pátek 4. ledna 2013

"zázrak" dermalogica

pěkný den,

tak jak se máte v novém roce? Jak se to zatím vyvíjí? Já mám práce jak na kostele, taky se chystám na neděli na koledu, což mi též není úplně blízké, ale jakáž pomoc, musí to být...
 
Pro dnešek jsem si připravila několik málo slov na téma dermalogica  daily microfoliant. Přišel  v Ladyboxu a já jako extra milovník peelingů jsem na něj byla velice zvědavá.

Tu jsem měla vyhrazeno místo pro několik fotek... jak vidíte, tak tu nejsou,neb blogger mi prostě už dva dny neukazuje to okýnko pro nahrávání fotek... nevím, čím je to způsobeno, ale bohužel je to tak.... tudíž dnes bez fotek :( Ale nesmutněte, já jsem stejně fotila za strašných světelných podmínek a ty fotky nebyly umělecky nikterak vyvedeny, takže jste vlastně o mnoho nepřišli :)
 
 
 
 
  
Na internetu na stránkách dermalogicy se o přípravku dočtete následující:
 
Daily microfoliant® (pro všechny typy pleti) - Tento jedinečný a nepřekonatelný čistící pudr na bázi rýžových enzymů rozpustí odumřelé buňky a bez abrazivního účinku pleť okamžitě zanechá viditelně hladší a zářivější. Obsahuje projasňující komplex, který si poradí s nepravidelnou pigmentací, zatímco aktivní výtažky z rýže a rýžových otrub pomáhají regulovat produkci melaninu a odstraňovat odumřelé buňky.
Použití: naneste půl kávové lžičky přípravku do mokré dlaně, smíchejte s vodou a napěňte. Naneste na navlhčený obličej a masírujte krouživými pohyby jednu minutu. Důkladně opláchněte vodou. Produkt je tak šetrný, že jej můžete bez obav používat každý den.

Zajímavé informace se dočtete i přímo na stránkách Ladyboxu - zde.

Na několika blozích jsem četla, že se jedná o nejlepší foliant, který dotyčné blogerky použily a že i za tu ukrutnou cenu 1345,- Kč si jej určitě koupí. Tak to jsem byla ukrutně nadržená a říkala jsem si, že budu mít tvářičku jak dětskou prdýlku. Fakt jsem se moc těšila a byla jsem přesvědčená, že zažiju dotyk luxusu a nevídaného blaha....Já se rovnou přiznám, že na 100% si s Pilotem rači zajdu na dobrej stejk a dezert než bych si koupila tento "zázrak"!

Co bych k přípravku řekla?
Určitě to, že mi nesedí, absolutně ne! Zkoušela jsem ho týden a svatosvatě přísahám, že dnes jsem ho použila naposledy. Po použití přípravku mě děsně pálí obličej a hned mi zčervená a musím říct, že mi to i dlouho vydrží - skoro stejně jako opálení ;)
 
Den co den mě ten obličej pálil víc. A to mi připadá divné, protože můj obličej je zvyklý na kde jakou kyselinu a jiný driják.... a pak tento zázrak pro denní použití mi pleť odrovná....Ale co mi teda vadí daleko víc je to, že se mi i osypal celý obličej - zejména tedy čelo, brada a okolí nosu - mám milion takových pidi mini zanícených pupínků - fakt jeden pór vedle druhýho. A jsem teda z toho nasraná až hrůza - to budu dávat dokupy několik týdnů. Až dopíšu tento post, dám si obklady z jariše a namažu to ještě nevím čím.... ale řeknu vám, že když jsem tuhle ráno probudila s tou hrůzou na obličeji, tak jsem se fakt lekla, ale i tak jsem tomu šílenýmu přípravku dávala ještě šanci, jenže ono je to pořád horší, takže už se toho ani nedotknu! (Odstup satane)
Jinak tedy to docela dobře pění, stačí toho opravdu trocha na celý obličej, při aplikaci je prášek/emulze opravdu jemný/á, pleť nijak nepodře. Po použití jsem však neměla nikdy pocit, že bych měla nějak neobvykle jemnou pleť (jak jsem to četla v recenzích). Tak nevím, asi mám divný obličej, takže bysme moje recenze měli brát s rezervou a spíš vyhledávat to, co mi nevyhovuje a co mi sedne, od toho raději dejte ruce pryč. Fakt to je rada nad zlato.
 
Tak to by bylo pro dnešek asi všechno. Užívejte si den a napište mi vaše zkušenosti s tímto produktem.

Meduňka.
 

16 komentářů:

  1. Bacha, není to Dermatologica, ale Dermalogica. Jen na odkazované stránce je to slovo osmkrát.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja tenhle vyrobek mam taktez, n icmene jsem se k nemu jeste nedostala :-(

    OdpovědětVymazat
  3. To je škoda, že Ti takle nesedl:( Mě teda pleť vůbec nijak nedráždí a jsem s ním naopak spokojená! Ale jako za 1300 bych si ho asi nekoupila, to bych ty peníze vrazila radši do dobrého krému:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je samozřejmě nepříjemné, ale takhle to je v podstatě s každým kosmetickým produktem. Vždycky se najde někdo, kdo bude na něco ve složení reagovat špatně nebo mu prostě daný produkt nesedne:( Ale uznávám, že kdyby mi něco takhle "opálilo" obličej, tak by byla pěkně vzteklá :/

    OdpovědětVymazat
  5. Hm, tak to jsi měla smůlu, nebo možná spíš štěstí. Mě sedl neskutečně výborně, kdyby stál méně, jdu do něj, ale 1300 je fakt moc! Ale mám po jeho použití pleť jako dětskou prdýlku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já ten zázrak z LB ještě nevyzkoušela, mám ho pořád nerozbalený, tak uvidíme... Když mi nesedí nějaký produkt na obličej, zpravidla hu zkusím použít ještě na jinou část těla... moje nohy by mohly vyprávět o kdejakém Lush čistidle, kterými je odrbávám před expirací :D Odměnou mi jest dobrý pocit, že nic takového nevyhodím, protože nejsem až tak dotčena zhýčkanou zápaďáckou nadspotřebou a proto si zasloužím koupit něco nového a lepšího :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělám to stejně:) I sebeblbější krém, který mi zhoršuje pleť, jsem schopná rozstřihnout, vyškrábat zbytečky a namazat si tím nohy:).
      Bibi

      Vymazat
  7. Já se pořád nějak nemůžu rozhodnout, jednou po něm mám pleť hezky hladkou, jindy se začnu loupat a šupinkovat, nevím, čím je to ovlivněné a nějak teď nemám chuť to zjišťovat. :/

    OdpovědětVymazat
  8. Jo, to osypání znám (ovšem z jiného produktu), takže chápu, jak se cítíš :( Mně tedy sedí skvěle, zamilovala jsem se do něj :)

    OdpovědětVymazat
  9. hele, tak teď nevím, jestli tě uklidním, minimálně si můžeš škodolibě říkat "hehe nejsem v tom sama"... moje pleť je teď taky totálně ucpaná, jsou místa na mém obličeji, kde snad mám ucpaný každý pór (na bradě), na jiných zase jen každý druhý (na čele). a viním za to dermalogicu, konkrétně to jejich slavné tonikum ze senzaboxu.

    jo ale taky jsem poslední dva týdny používala daily microfoliant a nic se mi tedy nelepší, spíš to vypadá pořád víc ucpané. fakt si mi teď nasadila brouka do hlavy, že za to může ten peeling (který jen tak mimochodem s mou pletí nic zázračného nedělá, čistících bůhvíjakých schopností jsem si taky nevšimla, ale červená po něm nejsem ani mě nevysušuje nebo něco... tak teď nevím, co z toho plyne?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je blbý, že já bohužel nemám ty škodolibý sklony, teda aspoň na většinu populace :)
      Já myslím, že z toho plyne (aspoň pro mě), že ty jejich slavný výrobky vůbec nejsou tak super truper a za ty prachy nestojí.
      a víš co, dneska mi přila ta Natura Siberica a vsechno je to tak krááásné a voňavééééé, moje srdce plesá

      Vymazat
  10. Já jsem na dermalogicu zvědavá, ladybag mi má přijít v pondělí (objednávala jsem si ho až na silvestra, musela jsem si to řádně promyslet:). Hlavně si to nesmím malovat dopředu - to je pak vždycky zklamání.
    Bibi

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty