sobota 5. ledna 2013

Natura Siberica poprvé

přeji všem pěknou sobotu!

Já mám tuto sobotu takovou odpočinkovou, vyhrazenou na léčení, nějak se mi udělalo nedobře, bolí mě v krku, jsem malátná, mouchy snězte si mě... točí se mi hlava, zatmívá před očima... a to jsem chtěla jít dneska do práce.... já jsem totiž extrémně zodpovědná osoba a děsím se toho, že práci nestihnu včas.... ne tedy vždy, ale čas od času při nějakém důležitém úkolu mě to popadne :)
 
No a místo toho tedy dnes budu v posteli a budu spát a číst detektivku a pít zázvorový odvar a nebo možná taky hopsinkovou šťávu, jak říká Pilot punči :) a 100% pomerančovou vymačkanou šťávu, kterou mi koupila moje milá maminka, abych byla brzy fit.
 
Ale abych tu dlouho nezdržovala.... dnes jsem vám prostě chtěla ukázat jednu zásilku ze včera, nad kterou jsem achala a ochala celý večer. Jedná se o výrobky Natura siberica, což je ruská přírodní kosmetika, která údajně používá bylinky rostoucí volně a přirozeně na pláních Sibiře.  Tato kosmetika by měla obsahovat minimum umělých přísad.
Zmínku o této značce jsem objevila u TRB, hned jsem prošmějdila eshop, který v článku zmiňovala a byla jsem tak nadšená těmi obaly a popisky a cenami, že jsem se neudržela a hned si několik kousků objednala. A dobře jsem udělala, bo měli tehdy všechno zboží ve slevě!!! Ha! Takže např. pleťové sérum mě stálo místo 270,- Kč jen 216,- Kč! To je kauf, co!Škoda, že jsem toho nenahrabala víc :D
 
Tak teď pár fotek, abych vás navnadila:
 








 
Musela jsem hned všechno očichat, něco jsem stačila už i vyzkoušet :) Takže můžu říct, že všechno krásně voní! Hlavně to mýdlo a pěna do koupele, to je prostě pohádka. To sérum voní vyloženě bylinkově, trochu jako čaj, ale je to příjemné, já bylinky fakt ráda. Pěstuju jich spoustu na balkoně, teď teda prosperuje jen petržel, ale ta je taky zdravá :)
 
Co mě vyloženě překvapilo, tak to je tonikum pro každodenní čistění smíšené a mastné pleti s meduňkou (to jsem si prostě musela koupit), neb jsem se domnívala, že to bude tonizační voda a ono je to čistící mléko. Tak z toho jsem lehce paf, ale nevadí, vyzkoušela jsem ho a to mléko se neuvěřitelně rychle vstřebává a je moc příjemné. Doufám, že jsem ho použila správně, nevím, protože azbuku neovládám ... a to je problém, protože sérum a oční krém vypadají stejně (tedy mají jinak barevný proužek, to se časem naučím), tak zatím tápu co je co :) Teprve až trochu vymáčknu, tak se mi rozsvítí, protože sérum je průhledné a oční krém je krémově krémový.
Detoxikační masku jsem si hned na sebe plácla na noc a jsem ráda, že jsem nezaznamenala žádný problém s pletí - žádné osypky, rudá záře nad Kladnem a nic podobného. I oční krém byl příjemný a samozřejmě, že jsem vyzkoušela hned odpoledne i sérum. Zatím vše bez viditelných problémů, vše se zdá být moc příjemné.
 
Budu pilně testovat a už se těším, jak budu psát recenze. Jsem taky zvědavá, jak bude spokojená TRB se svými kousky. Koukala jsem, že tu detoxikační masku má taky, tak na to se těším asi nejvíc :)
 
Zatím přeji pěkný den vše a vlastně celý víkend.
 
Meduňka

18 komentářů:

  1. tak tuhle značku vůbec neznám, ale přírodní kosmetiku mám ráda :))
    brzy se uzdrav ;)

    OdpovědětVymazat
  2. jj, masku mám doma taky. o účincích zatím moc nepovím, ale naprosto mě dostalo, že to zase vypadá jako med. nevím, proč jsem čekala, že to bude bílý krém...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu, vypadá to jako lesní med :) snad k ní nebudu mít tak negativní vztah jako k medu :)

      Vymazat
  3. pred 2 rokmi na botanike sa naša profesorka rozplývala nad znalosťami slovanov (rusov, ukrajincov) o liečivých účinkoch rastlín, o tom, ako ich vo veľkom využívajú v medicíne a ako si strážia svoje tajomstvá :) ruská kozmetika by ma veľmi zaujímala

    OdpovědětVymazat
  4. To vůbec neznám, ale už se moc těším na recenze. Jdu se mrknout na ten eshop.

    OdpovědětVymazat
  5. Mně to hrozně láká od chvíle, co jsem se o tom poprvé dočetla a pak na eshopu viděla, že ceny jsou víc než příznivé :) Ale zatím jsem teda nic nekoupila, mám zásobu jiných věcí ještě na pár měsíců, tak si počkám na pár recenzi a pak se rozhodnu, do čeho půjdu .)

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle značka má krásné obaly a na ty já jsem zatížená:) Dívala jsem se ni, když jsem hledala konjac houbičky.
    Bibi

    OdpovědětVymazat
  7. Na toto som teda nemala narazit! Vyzera to na prudky prievan v penazenke :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já se teda mooc těším na recenzi! Hlavně na to serum na mastnou pleť :)

    OdpovědětVymazat
  9. já ji poprvé zahlédla u sofastars a taky mě zaujala
    ale objednávat zatím nebudu, počkám si na recenze, takže pilně testuj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, máš pravdu, u Sofastars jsem ji taky viděla, už tam mi padla do oka:) testovat budu o 106

      Vymazat
  10. Vůbec neznám, těším se na recenze (i když eshop jsem si již pilně prošmejdila) :D

    OdpovědětVymazat
  11. Už se moc těším na recenzi. Všechno vypadá opravdu krásně a obaly se mi líbí ještě víc :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, moc ráda bych tě pozvala na svůj nový blog, který je věnován fotografování.
    Také jsem začala rozjíždět takový malý menší projekt, tak pokud máš zájem určitě mě navštiv... :)
    Pokud se ti u mě zalíbí, samozřejmě budu moc ráda, když se staneš mým pravidelným čtenářem!:)
    Přeji příjemný sobotní večer, Jíťa :)

    OdpovědětVymazat
  13. Stejně jako Moora jsem viděla Sibericu u sofastars a teď i u Tebe. Vše vypadá perfektně. Doufám, že Ti počáteční nadšení vydrží a budeš spokojená i v průběhu testování a pak nás recenzí nalákáš:)

    OdpovědětVymazat
  14. U sofastars se mi taky zalíbila, ale zatím jsem si nic nepořídila... :) Počkám si ještě na tvoje testování. :)

    OdpovědětVymazat
  15. všem děkuji za komentáře, jsem taky moc zvědavá, jestli mi nadšení vydrží...

    OdpovědětVymazat
  16. Objevila jsem ji a jako docela mě zaujala, jen mě štve, že nikde není složení:-/ Číhám na denní krém pro suchou pleť :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty