čtvrtek 10. ledna 2013

povánoční dárky + něco navíc

zdravím všechny,

jistě to znáte, že dárky, kterými se obdarujete sami, bývají obvykle povedené a většinou se vám trefí do noty a potěší :) Tak i já jsem si po svátcích udělala radost. Měla jsem moc práce, stres a řešila jsem to nakupováním, no říkám si, že pořád lepší než jídlem, no ne? :) No a tak se vám s nimi pochlubím. Těšíte se?
 
Jinak tedy musím říct, že jsem dnes odevzdala konečně práci, která měla být dnes odevzdaná a spadl mi ze srdce takový šutr, že si to ne nedovedete ani představit. Opravdu nenávidím období odevzdávání monitorovacích zpráv, udělat během pár dní 6 monitorovaček, to je hnus... upřímně lituji slečny, které to všechno musí během několika málo dní přečíst, opravit, požádat o opravy atd. Taky to není lehká práce a myslím, že si jí ani nikdo moc neváží, neb bývají nositelkami špatných zpráv a každého mailu se děsím, co zase budu muset předělat :) Ale znáte to, každá práce má svoje pro a proti, někdo musí sedět 12 hodin za kasou a nemůže jít ani svobodně na toaletu, někdo se drbe s čísly a obhajuje práci svých kolegů...ale mám svoji práci ráda :)
 
Ale vrhněme se teď na ty povánoční radosti :)
 
















 

No není to nádhera? :) Paletka je k sežrání, ten balzám je naprosto úžasný - ananas - peprmint... brní po něm rty, to miluju. S tím štětcem mám chuť se mazlit... jako s koťátkem, ten je prostě úžasný. No a náušnice od mé oblíbené fler prodejkyně jsou jako vždy milé.

A víte, co je nejlepší, že mi kromě avonu, přišlo všechno v jeden den. Pošťačka mi doručovala do práce zásilku, se kterou se den předtím neobtěžovali zazvonit u dveří a hned vhodili lísteček...a místo jednoho balíčku mi přinesla hned 3. Docela mě to pobavilo, neb mi na poště řekli, že mi to do práce doručit nemohou, že to odporuje předpisům a pak tam doručí všechnu poštu, ne jen tu, o kterou jsem požádala :) Ale hlavně, že byla paní pošťačka tak hodná a všechno se za mnou dostalo vpořádku a včas - v ten pravý čas,  už jsem totiž padala na hubu,  byla jsem vynervovaná, unavená, "nasratá" a tu mi někdo přinese tolik krásných věcí! Očička se mi rozsvítila jak baterky a srdce se mi zalilo radostí.
Tímto děkuji paní pošťačce!
 
A co máme dále na řadě? Takový malý novoroční úklid. Takže, mám prostě doma nahromaděnou nějakou kosmetiku, kterou nestačím upotřebit, nicméně nemám chuť, čas ani energii ji fotit, popisovat a prodávat, takže jsem se rozhodla, že pokud bude někdo odvážný, tak mi může napsat mail a prostě mu pošlu něco jako překvapení. Pravidla jsou taková, že vy napíšete mail, napíšete mi, jestli preferujete dekorativní nebo pečující kosmetiku a já vám odpovím, jestli se na vás ještě dostalo nebo nedostalo. Nemám toho zase bůh ví kolik. Každý toho dostane víc, protože se mi nechce posílat extra mnoho balíčků, to víte, ty poštovní služby jsou čím dál dražší a já jsem od přírody šetřivý typ ;) skoro bych řekla, že jsem škrt :D Proto taky zasílám jen po ČR, omlouvám se všem mimorepublikovým zájemcům.
 
To by mohlo pro dnešek stačit, že.... takže příště zdar nazdar, já jdu chvíli relaxovat a užívat si klidu, než mi milé slečny z agentury začnou posílat připomínky k těm odevzdaným materiálům....
 
P.S. Svoje balíčkové resty odešlu zítra max. v pondělí, intenzivně na tom teď pracuju! Tak mě prosím omluvte!
 
Tak to by bylo pro dnešek asi všechno. Mějte se krásně.
 
Meduňka
 
 
 
 


24 komentářů:

  1. Krásné dárečky. Za sebe můžu říct, že se štětci Everyday Minerals budeš určitě spokojená, Mám svůj kabuki už možná 3 roky a je pořád parádní. S paletkou Au Natural jsem taky moc spokojená. Jsem zvědavá na recenzi Revlon Colorstay, teda pokud bude. Doufám, že jo:) Zatím jsem na něj četla samou chválu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. recenzi na revlon jsem psala už v dubnu :) toto už je moje třetí lahvička, což myslím mluví za vše :)
      http://medunka-b.blogspot.cz/2012/04/revlon-colorstay.html

      Vymazat
    2. Tak to jdu hned na ni mrknout, dík za odkaz a už teď je mi jasné, že se bude chválit:)

      Vymazat
    3. prosimtě, nějak se tu neobjevil tvůj komentář, co mi přišel na mail, ale budu na něj reagovat - to víš, že jsem je míchala :)

      Vymazat
  2. Juuuuu,to jsou ale hezke radosti! Jsi sikula,že jsi stihla tu zprávu! Klobouk dolů!!! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale ty mi moc lichotíš, to si nezasloužím, fakt ne. Ale děkuji!

      Vymazat
    2. Méně,to si pletes,ja nejsem lichotnik, nýbrž pravdomluvec :-*

      Vymazat
  3. skoda, ze som zo Slovenska :( ten stetec vyzera super.. aj mne ked pridu balicky tak sa vzdy tesim ako mala :)

    Dievcata, ak mate radi netradcine GIVEAWAY, tak vas pozyvam TU

    Dakujem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě poslední dobou taky Česká pošta pořád překvapuje... před Vánocemi jezdili do naší zapadlé vesničky i dvakrát za den! "Dodatečné" dárečky máš moc pěkné, hlavně ta paletka od Sleeku je super, sama si ji nemůžu vynachválit. ;-)

    Deník fotografky

    OdpovědětVymazat
  5. Zavidim stetec :). Vsechno mas moc krasne, pekne sis toho opozdene Jeziska zaridila :).

    OdpovědětVymazat
  6. tak me napada, jestli bys to rozesilani svych kosmetickych prebytku nechtela udelat jako swap (pise se to tak? myslim tim tu vymenu tajemnych balicku)...ja bych byla PRO ;)

    OdpovědětVymazat
  7. šikovnej Santa :D
    Revlon už musím taky konečně vyzkoušet, po těch všech pochvalných recenzích mě fakt láká :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nechci balíček, chci, aby ses choval uctivěji k Pilotově mamince!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemám pocit, že bych se k jeho mamince chovala neuctivě, mám ji ráda a pokud vím, tak jsem proti ní neřekla křivé slovo, nemám totiž proč, je to hodná ženská.

      Vymazat
  9. Jeej, můžu se zeptat na název paletky? Děkuji .. Krásná je :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tuhle paletku si od Sleek chci moc koupit... uděláš pak Meduňko prosím nějaký swatch? Btw ten balzám na rty mám taky, myslím ale v jiné příchuti. A přijde mi supr :)

    OdpovědětVymazat
  11. ta paletka je boží ! :)
    jo to mi připomnělo, že si taky budu muset pořídit štětec.. kurnik

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné dárečky, hmmm, měla bych radost z každého kousku :) Sám sobě člověk nejlepším ježíškem, že? (Ještě si chci někde tady dohledat tu story, kde figuruje Pilotova babička a - jak jsem pochopila - nevydařený vánoční dárek.)

    Poslyš, mám otázku. Jsi stále spokojená s tím čistícím šamponem od Baley? A jak často si normálně myješ vlasy (myslím obecně, ne jen tímhle šamponem). Tohle téma už mě párkrát zastavilo, ale dosud jsem se mu nevěnovala. Ale čistící šampon je asi občas potřeba, zvlášť pokud člověk používá věci se silikony. Což není můj případ, ale mě docela škodí i sulfáty, jenže tenhle šampon obsahuje i sulfát, takže předpokládám, že sulfát se sulfátem asi nevyčistí :D

    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, ten článek s nevydařeným dárkem tu byl jen 1 den, byly tam i fotky a nechtěla jsem, aby to četl kde to, ale jen ty lidi, co chodí pravidelně.
      Já spokojená jsem. Obecně myju vlasy každý den, jinak je mám mastné. Max o víkendu obden. Tou baleou myju tak jednou za týden až 14 dní. Myslím, že to bohatě stačí.

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty