úterý 23. října 2012

radost až na kost :)

pěkný večer všem, dnes jsem měla docela úspěšný den, začínám si pomalu myslet, že se mi snad v práci bude nakonec dařit a budu mít radost z dobře odvedené práce. Měla jsem kontrolu a s výsledkem jsem spokojena, i když stále je co zlepšovat :)
 
Po práci jsem si skočila s mamkou na kafíčko a dortík a pak už jsem se těšila domů na poštu, samozřejmě jako spousta z vás jsem čekala senzabox, navíc taky zásilku z fléru. Balíčku z fléru jsem se bohužel nedočkala, čekal mě jen lístek na poštu :( senzabox ale dorazil! Navíc mi sousedka donesla ještě balíček z Koreje, který jsem též očekávala a radostně se při jeho rozbalování tetelila :)
 
A co, že mi to paní sousedka donesla?
 



 
2x BBčko na mastnější typ pleti a jako dárek regenerační masku na všechny typy pleti se slimáčím slizem :) Už se moc těším, jaká ta BBčka budou. S produkty Holika Holika zatím nemám zkušenost... tak se těšte na recenze! Každopádně balením jsem nadšená, jsou roztomilá a pěkně vyvedená. Zvlášť Baby Bloom je roztomilý - na fotce to není vidět, ale balení je celé takové perleťově růžové, dívčí, optimistické :)
No a Petit BB s kočičkou není třeba komentovat, cokoli s kočičkou je totiž cool, kdybyste to nevěděli :)
 
Co se týče Senzaboxu, určitě už všichni víte, co je jeho obsahem, ale fotku vám přesto vložím (co kdyby třeba náhodou.....)
 
 
 
Obsah senzaboxu byl pro mě překvapením, protože jsem si zakázala podívat na net.... chtěla jsem být překvapená a taky jsem byla :) obsah je docela fajn, jen
  • miniaturky od Loccitane mi připadají opravdu hodně miniaturní, přestavovala bych si ty krémy alespoň 10 ml.
  • Deodorant mě hodně zaujal, nikdy jsem o něm nečetla, takže zde senzabox určitě zafungoval jak měl a plní účel.
  • Báze od Dermacolu není sice novinka, ale je to osvědčený produkt, nečekala bych, že bude potřebovat propagovat tímto způsobem. Bázi jsem měla, nebyla jsem z ní úplně nadšená, ale určitě ji zkusím znovu a třeba budu překvapená....
  • Tužka na oči bude fajn, brala bych sice spíš šedou než černou variantu, ale pořád lepší než verze  olivová :)
  • Mandlovým krémem jsem si hned namazala xichtík po koupání a zdá se býti velice příjemným, tak uvidíme, jak se bude jevit po delší době používání....
Mějte krásný zbytek večera a já už se těším do postele :)
 
Meduňka
 

17 komentářů:

  1. Jééé, ten balíček z Korei závidím :)
    stars-by-lucy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ten BB s kočičkou má až nesnesitelně roztomilý obal! :D
    Gratuluji a tiše tak trochu závidím. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, já se moc těším na recenze BB:)

    OdpovědětVymazat
  4. Holika holika poznám, tak sa veľmi teším na recenzie :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě by zajímalo, jak získávají ten slimáčí sliz :-O

    OdpovědětVymazat
  6. Na recenze se doopravdy těším, šup sem s nimi! Tahle BBčka mě vážně zajímají. A velice oceňuju, žes jako úvodní fotku nedala právě Senzabox, anžto ho vidím všude kolem - během rána jen letmo tak na 10 blozích!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  7. dúfam, že urobíš recenziu na mandľový krém, na ten som naozaj zvedavá :)

    OdpovědětVymazat
  8. Boží výrobky! Taky bych takovou sousedku brala. Všemi deseti. Bych jí snad i boty zarovnávala v botníku. Není holt na sousedské vztahy:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten modrý BB má tak úžasný obal! Taky mám úžasně hodné sousedy, který mi nechávají balíčky, ale mám podezření na jednu novou holku trochu starší než já, že mi ukradla Elle.

    OdpovědětVymazat
  10. Zrovna včera mi Baby bloom došel taky, a jsem nadšená, neni ani našedlý.Vypadá moc hezky,sice nic nezakryje, ale s tím jsem počítala.Přepudrovávat nemusím, možná ani nechci, aby vypadal pořád tak hezky.Jenom mě naštvala pošta, protože balíček byl na poště od 11.10., málem ho vrátili zpět, oznámení žádné.Když jsem se byla na poště minulý týden ptát, tak mi ho zapřeli.Včera mi to nedalo a vyhádali jsme, ať ho najdou a našli- Prý je to ale moje starost, oni prý o to evidenci nemají, je to jen obyčejná zásilka, kterou mi nemusí oznamovat.Tak tomu fakt nerozumím.Petra

    OdpovědětVymazat
  11. Už sa neviem dočkať všetkých recenzií :-)
    www.anita-sblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. teším sa na BB recenzie a SB je perfekto

    OdpovědětVymazat
  13. Ten kočičkový BB cream mám, i jeho oranžovou Essential verzi, na kterou už mám napsanou recenzi a připravenou na zveřejnění tuším na pátek. Jsou super, oba, tak jsem zvědavá, zda ti bude také vyhovovat, budu se na tvůj příspěvek moc těšit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oj, tak to já se zase moc těším na tu tvou recenzi, abych věděla, nač se těšit! :)

      Vymazat
  14. paní sousedka má optiku a když si jdeme koupit nové sluneční brýle, tak nám vždy nabalí půl obchodu na víkend domů, abychom mohly s mamkou zkoušet :) je fakt moc hodná!

    OdpovědětVymazat
  15. Produkty s kočičkama jsou všechny vždycky super:) Ale neměla bych odvahu tahle BB zkoušet, kdyby to neudělal někdo přede mnou, tak se budu těšit na recenze!:) A k tomu deodorantu: dostala jsem ho někdy zadarmo k čemusi. A žádný zázrak to fakt není:( Ale třeba budeš mít štěstí a na Tobě zafunguje. Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, tak to já vyzkouším kde co a ráda :) přinejhorším to pošlu dál :)

      Vymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty