sobota 30. listopadu 2013

Co na výlet přes noc?

ahojte,

tak dneska si válím šunky v autobuse směr Drážďany nebo se procházím po trzích a kochám se adventní výzdobou města. A víte co, možná se tam někde potkám s Mínou (Mína a Bru) :) To by bylo moc príííma :) Loni jsem takto po haluzi viděla v Salzburgu Luc, ale jen viděla, protože jsme právě odjížděli domů....
 
No a protože na programu zájezdu nejsou jen Drážďany, ale také nedělní Karlštejn, budeme 1 noc spát mimo domov - v Praze. No a co jsem si zabalila do kufříčku?
 
Zbrusu nové pyžáááámko, které jsem ulovila v běhu cestou ze semináře na nádraží. Moc jsem si přála vánoční domácí oděv či pyžamo, něco vyloženě americky kýčovitého! No a podařilo se a jsem nadšená. Materiál je jemňoučký, teploučký, což mám ráda, protože jsem hodně zimomřivá... no a ten motiv, ten fakt kýčovitej až až :) Navíc sleva 30%, no neberte to!
 
Co se týče kosmetiky, tak to nehrotím, pořídila jsem si testovací sadu na aknózní pleť, která je jako dělaná na cestování, takže jsem ji do kufříku přihodila. Stejně tak i další minibalení kosmetiky na tělo a vlasy. Člověk toho na 1 noc zase tak moc nepotřebuje, že.... Do kabelky přihodím minerální makeup, řasenku, tužku na oči, balzám na rty a atomizér s parfémem a budu připravena opravdu na vše.
 



 
Tak jak se vám líbí můj nový sobí kamarád? :) Máte taky rádi kýčovité vánoční zboží,  osvětlené ulice, balkony, okna atd.?
Já doufám, že až se vrátím, tak už bude svítit i můj balkón! A jestli ne, tak ať si mě Pilot nepřeje :)
 
Přeji klidný víkend plný pohody. Meduňka

8 komentářů:

  1. Ježiši, to pyžámko je boží!!! Taky chci!!! :-) Užij si výlet :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A u nás to pyžamo mají už jen v malým :-( Ach jo :-(

      Vymazat
  2. Tak pěkný výlet přeju. :) Pyžamo je roztomilé, taky by se mi líbilo... :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem velký milovník Vánoc! Pyžámko je boží, ale já nikdy nenosím tahle dvoudílná pyžama, většinou si koupím jen kalhoty a k nim nějaké obyčejné tílko, přijde mi to až moc sladěné a divné :D

    OdpovědětVymazat
  4. sob nejvíc! :D
    a miluju veškerej vánoční kýč, o tom žádná

    OdpovědětVymazat
  5. prej ať si mě nepřeje :) moc pěkný pýžamo!

    OdpovědětVymazat
  6. pyžamko mám stejné (teda ježíšek ho pro mne má, ale pš :D)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty