pondělí 29. září 2014

podzimní nekosmetické novinky + modelka roku

pěkný den všem,

víte o tom, že je babí léto? Aspoň to říkali na TV Nova, i na Evropě 2 jsem to slyšela. Já jsem si toho tedy nevšimla, bohužel! V kanceláři mám krásných 15 stupňů Celsia a sedím nabalená v bundě... venku bylo dnes u nás tak nějak pošmourno, lehce mrholilo, ve vzduchu vlhko a vyloženě podzim, ten klasický lehce depresivní ... Tak snad se nám ještě vyčasí, protože bych moc ráda ještě za tepla zvelebila zahradu a trochu se tou krásou kochala. Mám podzim vlastně docela ráda, protože můžu konečně zase nosit šátky a nákrčníky (který teď potřebuju pro zakrytí v těch pupínků na krku) a taky konečně mám chuť pálit svíčky a olejíčky a navíc už začínám nakupovat vánoční dárky. Jak jste na tom s podzimem vy?
 
Ale to jsem se trošku moc rozepsala o ničem. Vlastně jsem vám dneska jen chtěla ukázat novinky, které jsem si pořídila na podzim. Jedná se o něco málo na sebe a pak něco málo pro radost. Nakonec vám ukážu fotoreportáž o tom, jak jsem chtěla blog obohatit o OODT a jak se mi to vymklo z rukou :)
 
Tak jdeme na to ...
 
Boty jsem potřebovala, když jsem viděla takové, které mi padly do oka a navíc byly pohodlné, neváhala jsem ani sekundu a koupila si je i přes vyšší cenu... V našem městě není zase tak moc příležitostí pro nákup obuvi a do Brna pro boty opravdu jezdit nebudu... Navíc jsem si všimla, že v módě budou zase špičky a to bych chodila asi raději  bosa... Opravdu jsem za boty ráda a jsem ráda, že je v nich beránek, takže budu pěkně v teple.
 
Kabelku jsem nepotřebovala, ale zamilovala jsem se do té metalické stříbrné barvy! K tomu není co dodat - když ji miluješ, není co řešit... a právě tomu se musím vyhnout a proto říjnová výzva 2014!
 
Šátek, nákrčník - bordó nákrčník má na sobě zlaté třpytky/shimmer, které nejsou na fotce vidět a je úžasnej, měli ho ve vícero barvách, hodila by se mi moc i modrá, stihnu ji ještě zítra koupit? :) Šedý šátek byl ve slevě a líbil se mi k té kabelce :)
 
 
  


Andílka jsem koupila ve stánku na Vinobraní a je fakt optimistickej a veselej a krásnej. Mám ty keramické věcičky ráda, připadají mi tak nějak "teplé", jakože teplo domova...jen nemám žádnou zeď, kam bych je věšela. Ale najdu si ji a pověsím tam všechny ty keramické ozdobičky, které mám nakoupené/darované a leží mi v šuplíku. Já vím, že jsou to asi kýče, ale co na tom ... a mám pocit, že ta keramika k podkroví a dřevu, trámoví tak nějak pasuje.
 
Aromalampičku jsem potkala minulý týden ve Voňavém krámě a musíte pochopit, že musela být moje! Jinak to nešlo, fakt! Včera jsem ji už zkoušela a je super a ta srdíčka ve tmě tak krásně září.
 
Prostírky jsem koupila na výstavě patchworku, sice se  mi to vůbec nehodí, vlastně to ani nepoužívám, ale hrozně se mi to líbilo, je to tak podzimní, tak optimistické, veselé :) A obdivuju lidi, kteří to umí vytvořit!
 



 
 
Tak a nakonec ta slíbená "reportáž"o tom, jak jsem se chtěla stát modelkou :D
 
"Mamko, já se tu teď postavím a ty mi uděláš pár fotek autfiku, jo. Pak vybereme nějakou slušnou, ať holky viděj, jak mi to sluší :) " (Moje mamka zásadně fotí tak, že mi chybí buď kus hlavy nebo nohy a já se neumím postavit slušně) Fotka vnikla jen jedna, protože hned jak jsem se postavila jsem za mamkou zahlídla běžet Míšu, která byla na rejdech po okolí ... a tak jsem se pustila za ní ... no a bylo po focení ...
 
 
Fakt mi není jasné, proč mamka fotila všechno, co se dělo ... zajímá vás snad moje pozadí při souboji s divou zvěří???
 

Stejně jsem nakonec nebyla úspěšná, Míša mi zamatlala bílé rukávy packama od bahna a zdrhla k popelnicím...

 
 
Tak to je konec mé kariéry, asi se o další fashion fotky pokoušet nebudu, protože
a) nemám styl a co nabídnout,
b) se neumím postavit a
c) nemám schopného fotografa :)
 
Toť pro dnešek vše. Mějte se krásně a kdo se přidává k výzvě, tak rychle nakupujte, už se nám to krátí :)
 
Meduňka

21 komentářů:

  1. Milá Meduňko, dnes jsem u Tebe poprvé a hned jsem se u nejnovějšího příspěvku pěkně zasmála.:)) Je tu u Tebe moc hezky, přečetla jsem pár posledních příspěvků a těším se, že se k Tobě vrátím.;) Nasadila jsi mi brouka do hlavy s podzimní výzvou...;) Mimochodem, líbí se mi nové botky a u outfitu šedé džíny. Přeji Ti krásné babí léto a zvu Tě na oplátku ke mně, Veronika. :)
    http://wheretigerslive.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. milá Veroniko, moc ti děkuji. Byla jsem se u tebe podívat a taky se mi u tebe líbilo :)
      z bot mám radost a džíny vypadají lépe s vyšším podpatkem, ale to jsem ještě neměla ty boty :)

      Vymazat
  2. Má milá, ty jsi zase pobavila :-). Koupila sis moc pěkné věci, jen co je pravda. Já nemám poslední dobou moc nakupovací náladu, ale věřím, že je to jen dočasné :-D. Pěkný podzim přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji ti moc, když není nakupovaci nalada, tak tim lepe!

      Vymazat
  3. Podzimní radosti jsou krásné! Kabelka, boty i šátek jsou dokonalé a mám obavu, že je taky potřebuju :-)! Nicméně mám smůlu, jelikož dnes je koupit nestihnu a pak už je říjnová výzva ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Podzimní radosti jsou krásné! Kabelka, boty i šátek jsou dokonalé a mám obavu, že je taky potřebuju :-)! Nicméně mám smůlu, jelikož dnes je koupit nestihnu a pak už je říjnová výzva ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evelin, stihnes - http://www.mall.cz/damske-znackove-tasky-kabelky/anna-smith-a4028-aw14

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. no, dělá, jako bych ji nedala nažrat! se tam courá a čmuchá... přitom doma si vybírá a i kapsičky, tu budu, tu nebudu... tujsem mela včera, tak dneska ti ji nesnim...

      Vymazat
  6. Poslední fotky pobavily. No jo, ne každý nahodí pohled padlé laně a ladně stojí jako socha. To je asi dobře, protože takoví lidé by mě děsili... :D
    Kabelka se mi moc zalíbila, o šátcích ani nemluvě, to je moje... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. což o to, já bych se k tomu pohledu možná i dopracovala, ale nebyl čas :D to už jsem bystřila a startovala pro kočku :D šátky, to je moje slabina!

      Vymazat
  7. a odkud je kabelka? :) jinak pěkné radosti sis udělala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kabelku jsem koupila u nás v jednom krejčovství :D tam jsem ji nečekala :) ale dá se koupit i zde a to dokonce ve 3 barvách -- http://www.mall.cz/damske-znackove-tasky-kabelky/anna-smith-a4028-aw14

      Vymazat
  8. Náhodou modelkovské fotky jsou boží a zábavné.Nu a tak by to mělo být.Jinak moc pěkné věci jsi nakoupila...já už taky vymýšlím vánoční překvápka.Nemám ráda nechávat to na poslední chvíli.Přeji krásný podzim...ať je dlouhý,barevný a teplý...

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, moc ti to sluší :). Nejvíc se mi líbí to .. šedé pletené, co máš přes tričko. Asi pončo, pléd? Nevím, jak se tomu nadává :).
    A aromalapičkavypadá kouzelně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi je to pončo a taky se mi líbí, jen se nějak po vyprání zkrátilo :(

      Vymazat
  10. Ty boty vypadají pohodlně, sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  11. Jejda to jsem se nasmala, super! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkné nákupy :). Ať slouží botky, já mám od této značky z loňska kozačky a těším se, až je letos vytáhnu.

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty