pondělí 28. května 2012

souboj řasenek - loreal x loreal

pěkný den,
dnes máme na programu souboj dvou řasenek od Loreal. Jedná se o Loreal volume million lashes luminizer a Loreal extra volume collagene.


Co nám slibuje řasenka volume million lashes luminizer?

Unikátní řasenka je ušitá přesně na míru barvě vašich očí. Černá řasenka s perleťovými odlesky vaše oči dokonale zvýrazní a rozzáří!
Řasenka Volume Million Lashes Luminezer vytváří extra objem a řasy tak husté, jako by jich byly miliony! Speciální elastomerový aplikátor nové generace je vysoce ohebný a díky velmi hustým štětinkám nevynechá jedinou řasu. Zvětší její objem až 3x a bohatě ji obalí po celé její délce. Unikátní hrdlo řasenky je vyrobeno z ohebného materiálu a dokonale se přizpůsobí kartáčku. Odstraní přebytečné množství barvy tak, že na kartáčku zůstane jen tolik, kolik je opravdu potřeba a nezpůsobí tak žmolky.
Výhody:
  • "milionový kartáček" - vytváří dokonalý objem řasu po řase,
  • speciálně tvarované hrdlo - odstraní přebytečné množství řasenky,
  • perleťové odlesky v barvě vašich očí.
Výsledky:
  • oddělené řasy,
  • luxusní objem,
  • perfektně rozzářené oči,
  • aplikace bez žmolků.
Můj názor:
S řasenkou se docela dobře pracuje, kartáček je docela šikovný, barvy je na kartáčku o něco méně, než bych si představovala, co mi však vadí je to, že se již při aplikaci drolí, padá pod oko, do oka, navíc řasy absolutně nenatočí, řasy mám jak dráty, konce nejsou dobře obalené barvou, jsou tenké, nevzhledné... prostě mi nevyhovuje, už si ji znovu nekoupím.... před touto řasenkou jsem měla ještě jinou - určenou pro modré oči a s tou jsem byla spokojená, neviděla jsem tam tolik tech třpytek, problém s opadáváním byl minimální, řasy byla opravdu hodně oddělené, husté....tak možná to bude jen nějaká vada várky a nebo prostě tato řasenka na hnědé oči není tak kvalitní jako jiné..... nevím, ale asi už to nebudu ani zkoumat

plastový aplikátor

Co nám slibuje řasenka Loreal extra volume collagene?
Strhněte na své oči veškerou pozornost okolí! Užijte si několikanásobně hustší řasy. Loreal Paris představuje své tajemství pro objem řas - profesionální kombinaci extra velkého kartáčku a unikátní textury obohacené o Hydra-Collagen. Kartáček řasenky Extra Volume Collagene je až dvakrát větší než u klasických řasenek a pojme to správné množství náplně k dodání objemu každé řase. Netvoří žmolky.
Složení obsahuje kolagen a kyselinu hyaluronovou, které napomáhají k prodloužení a většímu objemu řas. Hustý extra velký kartáček zajistí až 12 x větší objem. Jeho jemné štětinky obtočí každou řasu zvlášť, což dokresluje krásné a bezchybné nalíčení očí.

Můj názor:
Řasenka má klasický kartáček, je poměrně dost velký, nejsem na tyto velké kartáčky moc zvyklá, preferuji menší, na velikosti si myslím u řasenky rozhodně nezáleží - myslím, že neplatí přímá úměra - čím větší kartáček, tím lepší výkon.
Barvy je na kartáčku o něco víc než u předchozí varianty, aplikuje se na řasy poměrně rovnoměrně, nicméně opět už při aplikaci dochází k drolení a opadávání barvy. Nechápu, jestli ta barva tak rychle schne, nebo čím je to způsobeno. To opadávání není tak příšerné jako u předchozí varianty, ale prostě je. Řasy jsou nicméně o něco pěknější, když mám čas a vyhraju si s tím, tak vypadají dobře. Není problém s obtisky na víčko během dne, ale ty kousky během dne opadávájí a je dost nepříjemné, když padne něco přímo do oka.
Ještě chci zdůraznit, že to opadávání a drolení nebude tím, že by byla řasenka stará, protože je koupená minulý týden a byla zatavená, takže nehrozí vysychání díky otvírání v obchodě atd...



můj verdikt:
všimněte si prosím těch drolivých kousků pod očima...

Na základě výše uvedených dojmů a vizuálního vyhodnocení líčení, prohlašuji za vítězku řasenku loreal extra volume collagene!

A jak byste souboj hodnotily vy, dámy???

Budu se těšit na vaše komentáře. pěkný den, Meduňka

14 komentářů:

  1. Jsem ráda za tuto recenzi, aspoň mě tyto řasenky přestanou lákat :-). To opadávání by mi totiž asi dost vadilo. Měla jsem od Loreálu řasenku Volumissime, tu černozlatou, a ta byla perfektn. Nicméně teď se chystám na novou od Bourjois.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, takový drahý řasenky (tak jasně, jsou i dost dražší ale přece jenom...) a vim o pár řasenkách který dokážou stokrát víc než tyhle, ale hlavně neopadávají a jsou daleko levnější. Jinak musím znovu pochválit řasy, mně přijde že ať na ně dáš jakoukoli řasenku, budou nádherný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, ale je pravda, že s avonkou a oriflamkou vypadjí mnohem líp!

      Vymazat
  3. Tak určitě vyhrála collagenka! A ty kukadla máš prostě nádherný!

    OdpovědětVymazat
  4. jak já ti závidím ty kukadla! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak za to opadávání si nezaslouží zvítězit ani jedna :) Několikrát jsem i nad koupí některé z nich rozmýšlela, ale teda to opadávání by mi vadilo hodně, takže je v regálu nechám raději pro někoho jiného :)

    OdpovědětVymazat
  6. Loreal extra volume collagene vypadá určitě na řasách o hodně líp, i kartáček je mi sympatičtější.

    OdpovědětVymazat
  7. Háá, zrovna jsem se na tu collagene chystala.... ještě to promyslím, hezká recenze :)

    OdpovědětVymazat
  8. Podľa mňa už tieto riasenky vyrábajú skoro rovnaké,len zmenia obal,trošku zmnenia štetec,vytvoria nejakú skvelú reklamu a nalákajú tak mnoho ľudí :D Ja teda riasenky nepoužívam zatiaľ,ale viem si predstaviť aké je to drolenie hrozné.Inak,máš krásne oči a viac sa mi páči extra volume collagene :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mam Loreal Volume Million Lashes ciernu v zlatom baleni (cele zlate balenie) a NEOPADAVA ! Mam uz asi 4. balenie, a este sa mi to nestalo !!! Samozrejme, ze po 4 mesiacoch uz to nie je to, co byvalo, ale dovtedy som ziadny takyto problem nemala. Takze zeny, nezahadzujte do kosa tuto moznost !!! Ja som s nou nesmierne spokojna !!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. věřím ti, já jsem měla i jiné její varianty a neopadávaly, nevím, co toto znamená, třeba jsem natrefila na nějaké vadné kousky, třeba byly v drogerii dlouhou, nevím....každopádně jsem z těchto dvou byla dost zklamaná.

      Vymazat
  10. Kdyby sis ten kartáček aspoň trochu namočila a vrátila ho zpátky do řasenky, tak nebude vypadat jako štětka do záchoda. Řasenka je evidentně zaschlá, takže mám pocit, že chyba bude ve zkoušejícím, nikoliv v objektu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslíš, že je zaschlá, když byla nová? ani podle fotek mi nepříjde zaschlá :) záchodovou štětku si představuji jinak. nicméně ti děkuji za názor.

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty