neděle 13. května 2012

Lancome hypnose X Avon colortrend plump out

pěkný nedělní podvečer,
dnes mám pro vás souboj řasenek od Lancome a od Avonu - konkrétně tedy Lacome hypnose a Avon colortrend plump out. Jedná se tedy o souboj řasenky v řádu set korun versus řasenka v řádu deseti korun. Tak co, jste zvědavé na vítěze?

Lancome hypnose slibuje 6x hustší řasy a to bez slepení. Obsahuje vitamín B5, díky kterému by snad řasy měly sílit. Cena se pohybuje někde kolem 700,- Kč.

Avon colortred plump out slibuje údajně o 35% výraznější vzhled. Mělo by se jednat o zhušťující řasenku. Dá se koupit kolem 79,- kč. Na kase. cz jsem ji viděla dokonce za 63,-Kč.

srovnání kartáčků
netuším, proč se mi ta fotka otočila,ale nehodlám ji opravovat...


bez líčení

lancome x avon

moje pocity z jednotlivých řasenek:
Lancome - mám z ní takový "sušší" pocit; maluje se s ní pěkně, řasy se dají docela dlouho pročesávat a oddělovat. Řasy opravdu nejsou tak slepené jako s jinými řasenkami, nicméně i s ní se dají řasy slepit obstojně :) Výsledek je pěkný, oko je výrazné a prokoukne.

Avon - řekla bych, že na kartáčku je víc barvy, barva je pěkně tmavá, vyhovuje mi. I s touto řasenkou se mi pracuje pěkně. Hned na začátku nanese víc barvy a řasy se mohou lehce slepit, takže tak to chce pracovat opatrně a snažit se je pěkně oddělit.  Je pravda, že řasenka dělá na řasách trochu cucky nebo jak to nazvat, není to však nic dramatického. Jsou vidět při bližším zkoumání a na fotkách je jistě postřehnete, ale při běžném nošení si myslím, že to tak vidět není, pokud vás někdo nezkoumá zblízka, což mně se tedy obvykle neděje :)

Můj verdikt:
Podle mého názoru jsou obě řasenky srovnatelné. S opadáváním nemám problém ani u jedné a ani obtiskávání u těchto řasenek nepozoruji. Obě vykouzlí pěkné výrazné řasy. Pokud do rozhodování zapojím hledisko ceny, musím se přiklonit na stranu avonu, protože 700Kč x 70Kč, to je sakra rozdíl...

Verdikt mého přítele:
Zapojila jsem do rozhodování přítele, nechala jsem ho prohlédnout moje oči a zeptala jsem se ho, které oko se mu líbí z hlediska líčení víc - vybral oko malované avonem. Když jsem mu řekla cenu obou řasenek, málem mu vypadly oči z důlků :) ale to mě vypadávají běžně, když mi sděluje ceny autodílů, který fakt nutně potřebuje.....


Ale co si budeme povídat, lancome má prostě nádherné balení, já jsem z těch jejich výrobků hotová už jen co vidím ta nádherná balení.... takže jestli se mi podaří lancome sehnat za nějaký slušný peníz, určitě si ji zase někdy pořídím. Plnou cenu bych však za ni nedala, protože si to fakt pro běžné použití nemůžu dovolit.

Na stranou které řasenky byste se přiklonily vy, dámy?
pěkný zbytek neděle, Meduňka.

Před chvíli jsem odhalila velmi podobný post u Dashulky, takže kdybyste měly zájem, můžete porovnat naše názory :) rovněž lancom x moje milovaná oriflame wonderlash







14 komentářů:

  1. Milá Meduňko, osobně neznám ani jednu, zato z fotky bych nepoznala, že sis malovala každé oko jinou řasenkou:) myslím si, že záleží spíš na kvalitě řas, a na řasenkách se dá dobře ušetřit. Ale uznávám, že obal Lancome je krásnej.

    OdpovědětVymazat
  2. Až když jsem fotku rozklikla a řekla jsem si že prostě rozdíl najdu, přiklonila bych se k Lancome, ale to jen proto že se nudim a hledám každý negativum a pozitivum u každé z řasenek :D. Jenom ještě musim říct že máš naprosto dokonalý tvar očí a co víc, ještě máš takový nádherný řasy, že tady zelenám závistí :D

    OdpovědětVymazat
  3. souhlasím s předchozím komentářem v tom, že máš krásný oči:barva, nespadlá víčka, dlouhý řasy. My se spadlými víčky a krátkými řasami můžeme tiše závidět. Bez rozkliknutí bych taky nepoznala rozdíl.

    OdpovědětVymazat
  4. To je zajímavé. Žádnou z Lancome řasenek jsem nezkoušela, a asi ani nebudu, když tak čtu vaše názory...:))

    Zvu vás všechny k sobě na dárečky! :) http://carre-de-sucre.blogspot.com/2012/05/darecky.html

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct, že ta řasenka z Avonu vypadá na fotce opravdu dobře, vůbec bych to do ní neřekla, takže mám nutkání si ji pořídit a časem asi neodolám :D
    a taky bych tě ráda pozvala na můj blog, z každé čtenářky mám velkou radost :)
    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. tu avoňáckou jsem si jednou omylem objednala, a žeru jí! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Mě přijdou obě oči stejné :D. Máš je moc pěkné ;).

    OdpovědětVymazat
  8. Docela mě překvapilo, jak se Avon řasenka dokáže vyrovnat té od Lancome. Upřímně řečeno bych se asi vzhledem k ceně taky přiklonila k té od Avonu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Máš krásný dlouhý řasy, to se to potom maluje :))

    OdpovědětVymazat
  10. ty jo máš pěkný oči :) jak máš hluboký víčka

    OdpovědětVymazat
  11. Jako student se přikláním k Avonu :) Ale zase ten pocit mít řasenku za 700,- :P né, myslím si, že 700 je za řasenku vážně moc, já jsem třeba moc spokojená s řasenkou od Astor-Air Max a tu jsem koupila v akci za stovku :) Třeba řasenky od Essence mi přijdou takové polovyschlé a už bych si je nekoupila, ale od Avonu a Oriflamu jsou dobré :) na fotce opravdu nevidím rozdíl-obě dvě oči jsou skoro totožné (navíc i ty kartáčky řasenek vypadají stejně...). A když už jsme děvčata u těch řasenek, Alverde mají také dobré, pokud zrovna nekoupíte malou černou s nápisem Mascara schwung+extra volumen-ta má naprosto šílený kartáček, nedá se s tím pracovat :)

    OdpovědětVymazat
  12. Kdyby byla Lancome levnější, tak Lancome! :) ale nevidím zásadní rozdíl :)

    OdpovědětVymazat
  13. a já už si myslela, že jsem jediná divná, co si kupuje řesenku od avonu - tu úplně nejvíc levnou z jinak docela fake řady color trend ...ale ona je vážně asi nejlepší řasenka co jsem měla ...

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty