čtvrtek 24. ledna 2013

útržky,ale vlastně o ničem II.

pěkný večer,

tak tu máme opět nekosmetický příspěvek :( Ale na zítra slibuju recenzi - bude to recenze BB od Holika Holika, kterou jsem spáchala se svojí kamarádkou/kolegyní formou rozhovoru :)
 
Dnes tedy několik takových útržků ze života.
 
 
Prvně ale (na přání mojí oblíbené blogerky) vkládám složení očního krému od natura siberica a séra na mastnou pleť od téže firmy.

 
oční krém


sérum na mastnou pleť

Včera ráno si v práci si v klídku napluju na toaletu a tak trochu se probírám a rozkoukávám....když tu se někdo začne dobývat za mnou....říkám si toalet je tu hafo, půjde vedle...prd....dotyčný se prostě vehementně snaží dostat na ten můj...kurde, tak když tam ten klíč nejde, tak tu asi někdo je, ne???? Když tu...dotyčná můj klíč vyrazila, celej svazek spadl na podlahu, řinčí to jak sviňa, fakt hluk, že by to hluchej slyšel....tak to dotyčná snad pochopila, ne????? NE! Dotyčná si prostě odemknula a leze dovnitř....kurde, je blbá????? Pilot říkal, že proč jsi nekřičela, tos byla zvědavá, kdo vejde???? NE, já se prostě na křik nezmohla, byla jsem tak konsternovaná...dveře se otvírají, já se sice nezmáhám na křik, ale kopám do dveří, dotyčnou sejmu dveřma a vytlačím ji ven.... tak teď už to snad pochopila.... čekám na hajzlíku, přeslapuju tam a říkám si, snad má tolik taktu, aby odešla a vyhnuly jsme se tak trapné chvilce....no samo, že NEMÁ!!! Stojí za těma po****** dveřma a čeká .... já taky čekám.....no, tak paní uklízečce evidentně nedochází, že by bylo společensky únosnější dát mi prostor pro nepozorovaný odchod....nedá se svítit (jak říká babička).... lezu ven..."ahoj" "ahoj"....trapas...fuj, proč jsem sem lezla???? Nemohla jsem vstát o minutu dřív a jít doma???? Příště! Paní uklízečka prostě ten hajzl papír musela doplnit hned!
 
 
dnes u kadeřnice ...
 
kadeřnice: jak se máte?
: jojo, dobrý
kadeřnice: co zásnuby?
: nic
kadeřnice: a nečekaly jsme to na Vánoce?
: čekaly.... teď holt budeme čekat na Valentýna....
kadeřnice: no, co nám zbyde, budeme čekat na Valentýna...
 
 
přijdu domů od kadeřnice ....
 
Pilot sedí u PC a střílí vojáčky, zájem o můj nový šik účes nikde... Koukám na kytku, co koupil babičce k narozeninám...chryzantémy??? bez ničeho??? s plastovou stužkou???? to se vrátil komunismus či co????? "Sakra, chlape, tos jí koupil do rakve????"
Koukám dál....zákusky - 4???? jako pohoštění pro celou rodinu???? To jako kdo se necpe nesedí??? Kdo se necpe, ten se necpe??? Koukám dál - džus - mandarinkový - kurde co to je??? Copak jsme to někdy pili??? k čemu????
 
 
Mám plnej xicht beďarů a ty super navlněný vlasy se mi do zítra stejně natáhnou, takže je beztak nikdo neuvidí a já už si to nikdy takto neupravím.... babrat se s vlnkama já fakt nebudu...  Kolegyni z kanclu vydrží vlasy upravený od kadeřnice skoro týden!!!! Je toto spravedlivý???
 
 
 
Toť vše! A zítra fakt už kosmetika! Meduňka
 

22 komentářů:

  1. Účes ti vážně sekne! Moc se mi líbí kombinace husté ofiny a lehce navlněných vlasů...chválím :) Jinak já mám doma chlapa, který má naštěstí hodně dobrý vkus (teda zcela rozhodně na kytky), ale mám kolegu v práci, který mi na každé moje narozeniny a svátek dává podobnou kytku jako tvůj přitel babičce :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím, účes se mi taky moc líbí! A takové záchodové story už mám za sebou taky. A zpravidla to vždycky dělají ženské kolem 60 let. Nevím, jestli má někdo potřebu se podívat jak někdo jiný ...todlecto. Zvláštní úchylka. Takže pro příště, umlátit dveřma! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já myslím, že dostala celkem slušnou pecku do hlavy :)

      Vymazat
  3. krásna fotka...naozaj ti to veľmi pristane...a inak asi nie najlepší deň si mala, ale zajtra sa na tom už budeš smiať :-)

    OdpovědětVymazat
  4. sekne ti to :))

    jezis, ty mas storky :D

    jo, me vzdycky dostaval bejvalak na valentyna (to bylo vic jak pred 10 lety, to me to jeste bralo) - tady mas kytku (odrbana ruze), sehnal jsem ji u benzinky, byla posledni, tak si ji vaz! dneska mi tohle nekdo udelat, tak mu to kytkou jednu flaknu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vid :D:D:D já tento svátek tedy nijak neoblibuju, ale rikam si, ze kdyby neco, tak vyuzije spis nejakou prilezitost nez ze by se s tim vytasil jen tak...
      jo a děkuji, jsem ráda, že se ti líbím :D

      Vymazat
  5. Tak ty vlasy chci taky! Ale asi může jen závidět. Jo a já zase se záchodama řeším, že v naší mega firmě, je jít na záchod téměř nechutné dobrodružství aneb nechápu, jak můžou být ženské takové prasata! Fuj. Už z toho mám skoro trauma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, tak o tom můžu napsat knihu!!! Mysleli jsme, ze "to" dělá někdo z klientů.... tak jsme postavili nový záchod jen pro zeměstantce...a nic...takze "to" dela nekdo z nas.... "to" = nechutnosti :)jo a máme dámské a pánské v 1.

      Vymazat
  6. A víš co? Kosmetiku vem čert, mě ty Tvoje útržky prostě baví! :-))) Účes je moc krásný, takovou ofinu jsem si vždycky přála, bohužel s mým typem vlasů bych jen její úpravou zabila dvě hodiny denně. Moc Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) já mám takových historek, že bychje mohla psát obden :) Kolegyne mi říká Briget Jones II.

      Vymazat
  7. O ofině jsem taky uvažovala, moc ti sluší! :) A i mě od kadeřnice účes nevydrží dýl než 2 dny, tak co.. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Vlasy od kadeřnice mi vydrží asi pět minut. :D Ráno jsem se dozvěděla v televizi, že je to tím, že je mám moc zdravý, že by to chtělo trochu je mít poškozený, drsnější, nejlíp chemicky trochu poškozený a budou držet líp. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Účes máš perfektní a "záchodová story" mě rozesmála, po dnešku, který se vůbec nevyvedl (i když koukám na hodiny, ono už je vlastně zítra), jsem se krásně odreagovala. A za to děkuju. ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Boží útržky o nicem,které mi po ránu zprojemnily den! A vlasy na jedničku :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ja som s tymi zasnubami na tom presne tak isto.... Len cakam a cakam.... Cakala som na Vianoce, teraz mozno ten Valentin... Ach jaj, preco su chlapi take brzdy??? Oni ani netusia, co to pre nas znamena. Drzme sa :)) Vanesa

    OdpovědětVymazat
  12. ten rozhovor!:DD
    máš dokonalé vlasy aj s ofinkou :))
    teším sa na receziu BB! :))

    P.S.: je u mňa GA alias pozvánka

    OdpovědětVymazat
  13. Můj přítel má docela cit pro estetično, neb inklinuje k umění, takže se většinou shodneme a to v obou pólech, jak co do dámského, tak pánského zevnějšku. :-) Takže není problém s ním rozebrat: "Líbí se ti to tričko? Myslíš, že si ho mám koupit?" Prvního společnýho Valentýna inicioval on, ach, ten romantik, já chtěla držet až první máj. :-) Účes ti moc sluší. Já si vlasy neučešu ani stejně, jak to umí moje kadeřnice, takže když jde sice jen o zástřih, tak to prostě druhý den nikdy nemám tak pěkný, už to tak neudělám (a stejně to dovrším umytím vlasů, který praktikuju každý druhý den).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak na beďarový dny mám terapii, drahá polovička se už naučila opakovat: "Miláčku, sluší ti to i tak." Nevím, jestli proto, aby ode mě měl klid nebo proto, že mu je mě nefalšovaně líto. :-)

      Vymazat
  14. Vlasy,jak z reklamy na Gliss kur - husté,lesklé...prostě nádhera..A náhodou Tvoje články o ničem,o něčem jsou a Tvoje kukuč z pod husté ofiny nemá chybu.

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné vlasy, účes Ti taky moc sluší (a to nemám ráda ofiny, tak si toho važ...:))

    OdpovědětVymazat
  16. Já vím, že se pořád opakuju, ale "My chceme video!":D

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty