pondělí 22. října 2012

avon řasenka

pěkný den,
konečně jsem se dokopala k tomu, abych zrecenzovala novou řasenku od avonu. Už ji mám nějaký ten pátek, ale nebyla jsem toho schopná, bo je mi hrozně nesympatická a prostě se mi do toho nechtělo... nicméně se pokusím být objektivní.





Tato řasenka slibuje super délku i objem, oči mají být až o 20% větší.... a to díky unikátnímu vějířovitému kartáčku. Na řasenku jsem četla na internetu docela dobré recenze, což dost dobře nechápu, protože já z ní nadšená rozhodně nejsem. A moje argumenty?
 
Kartáček je velice zvláštní, připomíná mi jakýsi polní stroj na kypření ornice... je hrozně tvrdý, špatně se mi s ním pracuje a nebo je možná kartáček tak rafinovaný, že já obyčejná prostá žena z lidu jsem nepochopila jeho unikátnost a geniálnost a prostě to s ním neumím....na řasy si hned nanesu hafo barvy a ať se snažím jak se snažím ji po řasách rovnoměrně prostřít, nejde mi to a s každým dalším pokusem o rozčesání vypadám hůř a hůř :) Po aplikaci tedy  vypadám, že mám řas o něco méně, než před líčením, což rozhodně není můj cíl :) Navíc mám pocit, že jsou řasy strašně tvrdé, neohebné, těžké, nevím, jak to popsat. Dramaticky rozhodně nevypadám, drama je pro mě to nanášení, u kterého se pravidelně vztekám a pokouší se o mě mrtvice..
 
zdroj: www.zahrada-obchod.cz
 
 
Navíc si při líčení vždy neuvěřitelně zasviním celé víčko a oční okolí a musím vatovou tyčinkou a odličovačem opravovat... V poslední řadě mi taky do oka nepadl její design, připadá mi taková moc barevná, kolotočářská nebo děcká, prostě nic pro dámy jako jsme my! (já a vy)
 
 
 
Co tedy musím uznat, že se řasenka dobře drží, neopadává, neobtiskává se... dobře se umývá a odličuje.... tato pozitiva však rozhodně můj názor a znovu si ji určitě nepořídím.
 
A jaký máte vy vztah k těmto převratným kartáčkům???
 
pěkný den, Meduňka

17 komentářů:

  1. Hihi, já zrovna taky chystám recenzi na tuhle řasenku a koukám, že mě tady někdo předběhl :-) Ale nesmutni, ponese se ve stejném duchu jako ta tvoje ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hehe, tak tím kartáčkem můžeš kypřit hlínu v květináčích :) Ikdyž já jsem zrovna ta, co má silikonové kartáčy ráda, ale tento vypadá fakt nějak zvláštně. Nakonec ale řasenka na těch řasách vypadá opravdu pěkně.

    OdpovědětVymazat
  3. u mňa avon = stratená existencia a tento maskorokrovinorez je toho len ďalším dôkazom :)

    OdpovědětVymazat
  4. já mám pocit, že s řasenkami z Avonu to jde nějakou dobu z kopce... Musela jsem je přestat používat, protože mě z nich pálily očička. A stejně jsou všechny tyhle superhyper moderní kartáčky na nic, nejlepší službu mi vždycky udělá kartáček klasický

    OdpovědětVymazat
  5. Což o to, na očích to vypadá docela pěkně, ale ten kartáček je děsivý... :D

    OdpovědětVymazat
  6. Výsledek je dobrý, ale když slyším to "drama", jak říkáš, které bych musela každé ráno záživat, než bych docílila "OK řas":D.. To mi za to asi nestojí:)
    Takže díky za recenzi!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám nejraději klasický kartáček, žel moje oblíbená L'Oréalka má gumový. Kdyby měla normální, byla by dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  8. riasenky od Avonu sú proste dokonalé ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám od nich ráda jen tu nejlevnější, ostatní mi snad nikdy nevyhovavaly.....i kdyz vlastne jednou jsem od nich mela nejakou, ze ktere jsem byla paf, ale to uz je asi 12 let...

      Vymazat
  9. Mne nikdy Avon nevoňal... mala som už veľmi dávno niečo z Avonu a viem, že to bola katastrofa, tak už nikdy viac :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám obecně řasenky od Avonu docela ráda, ale tuhle mám taky a je úplně divná a docela blbá. Já ty inovované kartáčky moc nemusím. Nevyhovují mi ani ty plastové. Pro mě jsou nej ty klasické kartáčky.

    OdpovědětVymazat
  11. No, pořád máš ty řasy tak nějak hezčí, než dobrých 80 % bloggerek slintajících nad řasenkama od high end značek, ze kterých mají na očích stejně žmolkovatý slepence, ale jim to zkrátka přijde pěkný. :-) Tohle je ještě super výsledek, ale nevím, jaký máš řasy od přírody, je možný, že i tak hezký a prostě jsi ten nános barvy celkem ukočírovala.

    OdpovědětVymazat
  12. Achjo, jak může tahle debilní řasenka (našla jsem ji v koupelně tak jsem ji musela taky vyzkoušet :D) na Tvých řasách neudělat paseku? Mně se teda i ten výsledek celkem líbí :D. Máš prostě dokonalé řasy

    OdpovědětVymazat
  13. já ty gumové kartáčky nemusím... slepují mi řasy

    OdpovědětVymazat
  14. Tenhle lopatkovitý kartáček jsem v katalogu taky zkoumala a přemýšlela, jaký efekt to může udělat, ale jak vidím, není o co stát.

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty