čtvrtek 26. dubna 2012

Manly paletka 120 očních stínů

zdravím všechny, nějak nemám energii na vyplození nějakého smysluplného postu, tak vám alespoň ukážu, co mi včera přišlo z Hong Kongu, třeba to bude někoho inspirovat. Jedná se o paletku 120 očních stínů. Paletku všichni určitě znáte, někteří ji jistě i máte doma, tak by mě docela i zajímalo, jestli jste s ní spokojené.
Paletka je z Číny, doufám, že mi z ní neslezou oči :) Koupila jsem ji na e-bay, přišla asi za 10dní, krásně zabalená. Lehce jsem se bála, co s ní naše pošta udělá, v jakém přijde stavu, ale byla absolutně netknutá.
Barvy jsou krásné, výrazné, proti paletce od elfu jsou syté a dokonale pigmentované. Zkoušela jsem s nimi zatím jen 2 variace líčení a byla jsem nadšená.
Jediný problém vidím v tom, že nenosím nikdy výrazné oční stíny, což jste si už mohli/y všimnout, takže mě nenapadá, jak paletku prakticky využiju.....nicméně mít jsem ji fakt musela, protože žít dál bez cca 20ti různých odstínů zelené nebo oranžové bych fakticky nemohla :)..... ale tak na nějakou letní párty je jak dělaná..... je teda pravda, že jsem nikdy na žádné nebyla a hádám se těžko na nějakou dostanu......ale budu se snažit :D
Navíc stála "jen" necelých 500,- Kč no a to musíte uznat, že se fakt vyplatí!
Časem se pokusím vyfotit nějaké pokusy s touto paletkou, sice nejsem žádný odborník na líčení a hraní si se stíny,ale třeba se do toho dostanu a ohromím vás něčím fantastickým :)


první patro

druhé patro




Posledních pár týdnů nějak nemám moc důvody k radosti, je nějaký blbý období, kdy kolem mě lidi umírají, páchají sebevraždy, jsou jim diagnostikovány fakt škaredé choroby atd. Nějak to špatně nesu, jsem od přírody osoba psychicky labilní a úzkostná. Doufám, že to brzy a dobře skončí.
Dnes jsem ale měla důvod k radosti. Přítel mě pozval na večeři, vyšla nám až na čtvrtý pokus, měla jsem skoro pocit, že nám nebyla souzená.... ale náramně jsem si ji užila, dala jsem si naprosto skvostný medium hovězí steak, domácí čokoládový dort se šlehačkou a božské kapučíno. Moc dobře jsme se najedli, pěkně jsme si popovídali, odreagovali jsme se.... jsem šťastná za dnešní odpoledne a podvečer a doufám, že tak slunečných dní bude víc :)

pěkné dny i vám přeji! Meduňka

9 komentářů:

  1. Jůůůůůů, ty barvičky jsou asi úplně nejvíc dokonalé! Sice taky asi přesně nevím, co bych s tolika barvami vykoumala, ale asi ji chci a musím ji mít :-)
    Meduňko moje milovná, drž se! Jsi silná ženská a zvládneš to, vím, není to lehké, ale člověka to posílí a pak si uvědomí, že jsou důležitější věci na světě než třeba nový odstín rtěnky. Neboj, nejsi sama!!! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju ti Evelin za milá slova. Jojo, jsou důležitější věci na světě než šminky a šmuky,ale je krásné, když člověk nemá jinou starost než vybrat dobře padnoucí odstín :)

      Vymazat
    2. No přesně! Je to asi zvláštní, ale když mám těžší období, tak se prostě zavřu do koupelny a prohlížím si všechny moje poklady a líčím se jak o život a jsem strašně povrchní a přemýšlím, jestli lak v odstinů rose či magenta.... A je to pro mě dokonalý relax a únik od těch smutných věcí, které se na mě sypou. Takže jen s chutí vybírej ten nejdokonalejší odstín a pak se nám vyfoť :-)

      Vymazat
  2. Já už jsem o té paletce taky přemýšlela, ale protože jsem stará konzerva, nakonec jsem si to rozmyslela, protože mi přišlo, že je tam strašně moc modrých a zelených odstínů.
    Meduňko, neboj, bude zase líp, uvidíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to teda je tam mnohomoc těch podivných odstínů....ale jsou fakt krásné....zkoušela jsem si žluto-oranž.-růž. oči podle Petry z lovelyhair, myslela jsem si, že v tom budu jak klaun,ale fakt to bylo super, i přítel mě chválil a on moc experimenty nemusí, tak třeba vymyslím něco i s těmi modrými a zelenými :)

      Vymazat
  3. Nikdy mě nějak moc tyhle paletky nelákaly a ani bych jí neměla kam dát :)) to líčení pak musí být docela divočina :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty stíny bohužel mají takové barvy, které mi spíše nesluší.. A k blbému období, neboj, bude líp a jen víc takových večeří s přítelem ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. ááá to j tak krásný! to chci taky!! ale to bych pak už nechodila vůbec do drogérie... a to by byla škoda:)

    OdpovědětVymazat
  6. taky si ji chci koupit!

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty