pondělí 21. ledna 2013

útržky, ale vlastně o ničem

pěkný večer přeji,

tento post bude věnován ničemu. Sešlo se mi takových pár myšlenek, které se tématicky asi nijak nehodí, ani nevím, jestli jsou to myšlenky, to je asi moc honosný název, jsou to spíš takové postřehy a informace. Vlastně nevím, jestli se mi je podaří sepsat nějak kloudně, protože mě šíleně bolí hlava. Mám asi migrénu nebo co, bolí mě světlo, hluk, všechno, fuj... normálně na takové srandy netrpím, ale dneska to asi spustila ta porada....
 
...nesnáším "porady vedení" strávíte na nich 4-5 hodin a nic se nedozvíte...úplně nejvíc nesnáším "kolečko", kde informujeme ostatní o tom, co se děje na našem pracovišti, středisku, službě... co se událo, co se děje a co se plánuje udít....komu děkujeme za spolupráci na tom, co se událo a koho vyzýváme ke spolupráci na tom, co se teprve dít bude....než toto ze sebe vysouká 23 lidí, tak je čas na oběd a výsledek žádný. Myslím, že to nenávidíme všichni.....nicméně na tom nic nezměníme...
 
Nedávno jsem donutila přítele, aby si namazal oční okolí krémem od Natura Siberica...Došlo k tomu tak, že jsem si pletla sérum na póry s očním krémem, který už jsem měla namazaný, ony totiž mají ty přípravky stejné balení, jen jinak popsané, nicméně azbuku neovládám, tak se občas spletu. Bylo mi líto ten ten krém vyhodit a tak jsem prostě tak dlouho pindala, dokud si Pilot ten krém pod ty oči nemáznul! Za několik dní se mě Pilot sám zeptal, kde že máme ten voňavý fajnový krém na oči, že prý měl druhý den menší kruhy pod očima a celkově prý cítil nějaké ty oučinky. Přiznám se, že jsem se až lekla, ale vlastně jsem měla radost :) Teď se před spaním s Pilotem mažeme spolu a on je nadšenější než já, protože na kruhy pod očima trpí, tudíž může ty účinky lépe zhodnotit.
 
 
 
Moc se mi líbila poslední Bondovka, stejně tak moc se mi líbí její úvodní píseň od Adele. Byla jsem úplně unešená, ani vlastně nevím čím, prostě celkový pocit. Co mě tedy šíleně štvalo, byl chlapík za mnou, který byl na filmu už po několikáté a svojí přítelkyni neustále vyprávěl děj dopředu, já bych mu fakt omlátila hlavu o to dřevěný křesílko a mlátila bych tak dlouho, dokud by tu hubu nevymáchanou nedržel. Pardon, teď jsem zlá, ale já mám občas takové asociální představy, nicméně jsem moc ustrašená na to, abych se otočila a pánovi slušně řekla, ať si ty kecy nechá na koledu a neruší mi zážitek, natož abych mu mlátila hlavou o křeslo :D
 
Poslední dobou mi kolegyně v práci často chválí vlasy, což se dřív nedělo, připisuji to řadě Mythic oil + klorane šampon+ aussie hydratačnímu kondicionéru + žehličce na vlhké vlasy, kterou jsem dostala od Ježíška. Musím říct, že mě to opravdu těší a hřeje u srdce :) Jo a taky jsem si oblíbila moc CHI, které byla také v některém z krabiček krásy, myslím, že je skvělé.
 
 
Objevila jsem paní, která dělá poměrně zajímavé, veselé, infantilní brože. Čekám první zásilku :)
 
 
 
Budu mít nový pracovní notebook, budu se muset rozloučit se svým krásným stříbrným HP, se kterým jsem si vybudovala těsný citový vztah, krásné pouto.... jakáž pomoc, změnila jsem pracoviště, musím měnit stroje....notebook jsem si sice mohla vybrat sama, nicméně v cenové kategorii, ve které jsem vybírala se mi nepodařilo vybrat stroj, který by v sobě snoubil výkon s krásným designem...navíc je to Acer :( Ale co se dá dělat, doma mám taky Acer a žiju..... jo a s Pilotem jsme si minulý týden koupili netbůček Acer....ale ten je aspoň pěkný :)
Připomíná mi to historku, kdy jsem šla s kolegyní kupovat nový noťas - jí šlo opravdu jen o design... a ten pan prodavač na nás hleděl jak na mimozemšťany :D Jsem se mu snažila vysvětlit, že kolegyně to bude používat víceméně jako psací stroj, že za 6 let práce na starém PC zabrala asi 40GB, takže 500GB asi je zbytečné a ať ji nezatěžuje procesorem, ale prostě jí nabídne něco barevného nebo s obrázkem :D:D:D Koukal na mě jak na cvoka, ale nabídl :) Kolegyně dostala notebook v moka barvě s kolečky,ale dodnes lituje, že nesehnala červený :)
 
Líbí se mi ta řasenka od Lumene z Ladyboxu. Fak to jo, jen se nějak špatně odličuje.
 
Naučila jsem kolegyni z práce používat BBčko. Dala jsem jí pod stromeček BB od Holika Holika, trochu se bránila, ale pak začala používat na víkendy doma a tak jí nadchl, že mi několikrát děkovala a používá do práce. Chválí si skvělou krycí schopnost a přitom neviditelnost na pleti. Jsem fakt ráda, že moje zkušenosti někomu pomohly rozšířit obzory a spektrum oblíbených přípravků.
Dala jsem ho ještě jiné kolegyni, ale s tou bude větší oříšek, aby ho začala používat :) Ona je taková odbojnější :)
 
Opravdu jsem si oblíbila Carmex na rty, je to skvělý balzám, musím ho doporučit a určitě ho nakoupím i pro svoji rodinu!
 
 
To by moho být pro dnešek vše! Mějte se krásně. Meduňka

12 komentářů:

  1. To je tak milý post! Nevím, co jiného napsat, prostě mi to zvedlo náladu, díky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, tak to jsem ráda, bylo to takové nesourodé :) ale měla jsem potřebu to někomu sdělit :)

      Vymazat
    2. Jo, Jitka to vystihla. Úplně mě to čtení potěšilo ani nevím proč. Skoro takový pokec s kámoškou bych řekla ;).

      Vymazat
  2. Příjemný článek, a s prvním postřehem teda ze srdce souhlasím!!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hehe, to je rozkošné, že se mažete spolu... :))

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký článek :-) Ty schůze by mě taky nebavily, nemám ráda tlachání "o ničem".

    OdpovědětVymazat
  5. Ono je nekdy potreba utridit si myslenky ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. super zhrnutie! ;)
    to že pilot (nie? :D) si ten očný krém obľúbil viac ako ty bolo dobré;D
    a pesníčka do Adele ♥
    a je super že si naučila takto kolegynku používať BB ;)

    P.S.:je u mňa GA alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc příjemní počteníčko, díky:-)
    S*

    OdpovědětVymazat
  8. Moc fajn počtení :) Koukám, že nás s Pilotem trápí stejnej problém - kruhy. Takže jestli jsou ty oučinky vážně až takový, tak ten krém musím mít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se přiznám, že zatím nějak nevím, já na ty kruhy netrpím a nebo je mozna jenom nepoznam :D ale pritel je moc spokojeny zatim.

      Vymazat
  9. Připomnělo mi to mého milého, co do techniky zcela nepragmatického přítele. Nadšeně mi ukázal, jakouže si vybral novou zrcadlovku. Červenou. Líbila se mu. Šl jsem do kolen. :-D

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty