pondělí 24. listopadu 2014

spotřebováno listopad

zdravím moji milí,

sice ještě není konec listopadu, ale i tak přináším článek o spotřebovaných produktech. Nevypadá to totiž, že by se mi ke dnu blížil ještě nějaký kosmetický zázrak.
 
Tak bez nějakých velkých řečí se do toho hned pustíme.  Je mi totiž jasné, že takto před Vánoce nemáte času nazbyt :) Čeká vás pečení, velký úklid a obíhání obchodů, vánoční výzdoba, chození po punčích a předvánočních návštěvách... jako máte co dělat, to vám povím, fofry, fofry, fofry :)
 
 
 
 
A vezmeme to pěkně zleva:
 
 *** Natura Siberica - peeling na mastnou pleť - byl fajn! Docela jemná zrníčka, příjemné složení, poměrně neutrální parfemace nebo alespoň nic, co bych si vybavovala, takže asi neutrální, protože smrad bych si pamatovala a za extra vůni bych dala asi o hvězdičku víc :) Pleť mi zbytečně nedřel, nemyslím si, že by pleť poznala, že byl určen na mastnou pleť... ale věř a víra tvá tě uzdraví... Není to nic, co bych musela nutně koupit hned znovu, ale klidně si jej pořídím znova.
 
*** Radox pěna do koupele - pění to, je toho relativně dost a stála jen 52Kč, takže dobrý poměr cena výkon! Není to sice nic přírodního, je to plné SLS a cheeemie, ale na něco se umřít musí, že... Pěny Radox jsou prostě klasika.
 
** Kneipp - pěna do koupele - nebudete tomu věřit, ale složení jsem vůbec nestudovala, nemám šajn, co v tom bylo...koupila jsem v nějaké super slevě za pár kaček jen tak na zkoušku. Úplně hustě rudě to barvilo,ale zase tak moc to nepěnilo, ani mi to moc nevonělo.
 
**** Chilly gel pro intimní hygienu - chladí, je příjemný, voňavý, nemám mu co vytknout a kupuji opakovaně. Zásobují mě i kamarádky :)
 
**** Original Source - sprchový gel máta a tea tree - veganský sprchový gel za pár korun, který byl skvělý! Ta vůně je jak čerstvě utržená máta, silná, co fakt protáhne dutiny a zbaví vás závislosti na nosních kapkách. Složení bohužel není žádná příroda, jak by se mohlo zdát. Obsahuje klasicky SLS. Ach jo, proč to nemůže tak báječně vonět a přitom to mít skvělé složení? I když jeden takový jsem měla - Dr. Bronner´s - a je opět na cestě, protože v BIOOO jsou tato mýdla právě ve slevě - až 40%. ne všechny parfemace mají stejnou slevu, dejte si na to pozor! Jenže ta cena mezi tímto drogerkovým vege sprcháčem a Dr. Bronner´sem, je propastná! Takže pokud chce zažít mátové opojení a nemáte peníze nazbyt, tak doporučuji! Kdyby měl přírodní složení, asi byl dostal 5 hvězdiček.
 
**** ECO Hysteria - šampón pro uhlazené vlasy byl skvělý! Měl krásnou růžovou barvu, krásně voněl, namastil a nezatěžoval vlasy, bylo ho hodně (500ml) a za malý peníz (120Kč ve slevě?? tak nějak). Navíc složení příznivé přírodní duši - žádné SLS, žádné parabeny, minerální olej, silikony...Musela jsem hned objednat nový - ale protože jsem trdlo, tak jsem koupila jiný - šampón pro bláznivou záři a ten je kupodivu úplně jiný a myslím, že jsem měla zůstat u osvědčené klasiky :( Ale dám mu ještě šanci se vybarvit :)
 
**** ECO Hysteria - kondicionér pro XXL objem - v koupelně už stojí nový ... stejně jako šampón i kondicionér má příjemné složení. Ráda bych na něj udělala "plnohodnotnou" recenzi, takže se nebudu víc vyjadřovat, ale samotný fakt, že jsem koupila hned nový a to za plnou cenu (příznivých 180Kč) asi hovoří za vše podstatné :)
 
Tak a jsme na konci, ani to nebolelo, že :)
Máte zkušenost s některým z těchto produktů? Osvědčily se vám nebo mezi nimi byl propadák roku?
 
Mějte se krásně! Meduňka
 
 
 
 

11 komentářů:

  1. Já jsem měla ten intimní gel od Chilly a mě zase vůbec nevyhovoval, pálel a svědil - děs :D. Ten sprcháč Original Source bych ráda vyzkoušela
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mojí mamce ten gel taky nevyhovoval, ani ty chilly ubrousky, ty mentovolové či jaké jsou, taky je to na nic moc "ostré", takže chápu.

      Vymazat
  2. Jeeej. Moj oblubeny typ clanku :)
    So ziadnym z tychto produktov skusenost nemam. Najviac ma zaujal ten sampon. Kde si ho kupila? Cez nejaky eshop?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. šampon je z Hairbeauty.cz a když pár dní vydržím, tak uvidíš i new in ze stejného shopu :)

      Vymazat
  3. Od Kneippu si musíš koupit tu kakaovou a k tomu sprcháč, garantuju, že to budeš chtít vypít!:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem to očuchávala a já ty čokoládové vůně v kosmetice nemusím nějak

      Vymazat
  4. Tak Vánoce mě nechávají chladnou, možná jen ten svařák dneska proběhne :) Na přípravy času dost, nikdy jsem to nehrotila a ani na tom nebudu nic měnit... Ten mátový sprcháč vypadá lákavě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to já jsem vánocový maniak :) Miluju advent a svíčky a výzdobu a vánoční písně, takové ty swingové a tak :)

      Vymazat
    2. Jako svíčky a vonný tyčinky mám taky ráda, ale ta vánoční nálada u mě nastane tak nejdřív 23.12. :)

      Vymazat
    3. já mám náladu vánoční celoročně :D ne, jak začnu nosit zimní boty a smrákat se, tak už se těším :)

      Vymazat
  5. Radox peny miluji a skodlivinky jsou skoro vsude, to si nevyberem

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty