem měla k obědu, nevím tedy jistě, jestli to spolu nějak souvisí, nicméně je to teda dost nepříjemný kombo :)

No a pak mi ještě kdosi, s kým jsem 4 roky nemluvila poslal fotku svojí nahé těhotné manželky, no vyvalila jsem oči, zastavil se mi dech, myslím, že i tep.... tlak se zase rozkolísal, jako fakt nevím, jak takový věci mužské napadají....konzultovala jsem to s Lucifrídou, která mi poradila s panem XY slušně ukončit veškerou komunikaci...jenže umím já to? Napíšu já mu "heleď, tak to by stačilo, věnuj se manželce a nech mě být?" No nenapíšu....protože jsem měkota.

Mezitím si Pilot udělal večeři a jako myslíte, že ji udělal i pro mě??? Ani omylem.... tak já hloupá robím vždy večeři pro oba a když se toho jednou za uherský rok chopí chlap, tak utřu hubu... tož, tak jsem si aspoň nakrájela jablko, dala na talířek..... no nesežral mi ho manžel? Sežral!

O tom, že mam na bradě opar velikosti mexickýho dolaru a hnedle vedle nějaký bubáky, který mi včera pan doktor odborně pojmenoval... ale zapomněla jsem ten termín, takže jim říkám familiérně  moribundus....fakt snad ani nemá cenu hovořit! Fakt jsem nádherná!!!

Tak abychom se nakonec uklidnili, prohlédneme si pár  víkendových fotek, které dokumentují moje kuchařské umění.... jo, kdybych já vám povídala o tom, jak mi manžel nechce jíst, co uvařím, to by teprve byla historka!!! Ale to by mě u toho asi fakt kleplo.






A teď, když jsme klidné, tak si zase trochu rozpumpujeme krevní oběh :) a to pohledem na moje dnešní nové super kousky, které jsem sehnala za tak extra super cenu, že vám to ani nemůžu říct :) Budeme se spolu večer v posteli před spaním mazlit :)



 

Na Benefit jsem extra zvědavá, protože je to moje premiéra! Určitě vám dám vědět, jak jsem spokojená. (doufám, že budu nadšená jako dneska :)
Biomenerál je osvědčený krém, který mě zatím nikdy nezklamal!

A kdybyste se chtěli zase dostat do úplný pohody, tak si poslechně tenhle bezkonkurenční song.



Toť pro dnešek vše! Mějte se krásně. Meduňka

23 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. no, jak by to mel zapotrebí, mu nestačí, že sežral celý balení šunky a půlku hermelínu....

      Vymazat
  2. Jestli je ta nedělní sladká dobrota to, co myslím, tak slintám do klávesnice :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten lak je nádherný! Já mám od GS laky dva a ráda bych si sbírku ještě o nějaké rozšířila, jsou moc fajn:) Celkově jsem si teď od GS oblíbila dost věcí:)

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem to asi nepochopila. proč ti posílal fotku těhotné manželky? jakože aby si žárlila? nebo se chtěl pochlubit? nechápu to.

    jinak jsem ráda, že tvůj počítač funguje... můj zatím moc ne. už je to týden, začínám být nervózní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to taky nechápu, já toho člověka vlastně ani neznám...někde jsem se ním na netu prohodila pár slov, on mi pak poslal fotku svého penisu, pak jsem se musela půl roku léčit z utrpelého traumatu a já si ho blokla tehdy ještě na ICQ :) no a ted si mě nasel na skypu :D myslím, že se chce jen chlubit...netuším

      Vymazat
    2. a děláš s ním něco? jako nějaké oživovací pokusy...

      Vymazat
    3. nooo... oživovací pokusy samozřejmě proběhly. všechny zatím neúspěšně.

      Vymazat
  5. Máš krásné nehty, uplná škoda je nelakovat výraznějšími barvami :) jinak co se týká tý večeře tak to mám stejný, pokaždý dělám večeři pro oba a když jednou dělá véču přítel tak ji udělá jen pro sebe... A taky nejí nic co uvařím...

    OdpovědětVymazat
  6. Kurna, bydlet v Praze, normalne se seberu a dovezu ti jidlo, at se Pilot chyti za nos :). Takhle te nechat hladovet a jeste ti sezrat jabko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsi hodna, ale ono by mu to nedoslo :) ale škoda, že nebydlis u nas, to bych te vecne zvala na damske sedanky a asi bych i varila :D:D:D

      Vymazat
  7. Vidím,že mas plodný den. Nic si z toho beton,ja jsem stále v praci a me poslední jidlo byla káva - někdy vcera dopoledne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jaj, tak to bych umrela, jak nemam stravu co 4 hodiny tak je mi na omdleni

      Vymazat
  8. Co se týče laku GS je můj oblíbený, funguje - mám ale radši červenější odstíny, ale Tvůj vypadá moc pěkně, jemně. Co se týče stalkera - tam platí - nebýt měkká - nekomunikovat, vůbec. Je to úchylák. Co se týče vyjedeného "krámu" manželem, vidím, že nejsem sama... Akorát mám už i dvě děti, tak co si neurvu a neschovám pod polštář nemám :). Obdivuji Tvé kuchařské přípravy, já ještě ani nevím, co budeme jíst :).Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  9. moribundus:-)) tos me zabila:-))
    no mě chlap nejlip papa ovoce, když se mu to da nakrajeny na talirku, to se oblizuje:-)) takze takto jsi vlastne drazdila tygra:-))

    OdpovědětVymazat
  10. To je úchylka chlapů, dělat si jídlo jen pro sebe, minule jsme to řešili na dámské jízdě a u všech je to stejné. Ten můj mi klidně sní i nachystaný oběd na druhý den. A je to jen horší, protože mi teď jídlo ujídá i dcerka a ta si to vykřičí, že jí nechci něco dát.

    OdpovědětVymazat
  11. To bude dobré. :) A já jdu teda pochválit přítele, jak hezky vaří večeři... :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ten lak vypadá úžasně. Ale nevěřím tomu, že se láduješ tímhle a vypadáš, jak vypadáš..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. on to tedy není běžný denní jídelníček, jen jsem přišla na to, že se mi nechce s manželem pořád hádat o tom, že nebude jíst, co uvařím, že to nemá chuť a kecy v klecy, tak jsem udělala to, o čem jsem věděla, že to sní :) já se obvykle láduju ve velkým čokoládou a zákusky a pak mám výčitky svědomí, že mám pneumatiku... ale pomoc si nemůžu :)

      Vymazat
    2. já si asi ani nechci pomoct :D dřív jsem se tím trápila, že mám 54kg atd....pak jsem se prestala vážit a mám klid, myslím, že mám tak 60, ale když nevidím to číslo, tak se mi žije spokojeně :)

      Vymazat
  13. Tenhle lak mám taky a myslím, že je jeden z nejpovedenějších.

    OdpovědětVymazat
  14. Ta barva je moc pěkná, připomíná mi můj Irrepleceable od Essence, který už se bohužel neprodává :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty