pátek 18. května 2012

nové úlovky+minirecenze laku rimmel

pěkný večer, musím se vám omluvit, tento týden mi nějak nezbýval čas na psaní nových postů, jednak vyšlo mnou nesmírně dlouho očekávané Diablo 3, jednak jsem měla po večerech co dělat s fakturami, které zpracovávám jako vedlejšák, aby bylo víc zlatých na šminky a kadeřníka :) kromě času mi také chyběla inspirace, což je poměrně velká překážka pro smysluplnou tvorbu :)
Ne, že by mě dnes políbila múza, ale jsem hnána smyslem pro odpovědnost a tak přispěji alespoň fotografiemi svých nových úlovků + minirecenzi laku na nehty od rimmelu.






první várka novinek je z oriflamu - pořídila jsem si za velmi výhodné ceny jednak toaletní vodu Volare Magnolia (citrusy, magnolie a pižmo). Je to taková lehká jarní vůně, pravda armani to není, ale za 300,- dobrý, vůbec na takové to domácí víkendové vonění...

fixátor makeupu - "složení rozptylující světlo a zvláčňující látky dodají vaší pleti hedvábnou jemnost a vyrovnaný barevný tón. Matující složky zároveň zajistí snazší, pohodlnější aplikaci make-upu. Výsledkem je perfektní báze pod podkladový krém" (www.oriflame.cz) ... zatím jsem zkoušela jen 1x, takže nemohu soudit, ale určitě se dočkáte pár recenzních slov na toto téma.

Podkladový krém Oriflame Beauty Studio Artist - měl by rozptylovat světlo a vytvářet přirozeně jemné líčení, navíc by měl hydratovat, projasňovat a zbavovat pleť lesku, obsahuje UV 15, což není k zahození. Zatím jsem nějak neměla čas a chuť vyzkoušet. Tak uvidíme, jak obstojí v silné konkurenci BB krémů...

Lumene Sensitive Touch čistící emulze  - pro citlivou a suchou pleť; odstraňuje nečistoty a zbytky makeupu. Emulze by se měla vmasírovat do vlhké pokožky a umýt vodou či otřít ubrouskem. Zatím jsem zkoušela 2x, ale zatím nevím, jak se k ní postavit..... nepění, takže mytí s vodou tak, jak jsem zvyklá není ideální, nějak mi to nejde nebo asi nechápu návod..... dnes to vyzkouším dát klasicky na tampónek jako pleťové mléko. Emulze byla ve slevě, dala jsem za ni 120,- Kč. Jistě se také dočkáte podrobnější recenze, až použití pochopím a řádně prozkouším.

náušnice z fimo hmoty - nakoupila jsem na fleru, zalíbily se mi na první pohled, jsou možná lehce infantilní, ale hned mě chytily za srdce :)

a teď již slibovaná minirecenze :)
rimmel 60 seconds 310 red carped - po velké spokojenosti s tímto lakem v odstínu 400 starlet, jsem se rozhodla vyzkoušet další, tentokrát rudý lak. Velice dobře se mi s ním pracovalo, protože má takový ten plochý široký štětec, dobrou konzistenci, není ani hustý, ani příliš řídký, řekla bych, že dobře kryje i v jedné vrstvě, i přesto jsem dala vrstvy 2. Výdrž laku mě překvapila, lakovala jsem v neděli, odlakovávala jsem dnes těsně poté, co jsem pořídila fotku, kterou si můžete prohlédnout níže. Od včera se už lehce odlupovaly špička,ale nijak dramaticky, myslím, že bez bližšího zkoumání to moc patrné nebylo. Já miluji rudé laky,ale většinou se mi hned druhý den začnou odlupovat špička a navíc se mi je nepodaří nikdy obstojně odlakovat, mám opatlané celé prsty a jsem znechucená. Tento lak se mi odlakovával bez problémů, byla jsem opravdu nadšená a spokojená a tuší, že to nebude poslední lak z této řady, který skončí v mém lakovacím šuplíčku :)


Kromě nových úlovků mám také dnes nové vlasy a jsem z nich nadšená. Připadám si jako Nicol Schezinger, když si tedy odmyslím hnědé oči a tu tmavou pleť :D Já vím, že jsou to dost podstatné změny, ale já si prostě dnes připadám sexy, škoda, že ty vlasy tak už nikdy sama neupravím....no možná je čas se snažit i ty vlasy foukat a opečovávat....potřebuji vypadat dobře, bo pořád čekám na ten diamant od přítele :D to víte, 30 na krku a ženská se už nechce cítit na ocet :)...no nic, popojedem...

Já se s vámi pro dnešek loučím, přeji příjemný páteční večer, či večírek....asi podle toho, co máte v plánu a snad někdy brzy zase na shledanou.

Meduňka






13 komentářů:

  1. Jako vždy vtipné :-) A chci foto účesu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moje milá 1. moc děkuji za balíček; 2. na foto už je pozdě, teď jsem odstranila nánosy líčidel a bez nich nefotím a zítra už zo bude uválené :D tak příště :)

      Vymazat
    2. ještě jsem zapomněla...ta nicol má asi o 15cm víc a 10 kg míň :) aby byl ten popis přesný :)

      Vymazat
    3. Balíček přišel v pořádku? No to byla rychlost teda :-) Tak snad jsem se aspoň malinko trefila...
      Tak si teda muset počkat na nějaké to příště teda, když říkáš :-)
      A myslím, že s popisem trošku přeháníš :-)

      Vymazat
    4. balíček přišel úplně luxusně v pořádku a trefila ses náramně :) moc děkuju.
      a rozhodně nepřeháním :)já jsem pravé slovanské děvče :)

      Vymazat
    5. Tak to jsem ráda! Tak jsem zvědavá na recenzi ;-)

      Vymazat
  2. Můj hodně oblíbený červený lak, mám ho jako vánoční :-D už jsem o něm taky psala :) akorát mně teda určitě takhle dlouho nedrží :( Moc se mi líbí ty náušnice :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem docela zvědavá na ten podkladový krém a fixátor od Oriflame. Jinak tyhle laky od Rimmelu mám moc ráda :))

    OdpovědětVymazat
  4. Illuma flair make-up mám doma a zatím čeká na to, až mi dojde můj milovaný make-up Urban shield od oriflame, který už bohužel přestali vyrábět. Ale těším se na něj, zdá se mi rozjasňující a ne moc krycí, pro mě tedy ideální. Moc krásný článek, ten lak od Rimmelu si taky budu muset pořídit, asi to bez něj nepůjde.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten make-up a podkladová báze mě lákají, to jsi mi neměla ukazovat :) A láček je nádherný, na nehtech vypadá daleko líp nežv lahvičce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, dnes jsem ho zkoušela - ten makeup a přiznám se, že bez nadšení....téměř vůbec nekryje, ještě mu dám šanci, ale spíš půjde z domu....tak vyčkávej :)

      Vymazat
  6. pěkná recenze :) laky od rimmelu jsou většinou pecka :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten lak je moc pěknej :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty