čtvrtek 7. srpna 2014

spotřebováno za červenec

přeji krásný den,

už hrozně dlouho jsem neměla žádný článek o spotřebovaných produktech. Já si většinou obaly ani neschovávám, nechci, aby se někde válely, ale tentokrát se tak nějak zadařilo a článek by se mohlo podařit napsat :)




Rozmarýnová květová voda - tak nějak jsem neměla pocit, že by měla nějaké účinky, byla skvělá na osvěžení, navíc krásně voněla, to nepopírám! I balení je pěkné, sklo mám ráda, i když do kabelky je to moc těžké, nepraktické. Ale že bych po ní krásněla nebo cosi takového, to jsem nepozorovala :) Kdyby stála 40Kč, tak neváhám, ale 50ml za cca 100Kč se mi zdá trochu zbytečně moc. I když nikdy neříkej nikdy, třeba mě zase jednou popadne neodolatelná touha po rozmarýně :)

Meruňkový peeling od Oriflame - tuším, že jsem ho dostala od kamarádky, protože miluju meruňkové vůně a kromě té vůně na něm nebylo bohužel nic zvláštního, nebyl hrubý, vlastně mi ničím nevadil, ale měla jsem takový asi ničím nepodložený pocit, že mi ni nedává, že nemá žádnou připadnou hodnotu... takže znovu pořizovat nebudu!
 
Kokosová voda - je to láska, už mám další balení, jen nevím, kde koupím další, když Karolína zavře obchod... nechce se mi objednávat z Ameriky, nějak to nemám ráda, ale asi se budu muset přemoct...  Popravdě řečeno si stále nejsem jistá, zda to má nějaký měřitelný efekt, ale já ho prostě miluju, voní mi, ta mlha je nejjemnější, jakou jsem zatím vyzkoušela, odstraňuje napětí pokožky, to zase jo! Vodou mimo jiné ředím masky.
 
Tarika akné - je moji stálicí, kupuji opakovaně a i nadále budu. Rozhodně mi pomáhá, i když pokud to přeženu, tak jsem vysušenější a loupou se mi zbytky neplechot. Člověk s ní musí lehce opatrně a nepřehánět to, hydratovat.
 
Čistící gel Bioderma Sébium - nemám mu co vytknout, pěkně čistil, nezhoršoval akné, v akci 500ml za cenu  200ml byl vlastně za hubičku. Dám si chvíli pauzu a pokud se mi zázračně nepřestane tvořit akné, tak ho koupím patrně znovu, počkám samozřejmě opět na akci :)
 
Rexona - voní, funguje, nedráždí, je to tutovka, střídám různé vůně, tato byla docela sladká, ale nebyla špatná
 
Mýdlo na ruce - úžasně voňavé, jemné, krémové, přírodní, poměr cena/výkon je skvostná! Oba ho s přítelem máme moc rádi a kupujeme opakovaně a střídáme modré s červeným.  Teď právě máme v koupelně červenou variantu.
 
Zázvorové mýdlo od The Body Shop - koupila jsem ve vánočním výprodeji z Anglie za hubičku, protože miluju tu zázvorovou perníčkovou řadu - "vyliž mi polevu :)" Brala jsem ho s sebou na dovolenou a dopotřebovali jsme ho pak doma. Dokonce i partner s ním byl spokojený a vůně ho zaujala. Jinak asi žádnou přidanou hodnotu nečekejte, je to zkrátka o té vůni. Ale pokud ho seženu zase ve výprodeji, tak po něm určitě sáhnu.
 
Čistící pásky na nos - od té doby, co jsem je vyzkoušela, tak jsou moji stálicí, čistí mi opravdu naprosto spolehlivě. Hodlám kupovat i nadále!
 
Lily lolo - vzorek matujícího minerálního pudru - bez barvy a bez zápachu, tudíž ideální pudr. Podle vzorku se zdál fajn, zatím nebudu pořizovat, protože pudrů mám na pár let dopředu plno a nevím, který spotřebovat dřív. Ale budu na něj myslet a třeba se na něj taky jednoho krásného jarního dne dostane řada :)
 
No, tak to by bylo pro dnešek všechno, dejte mi vědět, jestli vás některý z produktů zaujal a jestli s některým z nich máte nějakou zkušenost.
 
Mějte se krásně a užijte si nadcházející víkend! Meduňka
 
 
 
 
 

8 komentářů:

  1. Na zaklade tvojich clankov som si kupila Tariku a som s nou spokojna. Zaujal ma kokosovy toner a cistiace pasiky na nos. Tie si kupim na skusku.
    Aj ja zboznujem merunkovu vonu. Mohla by si mi prosim poradit nejaku kozmetiku s touto vonou? Dakujem. Dlhodobo pouzivam merunkovy peeling od Alverde. Ten je skvely. Skoda, ze Alverde nevyraba aj sprchac a telove maslo s touto vonou. To by bolo uzasne ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Me jsi nalakala na ty cistici pasky na nos, jinak s Rexonou jsem taky spokojena :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som doteraz používala čistiace pásiky na nos od NIVEA a ESSENCE a som s nimi celkom spokojná ale tieto musím vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja som kalsik..mam rada NIVEA...ale asi vyskusam to co odporucas :)

    OdpovědětVymazat
  5. holky, já neznám NIVEU, tak ji vyzkouším, když ji doporučujete :) ať se něco přiučím!

    OdpovědětVymazat
  6. No já si taky dělala zálusk na ten toner...moc mě mrzí,že shop už nebude,byly tam celkem zajímavý věci..Nature Sibericu jsem teď taky zakoupila pár produktů,tak jsem zvědavá,hlavně na tu vlasovou řadu s rakytníkem a peeling...

    OdpovědětVymazat
  7. Ta kokosová voda mi zaujala asi nejvíc! :-) jinak s žádným z výrobků zkušenost nemám, i když je léto, tak se potýkám spíš e suchou pletí a jejím šupinkovatěním..

    OdpovědětVymazat
  8. Biodermu Sébium Gel Moussant používám už opravdu hodně let a nedám na ni dopustit. :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty