neděle 9. listopadu 2014

Evolve AHA maska

krásný den všem,

už jste si všimli, že se blíží Vánoce? V televizi už dávají vánoční reklam u na coca colu a dokonce i na kofolu - "nene, já nemusím, já už ho vidím"....podle toho poznáte, že už je to tady! Kdo nevěří, ať tam běží :) Žhavte eshopy, ebay - dokud je čas!
 
A pokud byste chtěli nějaký tip na dárek pro kamarádku nebo pro sestru, ale klidně i pro sebe :), tak čtěte dál.
 
Jednoho krásného dne mi slečna/paní Venda z Biooo nabídla k vyzkoušení masku Evolve, kterou jsem měla na svém wishlistu... uznejte, že to nešlo odmítnout :)
 


 
 
Co maska slibuje
"AHA pleťová maska Evolve má okamžitý účinek na tón pleti, zvyšuje její jas, jemnost a porcelánový tón. Přírodní maska s AHA kyselinami zlepšuje stav pleti, působí jako jemný chemický peeling a obnovuje krásu pokožky.

Kombucha podporuje zdravě zářivý vzhled pleti, růžové podtóny pokožky jsou zvýrazněny, zatímco neatraktivní nažloutlé podtóny jsou potlačeny. Tím vytváří čistou a rozjasněnou zářivou pleť. V přírodě se vyskytující AHA kyseliny oživují a zjemňují pleť, povzbuzují buněčnou obnovu a zlepšují tón pokožky. Přírodní "kolagen" ze stromu modřínu redukuje výskyt mimických vrásek, i těch hlubších, a zjemňuje pleť.
Použití: Naneste tenkou vrstvu na čistou pleť. Nechte působit 5 minut, poté smyjte a naneste hydratační krém.
Tip: Obsažené AHA kyseliny způsobují citlivost pleti na sluneční záření. Proto vždy používejte denní krém s dostatečným ochranným faktorem. Zabráníte tak vzniku pigmentových skvrn." (zdroj - Biooo)
 
Maska má gelovou konzistenci, u TRB jsem se o masce dočetla, že je hodně tekutá, moje maska neteče... dost pěkně drží tvar :) Voní jako letní ovoce ze tetiččiny zahrádky rozmačkané s trochou lučních květin, taková krásná sladce svěží optimistická a moc příjemná vůně. Co se týče barvy, řekla bych, že přirovnání TRB masky k medu, je dost trefné, ačkoli med nemám ráda, takže mě to nijak netěší :)
Maska se dobře nanáší, jednoduše roztírá. Působit by měla asi 5 minut, já ji nechávám tak 20 minut a nevidím v tom žádný problém. Na obličeji mě  nepálí a nezpůsobuje mi žádné podráždění. Ano, jsou i výjimky. Když jsem začala masku používat, měla jsem na krku právě hodně velké ložisko s hlubokými a bohužel i rozrýpanými boulemi. Na jednom místě se mi dělaly stále nové a nové pupence dokola, ze všeho toho vymačkávání, které fakt není zdravé, jsem měla velice tenkou kůži, celé to bolelo, natož když jsem aplikovala tuhle masku... to bylo peklo na zemi! Na kůži, která není poškozená je maska příjemná, dokonce lehce chladí. Smytí je bezproblémové. Pleť je po aplikaci jemná, hladká, tak už to po použití masek bývá.
A co dál?  Druhý den (tak po 24ti hodinách) se mi začíná na tvářích dělat krupička - všechny ucpané póry a černé tečky se mi zanicují a chtějí ven. No, co vám budu povídat, není to pěkný pohled. Uzrávají pomalu i ty velké podkožní záležitosti, začínají být vymáčknutí schopné. Jako je to vlastně super, že se to všechno vyhodí a dá se to vymáčknout, ale pár dní je na mě ještě horší pohled, než kdy jindy. Pupínky tak cca do 2-3 dní vymizí, myslím ty drobné pupínky na tvářích, rychle se zahojí a nezůstávají po nich žádné diskolorace a podobné srandy. Ty hluboké pupence jsou horší oříšek,  těm pomůže maska uzrát, ale úplný zázrak se nekoná. Používala jsem zprvu 2x týdně, ale zdálo se mi to moc, tak jsem přešla na režim 1x týdně a je to tak asi lepší. Aspoň pár dní v týdnu jsem koukatelná :) Řekla bych, že maska pomáhá zesvětlovat fleky po akné, což je příjemné a fakt to potřebuju!
 
Složení masky je velice příjemné,  maska obsahuje téměř 100% přírodních ingrediencí,a má cetifikaci Eco Cert a Vegan.
 
 
 
O masku jsem se podělila se svojí kamarádkou Klér, aby si ji taky vyzkoušela. Klér mi pak podala takový kraťoučký report - maska má příjemnou chladivou konzistenci, tvář je po aplikaci vypnutá a hebká, že by jí to vytahovalo akné, toho si nevšimla. Ale ona tedy nemá tak šílenou pleť jako já. :) Možná jí tedy nemá co vytahovat :)
 
Tak, abych to nějak uzavřela. Maska má příjemné složení, vyhlazuje a zesvětluje, urychluje proces hojení a to jako fakt. Vyfotošopovanou tvářičku po ní nemám, ale rozhodně jsou vidět pokroky, takže myslím, že když ji koupíte, tak neprohloupíte, zvlášť pokud netrpíte nějak extra hrozným akné, ale potýkáte se s lehčí formou, tam si umím představit, že může pomoci hodně. Ale nečekejte, že budete zázračně krásné ze dne na den... to byste byly zklamané.
 
 
Tak to je pro dnešek všechno! Mějte se moc krásně! Na příště se vám pokusím vyfotit moje nové krmítko a všechny sýkorky, které si ho oblíbily :)
 
Meduňka
 

4 komentáře:

  1. já mám vzoreček od Verunky a jsem s ní spokojená. jednak bych ji teda sežrala, ale hlavně mi dělá hezkou pleť. nic mi nevytahuje, ale já až tak problematickou pleť nemám, jen občas. hezky vyhladí, rozzáří... uvažuju o plném balení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc díky za tuhle recenzi! Evolve maska je i na mém wishlistu, poslední dobou mě ty kyselinkové masky zajímají čím dál víc:)

    OdpovědětVymazat
  3. Do konca roka ju kupujem.. Ja mám teraz Aha peeling od Ilcsi a ten je tiež fajn, k tomu čistiaci gél od Mychelle a snáď sa dopracujem ku krajšej pleti..:)

    OdpovědětVymazat
  4. Pleťové masky používám již několik let a nedám na ně dopustit, jsou takový můj rituál, který provádím minimálně 2x týdně. Vyzkoušela jsem již hodně druhů a značek. V poslední době mám oblíbený tip a to je sheet maska – jednorázovka a je to teda pecka. Skvěle mi hydratuje pleť a suché místa z obličeje úplně zmizely.

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty