neděle 14. října 2012

novinky na podzim

krásný nedělní den všem, tak jsem bojovala ze všech sil, nicméně virus byl silnější a totálně mě skolil. Ležím doma v horečkách, blouzním, jsem líná si dokonce dojít umýt a namazat obličej, což tedy je můj vrchol lenosti, tudíž jsem byla i moc líná na to, abych se chopila notebooku a vyplodila nějakou inteligentní, alespoň lehce čtivou recenzi či cosi podobného. Dnes mě však z postele vytáhlo sluníčko. Svítí mi do jídelny velkým balkónovým oknem a to tak mohutně, že celý pokoj svítí a magicky mě přitahoval a vábil k tomu, abych se posadila se strojem ke stolu a nechala si slunce svítit do obličeje a chytala jeho pozitivní energii.....a tak jsem poslechla hlas přírody a abych se u toho chytání té energie nenudila a neflákala, rozhodla jsem se napsat pár řádků a připravit recenzi na příští týden.
 
Takže v první řadě vám ukážu svoje nové podzimní kousky - kabelku a náušnice. No, je to tak, tento měsíc jsem asi utratila víc, než jsem vydělala.....no, abych nekecala, tak dramatické to nebylo,ale rozhodně jsem se rozšoupla :) Když mě ty nákupy dokáží tak uklidnit a udělat mi takovou radost...nooo a tak když jdu z práce celá znechucená a otrávena lidmi, musím si pořídit něco, co by ten den výrazně vylepšilo, to snad musí každý pochopit :)
 
 


 
 
Kabelku jsem si koupila vlastně už dřív, ale neměla jsem ji zatím tu čest nosit. Přiznám se, že tuto barvu zatím nemám ve svém šatníku, je pro můj styl velice netypická, takže jsem ji neměla s čím kombinovat. Nechala jsem si tedy k ní vyrobit náušnice, které by barevně korespondovaly a odrážely v sobě podzim, myslím, že je tato kombinace pěkná. Příští týden si zajdu koupit nějakou pěknou hořčicovou vlnu a za dlouhých podzimních večerů si upletu ještě šálku, kterou bych pak outfitky vyladila!
Jinak kabelka je naprosto obyčejná, stála asi necelých 500,- Kč, ale něčím mě prostě přitahovala, nedokážu vůbec definovat, co se mi na ní tak líbí, protože je tvarově úplně jiná, než moje ostatní kabelky a i tou barvou je opravdu netypická.
 
Náušnice jsem objevila na fleru a nechala si je pak udělat od šikovné paní projejkyně přesně dle mých požadavků. Od této prodejkyně už mám troje náušnice a vždy naprostá spokojenost, jsou krásné, barevné, originální! Navíc je s prodejkyní skvělá domluva, opravdu sympatická ženská! Chválím! Tak se zkuste mrknout a něco pěkného si pořídit :)
 
Na chladné dny jsem už vybavena také novou bundičkou, která je velice lehká a přitom teplá. Líbilo se mi, že má velice příjemnou barvu. Na fotkách to není tak vidět, ale materiál má takový jemný lesk a vypadá krásně. Hodně lidí nosí v zimě tmavé barvy a to já nerada, takže jsem ráda, že jsem sehnala tuto bundičku.
 
 
Uvědomuju si, že takových bund jsou asi plné obchody,ale u nás ve městě moc obchodů není a já nesnáším nákupy ve velkých městech a obchoďácích, nechci kvůli oblečení obětovat celý den, vypravit např. do Brna a courat tam po Vaňkovce nebo Olympii, ono by mě to asi zabilo!!! Proto taková radost z toho, že jsem v našich 3 obchodech sehnala bundu přesně dle mých představ. (kdyby měla flitry, tak bych byla ještě raději, minulé sezóny jsem nosila bundičku prošitou a pošitou flitříky, která je opravdu elegantní, má obrovský límec, no celá je suprová, byla však v jiné cenové relaci....)
 
Tak to by mohlo pro dnešek stačit, musím se jít podívat na doktora Přemka Podlahu, protože jsem mu věrná už od dětství...no v telecích letech jsem ho nesledovala,ale takových 20 let ho sleduju určitě :) Pak si musím jít sundat gellak a udělat nový, protože už ho mám 14 dní a začínám si ho v posteli nudou odlupovat.... ruce bych si měla urazit! A pak budu přemýšlet o tom, jaké pleťové tonikum si pořídit, neb v tomto sortimentu se příliš nevyznám. Pokud byste mi milé dámy chtěly poradit vhodné tonikum pro problematickou pleť (poslední dobou se mi osypává a krupičkuje čelo), budu jen a jen ráda!
 
Přeji vám všem krásný den, běžte někam na procházku, dokud tak krásně svítí sluníčko, vyražte do přírody, na zahrádky nebo do kavárny a užívejte volno!
 
Meduňka
 

22 komentářů:

  1. Moc se mi líbí ty naušnice na kabelce :)
    A bunda je taky moc hezká, jaká to je značka? Madonna? Kfe se dá koupit? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, bundička je od Madonny, odkaz na seznam obchodů přikládám
      http://www.madonna-fashion.eu/stores.php

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. děkuji :) měli ji ještě v několika jiných barvách - křiklavě oranžové, červené, černé, ale nějak to nebylo ono...

      Vymazat
  3. Kabelka je na podzim přímo úžasná a bundička se mi taky líbí! Jinak mě ta nemoc taky položila a cestování spojené s promocí mě dorazilo, takže teď se snažím to do pondělka vykurýrovat, abych mohla do školy a navíc mám ještě imatrikulaci, taková blbost:( Tak ti přeju ať se rychle uzdravíš!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se musím uzdravit do zítra, do práce prostě musím! I tobě brzké vyzdravění!

      Vymazat
  4. Vše je moc krásné, ale náušnice mě, jakožto milovnici bižu, totálně dostaly :))

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych brala všechno. Ještě minulý rok jsem považovala hnědé boty a kabelky za vrchol nevkusu, ale teď se mi líbí i víc než klasické černé, asi fakt stárnu :D Náušničky jsou krásné, na fleru taky moc ráda nakupuju, konkrétně od http://www.fler.cz/marketa-d . U ní si zase ujíždím na náhrdelnících. A bundička je úplně úžasná, ale jediné co mi na těchto bundách vadí, je pásek. Si potom připadám strašně těhotně :/

    Přeju brzké uzdravení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je zajímavé, hnědá mi nevkusná nepřipadala nikdy, i když jsem z 90%ti procent nosila též spíš černé boty a kabelky.

      Vymazat
  6. já taky nakupuju, abych relaxovala od práce a blbých lidí. pořád si říkám, že je to lepší, jak se cpát čokoládou, i když asi ne levnější:-))
    já bych chtěla hlavně tu jídelnu a to velké balkónové okno a to sluníčko, co by mi tam svítilo. To by mě taky vytáhlo z pelechu:-)) ale já nic z toho nemám a tak užívám neděli ležmo:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, já jídelnu mám, ale nevařím a jíme u televize, takže ji nepoužívám. Původně to měl být obývák spojeny s kuchyni, pak jsem koupila taťkovi kulečník na vánoce a umístila jsem jej do této nevyužité místnosti, takže z ní byla kulečníková herna....tatka s brachou ke me chodili kazdy den hrat a to nekolik let.... vloni se bracha odstehovat a bylo po hrani...ale kulecniku mi bylo lito, tak jsem na nej jen nechala udelat desku a pouzivam jej jako stul, tak vznikla jidelna :) chodim si do ni sednout, když svítí slunko, brouzdam po netu nebo si delam neco do prace. Je to hodne prijemna zalezitost...

      Vymazat
  7. Téda, ta bunda je fakt hezká :)
    Jinak já teď používám tonikum Special od Dr. Hauschky a zatím se mi zdá dobré, ale asi to chce používat celou řadu, né jen to tonikum no :)

    OdpovědětVymazat
  8. mě se moc líbí ta kabelka, je správně podzimní a ty náušničky ji skvěle doplnily :-). já se chystám na nákupy zítra, tak snad něco pěkného taky ulovím. přeji brzké uzdravení.

    OdpovědětVymazat
  9. Myslím, že ta kabelka je dokonale podzimní a náušničky k ní pasují jedna báseň, palec nahoru! Brzy se uzdrav kočenko, ať máš energii a sílu a nervy na pracovní maraton!

    OdpovědětVymazat
  10. Ta bundička je skvělá! A kabelka sice není barevně pro mě, ale musím uznat, že na podzim bude určitě báječná :)Jinak na problematickou pleť používám momentálně tonikum od Ryoru z řady Aknestop: http://stars-by-lucy.blogspot.cz/2012/09/bylinne-tonikum-na-problematickou-plet.html nebo hřebíčkové pleťové tonikum od Hadka: http://www.karelhadek.eu/cs/eshop/detail/?id=140.
    Brzy se udrav! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc za milý komentář! hřebíčkové tonikum od hádka jsem též dlouho používala, pak jsem si začala sama dělat hřebíčkového jarise a ten byl též skvělý, tak možná bych se mohla k tomu zase vrátit :)

      Vymazat
  11. Barva tašky je skvělá. a vůbec bych k ní neladila další doplňky. Ať je hezky sólo, to potom vynikne!

    OdpovědětVymazat
  12. Ta kabelka je moc pěkná! Má super tvar i barvu a myslím, že stačí, když k ní budeš mít něco dohněda ani to nemusí být ve stejném odstínu. A ty náušnice jsou super a originální! Klidně bych si něco podobného na uši vzala taky! Mně se líbí třeba na zimu malé vánoční ozdůbky. S těmi jednou přišla kamarádka a mě to strašně zaujalo!

    OdpovědětVymazat
  13. Ta bunda je parádní, ta musí tak krásně hřát X333

    OdpovědětVymazat
  14. ja som si najprv myslela, že to sú listy a nie náušnice:D

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty