pátek 19. října 2012

z ciziny :D

ahojte, dneska to bude jen taková rychlovčička rychlá.... včera mi moje kolegyně a kamarádka (2v1) přivezla z cest nějaké dárky a pár věciček, které jsem si u ní objednala. Nákup pořídila na Ukrajině a ještě jsem zapomněla vyfotit papírové kapesníky, jejichž krabice vypadá jako hroch :) opravdu povedená vychytávka :) Určitě by se vám líbila :)


Pivo s medvědem a Palmolive jsem dostala jako dárek, zbytek mě vyšel na cca 90,- Kč, což je pěkný nákup, nemyslíte?
Jsem zvědavá na ta ovocná piva. Přivezla jsem si v létě z Belgie malinová piva (nealkoholická, takže vlastně takové malinovky) a moc mi chutnala, takže jsem zvědavá na tento zlatavý mok :)
Co se týče pokojové vůně, tak tu jsem zatím nezkoušela,ale ten palmolive peeling jsem hned musela vyzkoušet a je bezvadnej!!!






Jsem moc moc šťastná, že mám takovou hodnou a ochotnou kamarádku. Kromě toho, že umí vozit pěkné dárky, tak je s ní taky ukrutná švanda, sedíme spolu v kanceláři, dřeme jako koně a u toho se náramně dobře bavíme! A tak jsem prostě ráda, že tam je a moc si ji vážím!

Mějte pěkný den, ať vám ten páteční den rychle uteče a je tu brzy víkend!

Meduňka

5 komentářů:

  1. Je fajn mít výborné kamarády, pěkné dárečky :)
    Tenhle kokosovo - jojobový Spa Pamolive jsem u nás neviděla,ale možná špatně koukám.
    Ráda bych všechny pozvala na http://tuttobenecz.blogspot.cz/2012/10/giveaway-bene-beauty-box-tutto-gurman.html
    Kdo má chuť, může přijít k nějakému dárečku:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jůůůů, za 90kč je to perfektní nákup a je moc milé a hlavně skvělé mít kamarádku a kolegyni v jednom, aspoň to v té práci nevypadá všechno tak černě! A o to dokonalejší tato kamarádka je, že vozí dokonalé dárečky ;-)! Těším se na recenzi an kokosový peeling, začínám být na kokosu závislá :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak takovéhle kamarádky jsou,jak se říká k nezaplacení...udělají vám radost a ještě je s nimi legrace...Ten sprcháč vypadá skvěle,já jak slyším peeling,tak se mi rozšiřují zorničky:-D Ale bála bych se ho vzít,neboť ten bílý medvěd z piva na mě dost zle zírá..

    OdpovědětVymazat
  4. jéé tak to by se mi taky líbilo! :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty