úterý 18. března 2014

nejen kosmetické novinky za březen

krásný  den všem,

chci všem moc poděkovat za krásná slova, kterých se mi dostalo pod včerejším článkem. Ozvaly se mi čtenářky, které mi nikdy nepsaly a hrozně moc mě to potěšilo, stejně tak to, že si někdo podle mých rad vyrábí lektvary :) To má pak člověk zase pocit, že to "snažení" za něco stojí, že to není jen zahozený a promarněný čas. Moc vám za to všem děkuji :)
 
Něco vám prozradím, moc ráda si kupuju novou kosmetiku a nové hadříky. Dřív jsem moc ráda kupovala i kytky, ale nemám je už kam dávat, navíc Míša je docela obstojně ničila, kdo je milovníkem koček, tak pochopí :) Takže kytky jsem odbourala, tedy pořizuji minimálně.... ale o to vlastně vůbec nejde. Chtěla jsem jen říct, že ačkoli ráda kupuji nové věci, vlastně nemám ráda změny, vyloženě je nesnáším, nechci, buší mi z nich srdce a stahuje se žaludek. Poslední dobou těch změn kolem mě bylo nějak moc - rozvod (nikoli můj), několik těhotenství, zavřeli mi oblíbenou kavárnu, zrušili květinářství, přestavěli prodejnu obuvi, změnili vzhled FB, teď čekám na přerod Sparu v Alberta.... doufám, že tam zachovají moji nedělní snídaňovou kavárnu, jinak už fakt nevím.... o nemocech se nebudu raději ani zmiňovat.... každej den nějaká nová změna a mně se to opravdu, ale opravdu nelíbí. Nejde ani o to, jestli jsou to změny k horšímu nebo k lepšímu, prostě jsou to změny a ty já nerada! Máte to taky tak??? Dá se s tím nějak bojovat? Pokud tu má někdo solidní psychologický základ, tak mě může poučit, čím je můj stav způsobem. Sama o sobě říkám, že jsem tak trochu autista :) Ale asi je to jen silný konzervatismus, nesnáším chaos, miluju řád a tradice a zvykové právo :)
 
Ale k věci -  ukážu vám pár novinek, které jsem si pořídila s chutí a bez trvalých psychických následků :)
 
 
Na Vánoce jsem dostala poukaz do parfumerie Fann, kam se dostanu jednou za uherský rok a tak trochu jsem se obávala, že ji nestihnu uplatnit včas. Mrzelo mě, že byl poukaz omezen i na značky, takže jsem si nemohla vybrat dle libosti... navíc 500,- do Fannu tedy nic moc .... nakonec jsem vybrala Lumene kosmetiku, která byla jediná cenově přijatelná.... fakt se mi nechtělo kupovat něco za 1200,- a doplácet to... hlavně proto, že jsem nic nepotřebovala. Tuto řadu jsem taky nepotřebovala, protože čistící gel jsem nedávno koupila od Biodermy, krémů mám několik a místo pleťové vody mám půl litru Jarische.... ale na druhou stranu, ono to chvíli vydrží :)
 

Slevu v Hairbeauty jsem taky nemohla nechat jen tak bez povšimnutí a tak jsem vybrala několik tekutých mýdel na ruce, které mám ještě v práci v krabici, dál pak kaviárový liftingový krém pro mamku a pro sebe noční krém na mastnou pleť a konjac houbičku na čistění pleti.  Ten krém jsem včera zkoušela poprvé a byl velice příjemný, lehoučký, nezatížil, krásně voněl, krásně se vstřebával... myslím, že budu spokojená! Na houbičku jsem zvědavá, někdo si ji chválí, někdo neviděl změnu... tak uvidíme, do kterého tábora se přidám já.



Tenhle jarní šátek a deštník jsem v katalogu Oriflamu nemohla nechat. Jsou na něm ptáčci a lístečky a tak :) Jen se tak trochu bojím, že mi zase Pilot řekne, že je to výstřední, já totiž nosím na 90% jen jednobarevné věci, žádné vzory, obrázky.... a on je pak z těch vzorovaných oblečků celý paf a nesvůj :)


Obrovskou radost mám z tohoto BRTC Blemeish Recover Balm, který slibuje dokonalou kamufláž nedostatků pleti, dokonalé krytí, redukci kožních problémů, podráždění. Po 3 týdnech by mělo dokonce dojít k redukci výskytu akné o 67%.  Zatím mohu říci, že barevně mi sedí, na pleti se mi moc líbí, není extra matující, rozhodně musím přepudrovávat během dne a nebo odsávat mastnotu papírky, ale pleť má takový jako šmrnc, šťávu nebo jak to říct. Neobvyklá je i jeho vůně - velice silně voní po tea tree oleji nebo čemsi podobném. Já takové ty výrazné smrady ráda a navíc mám pocit, že mi to prospívá, že to musí být zaručeně léčivé, takže to bude mít i placebo efekt! :)






Po lehčím rozetření vypadá tmavě, ale zdání klame :)


BB se po chvíli dokonale přizpůsobí odstínu pleti a nemáte mu co vytknout!

 
 
Tak to jsou moje novinky z měsíce března, které mě potěšily a těším se, až je všechny vyzkouším a budu krásná jak obrázek a budu mít tvářičku jak broskvičku a dětskou prdelku :) (samozřejmě bez těch osypek pod plenkou) :D
 
Mějte se krááááásně a moc se na vás těším příště.
 
Meduňka
 
 
 

11 komentářů:

  1. Taky nemám ráda novinky a změny, je pro mě strašně náročné se jim přizpůsobovat, ale co už člověk nadělá. :)
    Krásné novinky, nejvíc se mi líbí deštník, a vůbec mi nepřipadá výstřední. Já mám teď nudný celofialový a chybí mi mít nad hlavou něco veselého. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten šátek je úžasný! Já chodím taky většinou jednobarevná a právě proto tyhle šátky miluju, krásně oblečení obzvláštní!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné věcičky, mě nejvíc zaujala lumene kosmetika :)

    OdpovědětVymazat
  4. Autistů je nás víc :-D. Já jsem si to užila v lednu a v únoru (stěhování, státnice atd.), teď nechci dlouho žádné změny. Ale asi se mi nepoštěstí. Hezké novinky sis pořídila, já jsem si zatím koupila pouze sprchový gel a deodorant Bourjois (můžeš se podívat na moji fb stránce). A facebook mi taky změnili a taky mě to štve!

    OdpovědětVymazat
  5. Taky nemám ráda změny :)) vždycky se ze všeho strašně nervuji. Třeba teď dělám autoškolu a před každou jízdou jsem vynervovaná jak blázen :)

    OdpovědětVymazat
  6. Žádné změny a překvapení. Hezky všechno postaru :)
    Těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  7. Drive jsem zmeny vitala, tedy jen ty k lepsimu, ale s vekem se to jaksi zmenilo a nedelaji mi vubec dobre....asi fakt babkovatim :-). Satecek moc hezkej....jelikozbi ja chodim jednobarevne...max. dvou. doladuji doplnky jako jsou vyrazne satky a sperky. Novy FB se mi zatim vyhyba, ale iluze si nedelam :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Do fannu taky moc nechodím, tak nevím co bych vybrala :-) Ale ten oriflame šátek je super!! No, se změnami to mám podobně a zrovna jich pár zažívám a mám z toho celkem úzkostné stavy, já si prostě ráda zvyknu na stereotyp a změny jsou pro mě šok..

    OdpovědětVymazat
  9. S tými zmenami si ma potešila, až na to, že ja nie som konzerva. Teda aspoň dúfam. Niekedy mám obdobia, že by som prijala zmeny, ale potom keď prídu také, na ktoré nie som pripravená a nepáčia sa mi, tak som z nich "vykoľajená". Ale som rada, že v tom nie som sama. A inak niektoré zmeny ma vedia poriadne nas...ť. Napríklad teraz som objavila zaujímavú drogerku a oni ju týždeň nato zrušia alebo presťahujú. Ešte neviem a podobné volovinky, čo ma vedia vytočiť a pritom sú to nepodstatnosti pre niekoho.
    Tá šatka aj dáždnik sa mi páčia, ale nevedela by som si to na sebe predstaviť.

    OdpovědětVymazat
  10. hele, každej jsme tak trochu autista ;) (ale mně třeba nevaděj změny k lepšímu ... :D)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc všem děkuji za komentáře, jsem ráda, že v tom nejsem sama a že bychom poskládaly i autistickou třídu :)
    Mooro, na ty změny k lepšímu si zvykám rychle :D zejména pokud by to bylo vyšší finanční ohodnocení, to bych se nebránila :D

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty