středa 4. dubna 2012

etude hause

Pěkný den všem, dnes přidávám jednu rychlovku. Včera mi pan pošťák donesl zásilku z Koree, na kterou jsem se tuze moc těšila,ale popravdě jsem ji tak rychle ani nečekala. Přišla dřív než zásilka z Anglie a to byly objednány a odeslány ve stejný den. Objednávala jsem minulý čtvrtek, takže dodání opravdu bleskové. Za mě jednoznačně palec nahoru.
Co teda mě lehce zklamalo bylo to, že set se skládal z 2 kousků, ačkoli jsem se domnívala, že budou 4. Ale to je prosím způsobeno moji blbostí a nevšímavostí a tím, že neovládám příliš anglický jazyk, což je základní chyba, kterou bych měla napravit. Nuž, už jsem měla naplánováno, jak ony 4 kousky rozdělím a ono tedy je vše jinak, protože 2 kousky se mezi 4 lidi dělí jen dost obtížně :) Nevadí, já to nějak vyřeším.
Ale přejděme k věci. Zásilka tedy obsahovala 2 krémy na ruce v rozkošných kelímcích. Ano, jsou dětinské, uvědomuji si to. Ano, chápu, že jako vzdělaná osoba zřejmě již středního věku bych neměla být nadšená z takových pičičmundiček, kravinek a nevím, jak to nazvat ještě výstižněji. Nicméně já se za to nestydím! Hrdě se hlásím k tomu, že mi většina korejské kosmetiky, co jsem měla tu čest prohlížet na netu, připadá jako vtipná, roztomilá a nejraději bych si to všechno objednala už kvůli těm krásným obalům.
No není beruška prostě ňuňuňu? A copak tak včelička....
Kvalitu krému posoudit nemohu, neboť jak jsem se již zmínila jedná se o dárek, nicméně se to pokusím na obdarovaných vyzvědět. Pokud se mi to podaří, jistě se s vámi o tyto informace podělím.

nezdá se vám, že má beruška dost zlověstný pohled?

beruška i včelička mají rozkošná křidélka




P.S. Ano Jaruš, tyto krémy poputují k vám do kanceláře a chraň Tě ruka Boží ukázat tenhle článek V. :D

Kupujete si taky někdo kosmetiku jen kvůli obalu?

pěkný den všem, Meduňka

8 komentářů:

  1. Ano, já! Jsem poměrně lehce ovlivnitelný člověk marketingovými nástroji kosmetických firem :-) Ale tyhle krámy bych si koupila taky, ta včelička je prostě skvostná a dokonalá !!!!

    OdpovědětVymazat
  2. jj, taky jsem si koupila roztomilý krém na ruce z asie (moje volba zatím padla jen na tony moly broskvový). a zbožňuji ho. jen to byla docela drahá sranda, stálo to snad dvě stovky a krému tam jsou tak možná dva vílí střevíčky (jakože fakt málo)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, tak já se radovala, že to vyjde jen 80kč za kus.....ale poté, co jsem přišla na to, že to bylo cena zda dva kousky....už bych znova asi nekupovala!

      Vymazat
  3. Ty jsou moc roztomilý, já jsem taky ulítlá na tento typ kosmetiky :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsou nádherný, ty bych si hned taky koupila!:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Já taky mnohdy kupuju věci jenom kvůli obalu. A tyhle krémy jsou fakt rozkošný :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ježiš! Tak to jsi mi neměla ukazovat!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jee,tak to je krásne.Skôr by som si myslela že ide o balzámy na pery,vyzerá to tak :) Tá včielka je ňuňu,myslím žer ako darček je to perfektné,takéto maličkosti najviac potešia

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty